С какво ще запомним този ден?

След Бургас и Шумен, и Стара Загора е в грипна епидемия. Според председателя на Съюза на работодателите в системата на народната просвета Диян Стаматов, ако грипната вълна се повтори, децата трябва да минат на онлайн обучение - още от коментара му чуйте във вечерните Podcast новини. 

И още от темите, които ще чуете:

Разменените в столичната АГ болница "Шейново" бебета вече са при биологичните си майки. Размяната е станала в кантората на адвокат Тодор Мангъров, който представлява едно от семействата. Самият той разпространи до медиите снимки от размяната. Пред Нова телевизия другият адвокат - Стоян Стойков разказа, че срещата е била много емоционална, а до връщането на децата се е стигнало след съгласие и съдействие и от двете страни. По думите му Семейният кодекс позволява установяване произхода на човек, и при съгласие от майките е избегната съдебна процедура. 

Руският Краснодар няма да играе контролния си мач с "Левски", съобщиха от клуба. Този мач трябваше да се проведе на 17 януари, а тепърва ще стане ясно дали българите ще намерят друг съперник, който да замени руснаците в подготвителната им програма. "Според решението на новия треньорски щаб бяха направени промени в графика на мачовете на Краснодар на първия тренировъчен лагер. Мачът с Левски няма да се състои, останалите ще бъдат обявени по-късно", гласи съобщението от страна на Краснодар, като така става ясно, че срещата е отменена по искане на Владимир Ивич, който бе назначен за треньор на клуба преди десетина дни.

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast новини:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic