Коментари - Зрелищна гонка в София: Шофьор мина 3 пъти на червено, за да избяга от полицията | Днес.dir.bg

Зрелищна гонка в София: Шофьор мина 3 пъти на червено, за да избяга от полицията

Очевидци твърдят, че мъжът е бил във видимо неадекватно състояние, опитал да се смени с пътничка от колата, която да седне зад волана

Обратно в новината

Коментари - Зрелищна гонка в София: Шофьор мина 3 пъти на червено, за да избяга от полицията | Днес.dir.bg

Коментари

Тия комедия ли снимаха?

Алоу, жирналята, дайте му името на това лекенце! Какво го криете това лайно?

Бананова республика. 1. Полицаи не знаещи как да действат - по някаква причина бързащи да извадят дрогираните пънове отвътре. Къртенето на вратите нямаше никаква логика и беше комично. 2. Неадекватици и явно дъното на дъното, но въпреки това в БеЕнВе пета серия или от сорта. 3. Снимащ с телефона си бачкер с камионетка свирукаш си някаква мазна чалга. Това може да го видите само в абсурдистан.

А защо се гонят по улиците. Ами защото ЦЦ. и ББ сложиха ментета камери по кръстовищата, които нямат поддръжка. Ако на всеки светофар има контролни камери, които ти пращат белтчето директно на адреса, тогава ще внимават тия льольовци как карат. Докога ще симулирате дейност и ще се гоните по улиците като рамбовци. Никакъв ефект няма това. Просто пиар акция на поредния министър. Хората си мрат.

Тия тарикати са без адресни регистрации и ще им пратиш билетчетото точно никоде.

Аве Тупан - Той да те прегази Пък ти му пращай картички да го глобяваш !!!

Полицаите също бяха под напрежение и действаха крайно непрофесионално. Чавето в бмв-то се беше преместило на задната седалка и се държеше като тасманийски дявол. 2 пъти ухапа полицаи при опита им да го извадят от колата. И той и перхидролената кучка бяха нагърмяни до козирката. Предполагам с амфети. Чавето има регистрации като дилър. Предлагам на МВР министъра всеки автопатрул на територията на България да бъде оборудван със: 1. Уред за разбиване на стъкла, т.нар. "чукче". Едно време ги имаше дори в градския транспорт. 2. Верига шипове за принудително спиране. 3. Професионален прахов пожарогасител 4. 2 бр тийзъри тип пистолет. 5. 2 бр лед прожектори поне по 10000 lm 6. Лютив спрей за разпръскване на тълпа тип "бъчонка". Добре, че все пак не стреляха. Бяха толкова изнервени, че е цяло чудо, че не ги надупчиха. Освен това трябва да се промени закона и при опит да избягаш и неподчинение да спреш на полицай да се третира като умишлено престъпление. Автомбилът да се конфискува, а лицето да лежи ефективно пони 12 месеца!

Да бе. А кой ще обучи полицаите за всичко това? Те с един пищов не винаги се оправят.

Истината е, че трябва първо събедна реформа ... промени в закона. Да им се дадат права на тези органи, да знаят, че могат да действат и няма след това да трябва да се оправдават като п...ки и да бъдат изкарани те виновин, че са защитили обществото от някое мръсно леке. И следващия път, когато знаеш, че срещу теб ще има ефективни мерки, няма да си позволиш подобни изпълнения. А ако си ги позволиш - супер - има кой да ти противодейства!!! Докато виждаш, че сульо и пульо си прави каквото си иска в тая държава и няма никакви работещи закони, ще става още по-зле. Докато полицията ни е в такава ситуация, там ще бълва не от съвестни и морални хора, които искат да представляват закона, а от Симони Семерджиеви...които са там само да лапат. За пореден път се излага институцията и хората в нея. Как после да имат страх и уважение? Жалко за добрите хора в системата...жалко и за нас - обществото, което няма на кого да разчита.

