На интернет страница www.vinetka.com могат да се закупят месечни, седмични и годишни винетки за леки и тежкотоварни автомобили за 2010 г, съобщиха от
PRoPR Агенция, цитирана от БТА.

Плащането при онлайн покупка ще се извършва по банков път, с дебитна или кредитна карта.  Доставката на стикерите, поръчани на www.vinetka.com, ще се извършва от куриерска фирма до посочения от клиента адрес. При поръчка на винетни стикери на територията на София срокът за доставка е един работен ден, а за страната - три работни дни.

Освен чрез интернет, шофьорите могат да се снабдят с винетки и от пунктовете на дистрибуторите на РВС- "Петрол", "Лукойл", OMV, "Еко България", "Литекс", ШЕЛ, "Ромпетрол", от офисите на "Деспред" и СИБАНК, както и от всички магазини за хранителни стоки от веригата "Пикадили".

Винетки може да се купуват и чрез веригата за плащания на комунални сметки EasyPay, от магазините на Office1Superstore, "МиБМ Експрес", офисите на СОМАТ, ТИР АД, "Евротрейд", застрахователни брокери - "Брокер Инс" и "Хирон", и отделни вериги и магазини за резервни части.