Защо денят започва така?

Защото новият служебен кабинет се заема с проблемите на пътните строители. Ще намерят ли решение и пари за възнагражденията им?

Името на Кристалина Георгиева и Симеон Дянков бе замесено в скандал - лобирали в полза на Китай в класация на Световната банка. 

А днес ви питаме: "Промяна на държавата само за 4 години. Постижимо ли е?" Пишете ни на PodcastNews@dir.bg.

Подробно за темите от началото на деня чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

"Ние вярваме в десни инструменти, с които се постигат леви цели." С тази заявка довчерашният икономически министър Кирил Петков потвърди официално влизането си в политиката заедно с Асен Василев. Очаква се това реално да стане факт още тази неделя, когато трябва да бъде обявена програмата на новия политически проект, чиито лидери са двамата вече бивши министри. Те отиват на избори с хоризонт от един мандат за 4 години. За този срок държавата можело да заработи добре и доходите да бъдат увеличени. След това Петков и Василев щели да се върнат към бизнесите си и да не се занимават с политика, резюмира казаното от тях вчера "24 часа".

Ето защо ви питаме:

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа.  

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставите име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.