На 25 август 2020 г. (вторник), във връзка с изпълнение на строително- монтажни работи във в.з. "Симеоново - Драгалевци" ул. "Митрополит Партений Зографски" на кръстовището с ул. "Горска ела" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Митрополит Партений Зографски" и ул."Йоасаф Бдински" от ул. "Синьо лято" до ул. "Митрополит Партений Зографски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Митрополит Партений Зографски" на кръстовището с ул. "Тодор Пеев".

На 25 август 2020 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран в кв. Център, ул. "Ген. Йосиф В. Гурко" и ул. "Георги С. Раковски" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул." Георги С. Раковски", ул. "Граф Игнатиев", ул. "Дякон Игнатий" и бул. "Цар Освободител".

При продължителност на строително- ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кв. Център - ул. "Ген. Йосиф В. Гурко" и ул. "Дякон Игнатий".

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

* материалът е предоставен от "Софийска вода"