Единият се опива да изкърти вратите на BMW то, в което няма никаква лигика.Нито може да го направи, нито пък е необходимо защото те вече са отворени.

Щото наркоманчето отвътре се опитваше да ги затвори и да бяга. Толкова беше неадекват, че предпочиташе да го застрелят, отколкото да го тестват за наркотици.

А наркоманчето през трите врати ли искаше да избяга? И предното стъкло ли затова го счупиха? Не, просто се държаха неадекватно и това е. Днес по Нова интервюираха някакъв полицейски шеф - дори той не можа да даде някаква елементарна причина за действията им. Били афектирани. Психолог им трябва явно, тази работа не е за нерваци.

Да затвори вратите и да бяга с колата, хохо! Неадекватни, последни, отчаяни усилия да не го докопат, защото нямаше връзка с главния мозък и действаше само на квото беше останало от първа сигнална система. А полицаите бяха бесни, да.

Той ако иска да избяга с колата, отворените или изобщо липсващи врати изобщо няма да му попречат. Това са оправдания, пич - оправдания - за очевадно неадекватното им поведение. Наркомана трябва да го изкъртят по всички параграфи за това, което е причинил!!! Но на полицаите трябва да им бъде приложена спешна терапия - не е професионално да си изпускат нервите по такъв начин. Тези хора работят с всякакви елементи, ако така си изпускат нервите, е много вероятно някой незаслужил да е потърпевш от това.

Полицайте добре си свършиха работата. Само защо клипчето спря като го вадеха вече?

ПИПО

Добре? Единият се опитва да изкърти вече отворените врати, друг се опитва да счупи прозорците с пистолет безуспешно (добре че пистолета не гръмна, че не се знаеше къде щеше да отиде куршума), други двама викат нещо с насочени пистолети. Общо взето си беше пълна трагедия. Това едни професионалисти щяха да го изкарат за 10 секунди, да го закопчаят и нямаше да има време за снимане.

Ти къде го тренира? От кои части си клавиатурен командос.

Майка на две малки деца съм,и бих постъпила по същия начин ако ме гонят трафиканти и изнудвачи! След това клипче ще си прегледам колата за да съм сигурна, че мога да им избягам. Спреш ли, не знаеш какво ще ти направят!

А Вие двете си деца на половин кило водка, кока и амфетки ли ги возите из града?! Те тия там, със сините суртучета и зелените елечета, са точно за това сложени - да проверяват. И да пазят на такива кифли като теб някой да не им влезе със 120 в задната дясна врата и да избие всички вътре. Аман!

А ти как разбра, че са друсани като няма тест? Я виж първо да не си бременен, че скоро не си се тествал.

Проста причинно-следствена връзка на база на достатъчен опит. За съжаление съм виждал достатъчно дрогирани сладурчовци и знам как изглеждат и как се държат. Тестът служи само за потвърждаване на очевидните външни признаци и за доказателство пред съответните органи.

Не че нещо, ама много техни колеги не само не попречиха, ами и доста помогнаха на други да изтрепят сума народ. В цял свят полицаите ПОМАГАТ, само на някои ширини пречат, облагодетелстват се и помагат на криминални елементи за 30 сребърника...

Ти си клоун педера....., а не майка.

с някаква овца в BMW . Неграмотни, недоучили, единствено подвластни единствено на нагон . Крайно време е да бъдат научени да се трудят .

Не само да го съдят условно, а ефективно в затвора, да прави тухли по 16 часа и конфискуване на колата и доживот без книжка.

Шофьорът неадекватен, полицаите - също. Голям цирк, вместо професионално неутрализиране. Или е опасен престъпник, или не. Трябва да има правилник как да действат бързо. Спираш, трошиш колата, ако не се предава и го измъкваш.

