Жена, забравила чантата с лаптопа си в градския транспорт на София, разказа, че макар дори да не се е надявала да го намери отново, то й й е бил върнат. Незнаен пътник намерил чантата и я дал на шофьора, който пък я предал в служебния гараж и така собственичката си я получила. Сега тя благодари и на двамата за добрата му постъпка.

"Обадих се в Градска мобилност откъдето ми дадоха телефона на гаража в кв. "Дружба". О там обаче ми казаха, че лаптопът е в гаража и да отида си го взема. Обясниха ми, че пътник е предал чантата на шофьора, който пък го е предал в гаража. Такива примери трябва да се разгласяват, защото добрите хора са около нас", разказа пред Нова телевизия журналистката Иглика Горанова.

Във Фейсбук пък тя написа:

"2019 г. започна с история за една забравана (аз) с щастлив край. Благодаря на неизвестния за мен пътник в автобус 88, който ми намери лаптопа и вместо да реши, че е подарък за него, го предаде на шофьора Николай Узунски, който пък го даде в гаража в "Дружба" 2 за съхранение. Служителката в гаража с усмивка ми обясни, че рядко се връщат такива вещи. Важното обаче е, че се случва и че добрите хора са навсякъде, което е окуражаващо. Щастлива да е новата година за всички!".

Горанова е написала благодарствено писмо до гаража в "Дружба".

Директорът му Стилиян Манолов коментира, че и друг път шофьори са връщали забравени вещи.

"В средата на декември друг наш водач намери доста голямо количество лични и служебни документи и по същия начин ги върнахме на гражданина", каза той.