Столичното Седмо РПУ издирва 22-годишен млад мъж, който е неизвестност от пет дни.

По данни на близките, Дарин Цветелинов Лазаров, който е от Самоков, е видян за последно на 27 август, около 12 ч., на пътната детелина в столичния кв. "Бояна". Младият мъж управлявал син лек автомобил "Алфа Ромео" с рег. номер СО6187ВР.

Няма информация с какви дрехи е бил облечен Дарин в деня, когато е изчезнал. Той е с ръст от 175 см, атлетично телосложение, коса - къса, кестенява, очи - черни, набола брада.  

Умоляват се всички, които имат информация за местонахождението му да позвънят на 0884/205765 или тел. 112.

Пети месец няма следа и от 23-годишния Давид Георгиев, който е в неизвестност от 27 март т.г. Тогава младият мъж е видян за последно в столичния жк "Обеля", като месец по-рано се е преместил да живее при баба си и дядо си.

Давид е обявен за национално издирване след подадена молба от родителите му, които споделят, че той е бил в тежка депресия. Когато е изчезнал младият мъж е имал в себе си само 10 лв. и външна батерия за телефон.

През първите 90 дни, в които го няма, на няколко пъти вайбърът му се е включвал, но се оказало, че това е заради включване на служебния му компютър. Има и подадени сигнали, че е бил забелязван в "Сухата река", в "Дружба" и на Централна жп гара, но проверките били без резултат