С какво ще запомним този ден?

"Успехите на учениците са различни от оценката за дисциплина. Все пак трябва да има такава, но да не се приема по еднакъв начин" - още от коментара на Рени Велчева, педагогически съветник и клиничен психолог, чуйте във вечерните Podcast новини. 

И още от темите, които ще чуете: 

Болница "Шейново" реши, че претенцията за обезщетение за неимуществени вреди по казуса с разменените бебета следва да се отнесе към съда. Съветът на директорите се е запознал със становището на външния консултант, изготвено във връзка със заявената претенция от 300 хиляди лева на едно от семействата, но е решил да остави казуса на съда.

Саша Андреев, който беше ранен от осколки, водейки част от българския екип за хуманитарна помощ в Украйна, е починал, съобщиха от екипа доброволци от "Капачки за бъдеще". Андреев, заедно със Стоян Славчев и Лазар Радков бяха в Украйна, за да дарят събрана у нас сума. Бусът им обаче попадна под удари на минохвъргачка, а Андреев беше ранен. Той има две дъщери, син и внучка. "Благодаря на Бога за времето, прекарано заедно и примера му на посветено служение! Всички ние тъжим за поредния отнет живот в тази брутална война", написа Стоян Славчев във "Фейсбук"

ЦСКА запази за пръв път суха мрежа по време на зимната си подготовка. "Армейците" завършиха 0:0 с казахстанския шампион Астана в предпоследната си проверка на турска земя. Мачът се игра при изключително силен вятър, който затрудни сериозно и двата тима, като доведе и до куриозни моменти. Дотолкова, че вратарят на ЦСКА Густаво Бусато за малко не вкара гол, изритвайки топката напред, а Тибо Вион на няколко пъти се затрудняваше да постави топката в покой, за да изпълни корнер.

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast новини:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic