Столичната полиция издирва 33-годишния Виктор Данаилов Зерков, който е в неизвестност от вечерта на 15 юни, съобщиха от МВР.

Зерков живее в софийския ж.к. „Овча Купел“. Висок е 175-180 см, с нормално телосложение, кестенява коса, сини очи. Облечен е с къси панталони, черно яке „Адидас”, с цветовете на бразилското знаме на яката. Придвижва се с червено колело, с бели надписи на латиница на рамката.

Хората, които могат да дадат информация за него, ще помогнат за издирването му като я съобщят на тел.112, 02/9821760, тел. 02/9821755 или в най близкото поделение на МВР.

Все още продължава и издирването на 83-годишната тъща на социалния антрополог Васил Гарнизов - Еличка Шумилина, която също изчезна безследно на 15 юни. Възрастната жена излязла от дома си в столичния жк "Дружба", като първоначално поддържала връзка по телефона с близките си, но след това батерията на телефона й паднала. До момента, въпреки усилията на десетки столичани, които се включиха доброволно в издирването на Шумилина, резултат няма.