17-11-2017 20-11-2018

Пол

Одобрявате ли смяната на турските имена на местности?

Е-Референдум

Одобрявате ли смяната на турските имена на местности?

07.06.18 | 3017 гласа

Резултати

Гласувай

Одобрявате ли смяната на турските имена на местности?

74.94% - Да

23.57% - Не

1.49% - Не ме интересува

Вие отговорихте с Не ме интересува