По бТВ му показаха номера на колата. Веднага го проверих дали има винетка и... какво виждат очите ми: рано сутринта на 29-ти, този месец в 05:16 ч е купена седмична винетка, валидна до 04.04 за 13 лв. Тези са егати отрепките :))

Ако имаш седмична винетка си отрепка ли?

Не, по-скоро дребен селски тарикат.

А простия народ не го интересува на какво основание тия изперкали дебили ченгетата са искали да ги спрат и на какво основание му чупят така нагло колата, и имат ли прокуриорска заповед да му разбиват колата и да го изкарат от там? Като ги гледам тия ченгета са ненормални особено тоя най-влаво, който е пълен психар. Тоя урод нмяма как да е минал психотеста който задължително трябва да са минали тия боклуци. А иначе разбира се че няма да спира, да не е луд да спре като го спират трафикантите на хора и наркотици българските ченгета. Страх го е, особено като се има в предвид как тоя психар от ляво е насочил и пистолет към тях. Жената за какво и слагат белезници въобще? Нямат право да изполват белезници, ако не е абсолютно необходимо, а в случаят няма супротива така че белезниците са използвани незаконно, сосбено на жената Сега тия двамата да съдят ченгетата психари трафиканти за какво им дойде на ум, че да им дойде ума на ченгетата мутри Аз полицаи на жидеото не виждам.

Олигофрен.

Абе ясно е че си олигофрен, но е хубаво че потвърждават предположенията ми за това

Ей, дрогиран БОКЛУК! Този наркоман е минал на червено и то няколко пъти. Щеше да да убие два пешеходци! Другия път (недай Боже) така както си пресичаш може да мине някой негов "колега" и ти да нямаш късмета на днешните пешеходци! На този нещастник баща му също нагъл! БРАВО на МВР-то днес и СЛАВА на ГОСПОД, че спаси невинните хора! А сега този булка в Централния-софийски и бой преди това в ареста. Стар познайник с грабеж и пласиране на дрога.

Малоуимен си нали? Като първо е минал на 3 светофара на червено защото тия мутри психари с пистолетите са го гонили, а не просто така. Ако не го бяха гонили нямаше нито да мине на червено нито да застраши някой. Но дори и да беше минал на червено преди това, това е просто административно нарушение, а не престъпление! Ченгетата нямат право да размахват оръжие и да го заплашват с оръжие при положение че той не е използвал оръжие и не е извършил престъпление. В интернет е пълно с клипове как в Русия разни нарушители не само че не спират ами и разнасят полицаите на предният капак с висока скорост и те пак не използват оръжие. Тия мутри са го наобиколили с пистолетите като че току що е застрелал президента на САЩ. Ако ще да е с хиляда и сто присъди, това не дава право на ченгетата да нарушават закона и правата му, които съгласно закона за МВР трябжа да защитават. Тия мутри нарушиха всички членове от закона за МВР! Това не са полицаи въобще! Това са престъпници, които го провоцират с незаконните си действия с което създават ситуация която е опасна за живота и здравето на свички. Земи прочети законите преди да демонстрираш колко прост дебил си! Виновните в случаят са ченгетата, а тези в колата не и заслугата за ттова е на ченгетата престъпници които нарушават законите. Не става тая абе ние нарушихме закона за да го хванем в нарушение. Сега за всичко са виновни ченгетата, а тези от колата са жертви. Ако ченгетата не бяха нарушили закона и не ги бяха стресирали и провокирали, щеше да е съвсем друг случай, и в него можеше да се окажат виновни тези от колата, но такива сличаи в мутраландия къдео ченгетата са мутри трафиканти на хора, дрога и какво ли не, няма Ако нямаше видео на това какво е станало сигурно щаха да напишат в протоколите че ги е бил стрелял, рязал и каквото им роди престъпното въображение. Сега казват ча били със счупени пръсти, а ако нямаше видео щяха да кажат че тези от колата са били ченгетата и са им счупили пръстите. Затваряй си устата защото не искам заради дебил като теб да стана жертва на полицейски произвол, като този на видеото.

