Нови здравословни проблеми са налегнали бизнесдамата Маринела Арабаджиева.

Преди дни поставената под домашен арест бизнесдама е получила хипертонична криза със скок на кръвното налягане 190/150, а след минути преживявала хипотонична криза със стойности 60/40. След като колабирала, тя е била закарана по спешност в болница, където са й поставени системи, заявиха източници на Actualno.com, близки до семейство Арабаджиеви.

Състоянието й е стабилизирано, но тя остава под лекарски наздор.

В края на 2019-та животът на Арабаджиева отново бе спасен от медици от МВР болница. Тогава сред здравословните й проблеми са били констатирани хипертония втора степен, спиране на моторните функции на жизненоважни органи, както и многократно колабиране. Тогава тя е докарана в болницата в безсъзнание, а състоянието й е стабилизирано след намесата на специалистите.

След повече от година зад решетките, Маринела Арабаджиева беше пусната под домашен арест, но през лятото на миналага година защитата й съобщи, че е постъпила в болница след опит за самоубийство. Тя е под домашен арест с електронна гривна за наблюдение. От началото на годината вкъщи е и съпругът й Ветко Арабаджиев. Двамата са подсъдими за данъчни престъпления и пране на пари.