Официална среща на всички организации, партии и отделни лица, подкрепящи протеста, се е състояла днес в столичен хотел. Това става ясно от официално съобщение на "Отровното трио" със снимки, в което са изброени всички присъстващи с искане за оставка на премиера и главния прокурор. 

На една маса са седнали Отровното трио, Боец, Зелен Младост, който представлява бившата кметица Десислава Иванчева, Изправи се БГ на Мая Манолова, НГИ "Системата ни убива", ОССО, бившият премиер Ренета Инджова, архимандрит Дионисий Стобийски, ген. Димитър Шивиков, Петър Недевски, Единна народна партия, Демократична България, Движение България на гражданите, партия ВОЛТ на Настимир Ананиев, Свобода, Възраждане с лидер Костадин Костадинов, Българска социалдемокрация - Евролевица, АБВ с лидер Румен Петков, Коалиция "Ние, Гражданите" и други.

След срещата всички са се обединили в декларация, в която призовават протестиращите да не допускат да се повтори "кървавата сряда" от 2 септември.

"Категорично заявяваме, че всички заедно сме непоколебими в усилията си и призоваваме да не се допуска полицейски произвол и насилие, както и опити за провокация, организирани от управляващите, с цел да се дискредитира мирния граждански протест", заявяват протестиращите.

Снимка: Отровното трио