Групата на ПП-ДБ се събра на заседание тази вечер в 19 часа. На въпрос на журналисти преди началото му какво ще обсъждат, лаконичен коментар направи Асен Василев. 

Още снимки преди заседанието ВИЖТЕ ТУК >>> 

"Прочетох, че някой ми спряга името за финансов министър в служебен кабинет. Единственото, което бих посъветвал този човек, е да спре узото и да мине на ракия", заяви той. 

На въпрос дали има заговор за сваляне на Рая Назарян от председателското място в парламента, депутатът Даниел Лорел отговори: "Няма да коментираме още, нека се срещнем и с колегите от "Демократична България". 

Според председателя на парламентарната група на "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) Николай Денков "истинският въпрос днес е може ли да има ГЕРБ без Делян Пеевски".

"Виждате колко бързо се менят нещата. Разбрахме вече, че може да има ДПС с Пеевски и ДПС без Пеевски. Истинският въпрос днес е може ли да има ГЕРБ без Пеевски. Така, че това, което искаме да чуем от ръководството на ГЕРБ, е какво е тяхното отношение към Пеевски", каза още Денков пред журналисти. 

Даниел Лорер

Снимка: БТА, Благой Кирилов

Николай Денков

Снимка: БТА, Благой Кирилов