За трета поредна година „Застрахователно дружество  Евроинс”  АД предлага на своите клиенти имуществени застраховки с до 55 % отстъпка от действащите тарифи, за периода на летните месеци.

Промоцията „Готови ли сте за лятото?” на „Застрахователно дружество Евроинс” АД дава възможност на  всички настоящи и бъдещи клиенти на Дружеството да застраховат своето движимо и недвижимо имущество на достъпна и много атрактивна цена. Широкото покритие и изгодни застрахователни премии са идеална възможност за защита на имуществото от непредвидени събития като пожар, наводнение, природни бедствия, аварии, вандализъм, кражба чрез взлом и много други непредвидени рискове и опасности.

Клиентите на Дружеството имат възможност да изберат различни варианти на покрития и лимити на отговорност, в зависимост от своите потребности и изисквания.
В промоцията участват следните застрахователни продукти:

     „Екстра дом”;
     „Домашно имущество“;
     „Имущества на физически лица”;
     „Имущества на юридически лица, еднолични търговци и организации“.


Всяка една от застраховките участващи в промоцията, предоставя възможност на клиентите да сключат индивидуални застраховки “Злополука с общо заболяване” и „Злополука” с отстъпка в размер на 15%.
Имуществените, както и всички останали видове  застраховки,  могат да бъдат сключени във всеки един от 110-те офиса на Дружеството, както и при застрахователните агенти и брокери, които предлагат продуктите на „Застрахователно дружество Евроинс” АД.
Срокът на промоцията е от 11 май  до 31 август 2015г.


* В промоцията не участват  застраховки на имущество на физически лица срещу първи риск.