Районната прокуратура в Пловдив разследва скандалната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз за нападение и побой над жена в града под тепетата, съобщи "Трафик нюз". Случаят е станал преди няколко месеца. 

Потърпевшата била атакувана от дизайнерката, удряна и скубана. Жената е подала жалба в Криминална полиция. След разследване, приключило преди дни, материалите са били предадени на районните прокурори. По неофициална информация причина за нападението е ревност.

Очаква се Районната прокуратура в Пловдив да излезе със становище по казуса в рамките на месец.

От "Трафик нюз" допълват, че това не е първият случай, когато Мегз напада и бие друга жена. Преди време жителка на Раковски е станала жертва на гнева на дизайнерката, но не е подала жалба в полицията.

В началото на януари Районната прокуратура в Пловдив повдигна обвинения на 28-годишната Миглена Каканашева, приятеля й Румен Рончев и нейния братовчед Антон Лесов.

Според прокуратурата, Мегз умишлено е склонила Рончев и Лесов противозаконно да присвоят чужда движима вещ - джип "Мерцедес G350", като обсебването е в големи размери.

Миглена Каканашева е обвиняема за подбудителство към обсебване в големи размери. Тя е с наложена мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 10 000 лева.