Съседски скандал на поморийска улица завърши с нападение с нож и двама пострадали в болница. В лечебно заведение е и агресорът, който се оплакал от травма в гърдите, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Вчера около 15.50 ч. на поморийската улица "Княз Борис I", в близост до обект за бързо хранене, избухва разправия от битов характер между 51-годишен мъж и негови съседи - 46-годишни мъж и жена. В разгара на скандала по-възрастният мъж вади сгъваем нож и нанася множество удари с него по тялото на съседа си и един в тялото на съседката.

Двамата пострадали са откарани в УМБАЛ – Бургас, където е установено, че мъжът е с три прободни рани на лявата ръка, три порезни рани на гръдния кош и прободна рана в областта на корема, без проникване в стомашната кухина, а 46 годишната жена – с прободна рана в областта на корема. Двамата са настанени за лечение без опасност за живота.

Докато на местопроизшествието е провеждан оглед, извършителят се оплакал от болка в областта на гърдите. Той също е транспортиран в УМБАЛ-Бургас, където е установено, че е с травма на гръдния кош. Настанен е за лечение, но няма опасност за живота му.

Извършени са разпити на свидетели и очевидци на случая. Намерен е ножът, с който е извършено деянието. Работата по случая продължава.