Мотор се е забил странично в "Голф" на "Черни връх" в столицата. Инцидентът е станал към 13,15 часа, съобщиха от МВР за Дир.бг. По първоначална информация мотористът е пострадал и е закаран в болнично заведение. На мястото има полиция.

Има задръстване до мол "Парадайс", пише читател на Дир.бг, който ни изпрати и видео от мястото на инцидента. 

На метри от катастрофа преди по-малко от 2 седмици имаше друга сериозна катастрофа - с мотор и автобус от градския транспорт. Сега моторът се е ударил странично във "Фолксваген Голф 3". Ударът е бил толкова силен, че колата е наполовина хлътнала по средата.

Тази отсечка на "Черни връх" - от мол "Парадайс" до Околовръстното, е пълна с конфликтни места, главно заради левите завои.

"Така го направиха булеварда, че за да се включиш в отсрещното платно, често трябва да се качваш или чак до кръговото за Драгалевци, или да слизаш до поредната тапа около мола, въпреки че си в противоположна посока. Това е една от причините за адските задръствания в района. По-лошото е, че на повечето хора отдавна им е писнало от тази недомислица и правят забранени леви завои с голям риск, а оттам се получават ежедневните катастрофи по отсечката", пише нашият читател.