Само като ти прочетох заглавието ми е ясно, че си неадекватен. Кафе ли трябваше да му направят на този престъпник? Много добре си свършиха работата полицаите.

Ти си поредно доказателство за интелектуалния потенциал на феновете на путин. Минал на червено, защото го гонили полицаите. Ама ти верно ли?!?

Чудесна логика момко, чудесна. Давай пример на децата си, току виж и те станали като шофьорчето престъпник и парцала куросмук! Убеден съм, че ще си горд и ще ги научиш как да отстояват правата си на престъпници!

Страното е, че има одобрили простотията на този клоун. Видно е колко карат пияни и дрогирани. Браво на ченгета.

На клипа се вижда как доста дълго време милиционерите не могат да го извадят от колата, даже не могат и да я отворят... Абе, драги униформени от МВР, научете се от вашите любими колеги зад океана как да действате на мига, и не се излагайте с подобни занимавки..., ако трябва, идете на обучение, или там, или в по-близкия Израел, но си научете урока!!!

Техният урок е научен. Ще пишем ли, или ще черпиш? Това им го повтарят 5 години, после им дават по една палка и по един таблет и айде на риболов!

Брилянто изпълнение на полицаите - да стоят от двете страни на колата с насочени пистолети един към друг - няма какво да се обърка А и стойките които чупят с насочени пистолети са доста зрелищни

Липсва ми Хамериката... Там само щяха да изнесат мършата настрани след като му пръснат мозъка след второто предупреждение и неподчинение на полицейска заповед. Даже нямаше да си праят труда да бършат лайната от седалката на боклука и курволячето с него.

А, ама то в колата имало некъв русоляв парцал дето максимума в животът му е да лигави и навива масура на отрепките в обществото успели с престъпна дейност да спестят заветните 10К за да си купят 20 годишна гробница с надпис BMW. Защо ли си мисля, че ако им бяха пръснали кратуните и на двамата, обществото щеше да е някак по-доволно?

Такива копелета се трепат на място, иначе след 1 година пак ще ги гоните по светофарите, а и гоненето може да не мине без жертви.

Защо не му казват името? Кого прикриват???

Имам само 2 въпроса към ония горе ,пишещите законите. 1.Защо криминално регистриран за грабеж и,за разпространение на наркотици се разхожда между хора свободно? и 2.Имало ли е случаи такива индивиди да се променят,какво поколение могат да създадат/ако имат поколение/ и въобще трябва ли да замърсяват земята такива отпадъци?

Не разбрах при напълно отворена врата този каде се вживява какво искаше да направи да извади вратата от пантите ли.

Полицаят просто искаше да разшири отворът на вратата за да не се нарани проститутката като излиза.

За какво им е оръжието на нашите полицаи,някой знае ли?

Много силно впечатление прави на коврите. Така де - не могат да са гангстери, поне могат да привлекат вниманието на проститутките им ...

винаги сме питали дали некой некога ше им обясни на полицаите че пищова не е само част от униформата и да им покаже как се ползва

Група селяндури с пищови се мъчат да измъкнат руса шаврантия с тежък характер/столичанка/ и дрогирано добиче в една класна 20 годишна баварка с врати които вече не се затварят. Пълна безпомощност и за двете страни!

Точно.

След като ги подминава като малка гара, прави опит за бягство, нарушава неколкократно правилата за движение ( с което застрашава живота и здравето на невинни граждани/селяни), след като го виждат, че кара по начин, по който очевидно не му пека кого ще утрепе, за да се измъкне от проверката.... Та, след всичко това, полицаите вече са толкова вбесени, че дори се чудя как си удържаха нервите да не ги гръмнат и двамата дрОгари в немската кочина. Може би, ако не беше изрусеното курве на предната седалка, а некой брадясал дришльо със суичър (худи), щяха да ги гръмнат през стъклата след третата "покана" да излязат доброволно.

