Няма наказание в тази държава, всеки може да прави каквото си иска и у нас остава дълбокото чувство за безнаказаност. Това коментира пред bTV майката на 4-годишния Паоло Красимира Иванова.

Вчера стана ясно, че Георги Сапунджиев, който блъсна и уби момчето излиза от затвора по-рано.

"В един момент законът се приложи с цялата му строгост, човекът трябваше да изтърпи наказание, а не превъзпитание. Сега се оказа, че се е превъзпитал и наказание няма да търпи. Чудесно е, че са работили с него. Но това е различно от наказанието. Той трябва да изтърпи наказание, а не превъзпитание", категорична е тя.

След трагедията Красимира казва, че повече не може да се качи на кола и да шофира. "Нямам желание за вендета или отмъщение, искам да живея спокойна, че мога да пусна детето си на улицата", каза тя.

В семейството се е появила и друго детенце - Бела, като Красимира определи този факт като единственото хубаво нещо, което им се е случило през последните години.

Жената заяви, че дори докато е бил под домашен арест, Сапунджиев не се опитал да се свърже със семейството на жертвата си. А и те не желаели никакъв контакт с него.

"Все ми е тая дали съжалява. Ако съжалява, да отиде да го каже на детето ми в старозагорските гробища", категорична беше майката на Паоло.