Столът на госпожа Меркел се клати е и възможно да падне. Това заяви пред Би Ти Ви бившият конституционен съдия, сега депутат от ГЕРБ Георги Марков.

"Точно преди Нова година в Кандел, малко германско градче, германско семейство слуша Меркел и взима един изрод, Абдуллах, да го интегрира. Той година мисли как да изнасили тяхното момиченце Миа. И го заплашва, ако не му бутне. И хората отиват в полицията, но го пускат. И този изверг закла момиченцето пред аптеката... По-късно - изнасилва и обезобразява Сузане... И този изрод успява да напусне Германия. Хванаха го чак в Истанбул", разви тезата си Марков.

"Меркел създаде "Алтернатива за Германия". Тя донесе победата на Северната лига с онази идиотска "крилата" фраза: "Елате, ще се справим"... А трябва да се каже крилатата фраза: "Не идвайте, господа бежанци! Не можем да се правим", коментира депутатът.

Попитан дали не е опасно идването на националистическите партии на власт, той отговори: "Никакви националистически партии не идват, а християнски. На срещата миналата седмица какво повтаряше френският президент: "Ценности, ценности, ценности". И нито един път не му се строши езикът да каже "християнски ценности"... Защо Меркел нито един път не каза, че сме християнски континент?! Защо нейната Християн-демократическа партия толерира джендър идеологията. Тя самата каза: "Ислямът е част от Европа!" Е, бравос! Джендърите и нехранимайковците да ни управляват!... Кой вади пачките?! Пачките вади Сорос! Затова Орбан му би шута".

"Люксембургският съд трябва да се разпусне! Те са хрантутници! Взеха решение, че ЕК може да заселва. Като комунистите - изселваха от София в Белене. Тези ще изселват от Германия в Словакия... И този Люксембургски съд чий е? На европейските граждани или на брюкселските депутати?... Централна Европа трябва да остане християнска! Няма по-сигурни градове от Краков, Братислава, Прага! Да си чула там някой мигрант да е изнасилил момиченце?!... Орбан вдигна двойна ограда, защити си човекът хората! Шапка му свалям! Това е държавник!... Да следва диктатура от това, че сме християнски народи?! Ами то това ни е спасило от диктатурата! Ние сме християнски континент и всички имаме християнската култура", сподели още Марков.