Слава на Бога, че няма загинали пешеходци! А нашите полицаи да вземат да ги обучават или да изучават екшъни, че като гледам как неадекватно боравят с оръжие направо ми е смешно!

добре че са ги хванали Но това не е адекватно поведение за полицаии -пищови а къртенето на вратите направо кърти :)

В Америка да са го гръмнали 300 пъти тоя боклук.

добре че не живеем в САЩ ,а в Европа -много филми гледате от САЩ :)

живеем там и гледаме улиците на живо

Alal vera, alal vera Kada možeš tako Ti da živiš, a ja da ti umirem polako Еми, камьонджия бате

Ами камионджия.Като баща ти ,който не познаваш.

КОГОТО не познаваш Научете го този български език, бе!

Стигнахме ги Хамериканците...

При неподчинение на полицейски служител в САЩ се стреля моментално... после се обяснява, че заподозреният бил бръкнал в джоба си. В ютуб има стотици клипчета.

Четири мишока извадили пистолети и не могат да отворят вратата на колата, за да извадят руса курва и надрусан боклук от колата. Бог да ни пази с такава полиция. Пълни смешници!

Ако стрелят, ще има после рев: "То беше много добро момче, поздравяваше винаги и ми носеше торбите от фантастико" Трябва полицаите да имат повече правомощия в такива ситуации. Хайде всички наркоманчена и уона-би мутрички с коли са по 5 бона да ми нацъкат минусите.

Е каква е тая селска полиция? Какъв е този полицейски гняв в тази вече съсипан скапана държава... да съжалявам, че се изразявам така за родината ми, но за жалост си е самата истина. Заради тия простотий с полицейските органи и с тази разруха на държавното правителство ще карат младите и не само те да емигрират от родината си, защо заради тези неща ще сме принудени да го направим. Защо полицията руши колата незнайно? Като самата тя не е виновна ами водача и!

Къде ще емигрират такива,,млади,,бе педал?Къде ще оставят боклуци регистрирани за грабеж и разпространение на наркотици да се разхождат с автомобили без книжки.

"държавното правителство "/ "полицията руши колата незнайно? Като самата тя не е виновна ами водача и" ...... Я вземи емигрирай ти и опитай научиш някой друг език, че този МНОГО ти куца ;))))

Наркоман с изрусена курва в бенве - типичният лузър...

А бе защо едното ченге се опитваше да изкърти вратите на беемвето?

Щото наркоманчето отвътре се опитваше да ги затвори и да бяга. Толкова беше неадекват, че предпочиташе да го застрелят, отколкото да го тестват за наркотици.

Полицаите са много зле...беше ме срам да ги гледам

Музиката в кабината на камионджията кърти здраво. Значи като за фон на тия безпомощни прасета в униформа, които едно стъкло не могат да счупят е екстра. Цялата българска милюционерщина в 90секунди. Даже няма нужда от редакция. А онова другото прасе как прикляка се едно държи лека картечница... Пълни зъмбаци!

Дрогиран сиганин отказал тест.Ама като гледам полицаите и те нещо са превазбудени.Дилъра им е един и същи

БЕЗНАДЕЖДНО.

Направо онемях от бързите и адекватни действия на полицаите. Абсолютна пародия... Нашата полиция В(г)и пази.

А ти какво искаш, и как си я представяш тая работа? Да стрелят ли? В града, през деня, срещу не въоръжен човек? На филмите много лесно и зрелищно става. Но реалният живот не е филм.

Можеше да счупи предно дясно стъкло и да ги извлекат за 20 секунди! Ами ако тия отвътре бяха въоръжени?!

Селянката,ако беше в нормална държава и тя трябва да търка наровете поне 2-3г.А дрисльо дето се правел на Шумахер и случайно не е убил никого, поне 10г.

