Трима души са се удавили в неделния ден, съобщиха от областната дирекция на МВР в морския град.

Вчера на обяд, около 12.15 ч., в участъка в Обзор към РУ - Несебър е получено съобщение за инцидент в местността "Иракли", при който се е удавила 48-годишна бургазлийка. Установено е, че жената заедно със съпруга си малко по-рано дошла на неохраняемия плаж, като влязла 30-40 м навътре в морето. Въпреки опитите й да излезе от бурното море, бургазлийката не успяла. Тялото й е извадено от плажуващ мъж от Враца.

Около 14.10 ч. вчера в Районно управление - Царево е получено съобщение за това, че в бурно море край неохраняемата зона на плаж "Делфин" до Ахтопол, се удавил 44-годишен пловдивчанин. Тялото му е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" при УМБАЛ - Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Царево.

Около 17.40 ч. в Районно управление - Поморие е получено съобщение за удавен мъж в морето край поморийската местност "Косата". Установено е, че това е 64 годишен софиянец, влязъл малко по-рано да се къпе в морето. Тялото му е открито на пясъчната ивица на неохраняем плаж пред почивна станция "Мак".