"Отровното трио" вече е запазена марка на адвокат Николай Хаджигенов - един от тримата лидери, нарекли се по този начин по време на протестите срещу кабинета и главния прокурор. За това съобщи историкът Емил Соколов, който открил този факт след проверка в Търговския регистър.

"Преди време казах, че Отровното трио прави марка на гърба на протеста. Обвиниха ме, че си измислям. Ето какво открих във Патентното ведомство. Скоро марката "Отровното трио" ще е факт - патентована и готова за ползване.

Ще се занимава с производство на хартиени изделия, наука, телекомуникации, реклама, управление на търговски сделки и какво ли не. Това е всичко, което е нужно за една предизборна кампания. То и партия уж нямаше да има, ама и това се оказа, че не е точно така.

Остава един въпрос - още от самото начало ли идеята е била явяване на избори и употреба на протеста като ПР акция, или са го решили накрая?

Браво, господине. Накрая отровена се оказа енергията на гражданите.", написа във Фейсбук историкът Емил Соколов.

Снимка: Емил Соколов

В документа, който историкът прилага, като заявител/притежател/ползвател е записано само името на Хаджигенов, а тези на сподвижниците му Арман Бабикян и Велислав Минеков липсват.

Междувременно от страницата на Триото става ясно, че тази неделя, 15.11., Бабикян и Минеков ще се срещнат с граждани в Стара Загора и Хасково.