Защо денят започва така?

Продължава регистрацията за вота 2 в 1 през ноември. До момента за парламентарните и президентските избори са се регистрирали 9 партии и 2 коалиции, а от вчера тази възможност имат инициативни комитети, които издигат независими кандидати за президентския вот.

След отправеното вчера предизвикателство от страна на президента Румен Радев днес ви питаме: Очаквате ли номинацията на ГЕРБ за президент да е Бойко Борисов? Можете да ни пишете на PodcastNews@dir.bg.

Лекари в Горна Оряховица върнаха към живота мъж след 20 минути в клинична смърт. Медиците обясняват, че човекът от Лясковец е получил инфаркт и това е била причината за загубата на сърдечна дейност.

Подробно за темите от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

Предизвикателство за пряк дуел на президентските избори на 14 ноември към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов отправи в понеделник играещият за втори мандат държавен глава Румен Радев. Според президента било редно продължаващата вече 5 г. генералска война да бъде решена в пряк двубой.

Вчера Борисов не отговори на предизвикателството на Румен Радев. Досега обаче бившият премиер винаги е отричал възможността да се кандидатира за президент. Мястото му не било там, а от другата страна на "Дондуков" - просто защото нямало друг "по-подготвен за премиер", са обясненията на Борисов от последните дни, припомня "24 часа".

Ето защо ви питаме: 

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.

Снимка: Dir.bg