"Имах щастието съдбата да постави на пътя ми една Жена. Една невероятна Жена! Жена, в която се таи сила на хиляди слънца! Жена, която не бяга от трудните решения и не се страхува да действа в името на каузата, в която вярва. Затова и е толкова неудобна за мръсната машина."

С този пост на официалната си Фейсбук страница зам.-председателят на 47-ото НС Мирослав Иванов защити годеницата си Лена Бориславова. През миналата седмица телевизия 7/8 излъчи музикален скеч, заради чието съдържание от "Продължаваме промяната" обявиха, че ще подкрепят бившия началник на кабинета на Кирил Петков в завеждането на дела. На свой ред Слави Трифонов припомни скандала със Сана Марин, когато обществото се е отнесло към нея първо като към премиер на Финландия, след това като към жена.

"Мръсната машина повече от година лее помия върху нея. Но те не осъзнават колко по-високо над тях стои тя. Далече над тяхната дребнавост, пошлост и интелектуална немощ! Завистта и малодушието са присъщи за мнозина. Страхът - също. Страхът от Промяната. Защото в лицето на Лена, те виждат заплаха за тяхното мерзко съществуване. Да се назовеш хъш, не те прави родолюбец. Да пееш патриотични песни, не те прави герой. Да се биеш в гърдите, не те прави мъж. Имаше едно време един човек, който приковаваше хората пред телевизионните екрани. Имаше такъв човек. Отдавна. Вече не. Вече ги отвращава", добавя Мирослав Иванов.

За финал той нарича Лена Бориславова "жена, която е много повече от тях".

"Нас не ни е страх", завършва Мирослав Иванов.