Антон Тодоров осъди журналиста Сашо Диков. За това се похвали самият ексдепутат от ГЕРБ в своята Фейсбук страница.

"Поредният окончателно осъден от мен. Става дума за Сашо Диков, който преди месец беше окончателно осъден от СГС да ми плати обезщетение за обиди, произнесени на 21 септември 2017 г. в сградата на парламента. Тези хора си мислеха, че се шегувам - Мадам В. /чийто сайт Епицентър също осъдих за гнусни клевети и лъжи/, Сашо Диков, сайтът Терминал 3, Любомир Кольовски, Поглед.инфо и още доста лъжливи елементи и сайтове.", написа Антон Тодоров във Фейсбук.

Сашо Диков отвърна задочно на експерта от ГЕРБ в свое право на отговор, цитиран от "24 часа".

"В правото си на отговор ще си позволя да задам няколко въпроса:

  1. Защо Тодоров скромно мълчи за причината да ме съди?
  2. Ще каже ли защо по същото дело и той е осъден?

Символичната сума, на която съда оцени "терзанията" на Тодоров, е най-малкото, което си заслужава да се плати за удоволствието да кажеш на персона като него какво мислиш за него.

"В помощ на читателите ще попитам: за кого се отнасят думите "Ти си абсолютен наглец и лъжец"?"

Апропо с решение №4300 от 17.07.2020 год. Тодоров е осъден да плати определена сума на бившия депутат Славчо Велков. Но според Велков, шести месец "преподобния" се крие и не плаща. Впрочем, да напишеш книга със заглавие "Шайка - Бойко, Росен, Цецо и другите" и след това да станеш депутат от ГЕРБ - аз по-тъпо "самоубийство" не мога да си представя", пише още Сашо Диков.