Защо денят започва така?

Защото американската компания "Пфайзер" тества хапче срещу COVID. Очаква се лекарството да спира тежките прояви на болестта.

Турция затваря напълно за 3 седмици, обяви президентът Ердоган.

А може би, защото и наградите "Оскар" загубиха рекорден процент от телевизионната си аудитория.

Подробно за темите от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

По-скъпо агнешко месо ще сложат българите на великденската трапеза тази година в сравнение с предишната, съобщи BTV. По данни на Комисията по стоковите борси и тържищата цената на едро за килограм агнешки бут е с около 9 процента по-висока спрямо 2020 година. От Асоциацията за защита на потребителите твърдят, че заради по-скъпите фуражи през миналата година, цената на трупното месо се е вдигнала с около 15%. По тяхна информация в момента цената на българското агнешко в търговската мрежа се движи от 14 до 19 лв. за килограм.

А ние ви питаме:

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.