Резултатът на "Величие" е много над 4-процентната бариера, но в мафиотската ни република изборите се продават и търгуват и зависят от Пеевски и Борисов - това гласи първият коментар на единия от създателите на партията Николай Марков. 

Партия "Величие" беше определена от анализатори като изненадата на тези избори, тъй като получи подкрепа (според екзитполовете) между 3,1 и 3,6%. 

"Каква е Истината! Цялата. Процентите подкрепа за нас от страната и чужбина е между 12-17%. В последните часове на изборния ден в мафиотската ни република ние не се борим за проценти, а как да съхраним подкрепата за нас! Не е честна политическа игра тези проценти да зависят от Пеевски и Борисов, лицата на световната корупция! Това ще бъде краят на парламентарната демокрация в България, бъдете убедени. Никога повече демокрация!!! Ние играхме честно! Искаме си нашето, не чуждото", коментира Марков. 

Според него проучванията и анализите на социолози, политолози и журналисти са били манипулирани, след като не са успели да уловят високата избирателна активност за "Величие".