Компанията се надява Сара Пейлин да заеме мястото на американския президент, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА. "Уедърпруф" обаче все още нямала знак от Пейлин дали ще се съгласи да рекламира женската й колекция.

На билборда с Барак Обама компанията използва снимка на АП от визитата на Обама в Китай. На нея той, облечен с нейно яке, е застанал пред Великата китайска стена, а надписът гласи: "Лидер със стил". Веднага след това Белият дом настоя  рекламата да бъде свалена.

Това обаче не е единствената новина от шумотевицата около билбордовете на "Таймс скуеър", съобщава АП. Компанията Ей ЕМ Си издигна дори по-голям билборд до този на "Уедърпруф", рекламирайки свое телевизионно шоу. На него е изобразен главният герой от шоуто "Как се става лош" - бивш гимназиален учител, болен неизличимо от рак, който станал наркодилър, за да може да издържа семейството си. Върху билборда на телевизионната мрежа героят от шоуто също е сниман на фона на Великата китайска стена. Но за разлика от Обама е с противогаз - "основно снаряжение при производството на наркотици".
Вместо "Уедърпруф" (устойчив на климатичните условия) върху него е изписано "You got no proof" (Вие нямате доказателства). И вместо "Лидер със стил" надписът гласи: "Дилър със стил".