Браво на момчетата за добре свършената работа , язък , че не хвърли някой камък да му сцепи курвенската глава на тоя вътре циган.Можеше малко и стоп патрончета , те възпитават добре.Браво на полоцията , повече смели такива мъже трябва ма държавата , не дженарее с Москино и Филип плейн

Не може без Москино и Филип Плейн, складовоте на Илиенци ще фалират! :-))))

Нищо ново под слънцето. Млад селски тъпук, надрусан и с Бием-Вие.

Да му сцепят анала в районното !

Във Второ Районно само ги потупват по-гърба и кой от къде е. В Надежда и Свобода е пълно със северозападнали аутсайдери, които си мислят, че като са дошли от село, селяндурщината е останала там, но уви не!.....и жените и децата им са пълна трагедия, а за хигиената да не говорим.....

хванат ли те пиян и/или дрогиран - конфискуване на превозното средство и продаването му и парите да се даряват на нуждаещ се или на детски домове, а провинилият се да търка нара 3 години и да му се отнеме правото да шофира за 5, ако повтори нарушението, присъдата се удвоява и така след всяко следващо нарушение. Като опандизят десетина човека, останалите ще се кротнат.

Чуй сега Пичага, иди и виж паркинга на митниците и тогава пиши как се,, продават" конфискуваните камиони. Държавата е лош стопанин...

Всичко е много лесно да се направи, но никой не го желае.

точно така е на практика, за жалост. Никой не иска да се променя статуквото, само плямпат

поредното лайн.о, избивашо комплексите си... това младо момиче знае ли с какъв нещастник се е хванало?

Те такива харесват, мойче. Агресивни комплексари....

Знае, знае много добре, на такива по десетина се натискат да са нейното място!

Тоя много филми е гледал явно на бързи и яростни :)

Кога и у нас ще се въведе понятието "reckless driving" и подобни педалчета и наркоманчета ще ходят да търкат наровете по 5-10 годинки? Крайно време е и тук да стане като в САЩ. Там полицията първо стреля и бие, после пита. Нали искаме да сме като американците. Дайте да прилагаме и закона като тях. Такива лайньовци като тоя трябва като ги спрат да ги извлекат от колата, да ги претрепат от бой и ако е още жив след това да го водят в районното. Друга оправия няма ама как да стане като самите полицаи носят стълби на мутроидиоти и спят с тях, карат пияни и дрогирани или прекарват бежанци и дрога с килограми. Очаквам следващата игра от поредицата Grand Theft Auto да е кръстена "България - Добре дошли на Балканите". Създателите и разработчиците на играта да дойдат само за ден-два в София и ще се хванат за главите.

Такива закони само в САЩ. Тука е друго законодателство и позволява такива работи! Онези в парламента да измислят нещо адекватно. Всички знаем как стоят нещата(наши и ваши)

Ми добре. Сега 1 годинка в панделата и 10 години без книжка. Като се скарат вътре рецидивистите кой кога да го "пердаши" и на кой да пере гащите ще излезе кротък като агънце.

Да му дадат възможност да се размени като девойка-булка в Софийския централен!

Коментари - Зрелищна гонка в София: Шофьор мина 3 пъти на червено, за да избяга от полицията | Днес.dir.bg

Зрелищна гонка в София: Шофьор мина 3 пъти на червено, за да избяга от полицията

Очевидци твърдят, че мъжът е бил във видимо неадекватно състояние, опитал да се смени с пътничка от колата, която да седне зад волана

Обратно в новината

Коментари - Зрелищна гонка в София: Шофьор мина 3 пъти на червено, за да избяга от полицията | Днес.dir.bg

Коментари

Тия комедия ли снимаха?

Алоу, жирналята, дайте му името на това лекенце! Какво го криете това лайно?

Бананова республика. 1. Полицаи не знаещи как да действат - по някаква причина бързащи да извадят дрогираните пънове отвътре. Къртенето на вратите нямаше никаква логика и беше комично. 2. Неадекватици и явно дъното на дъното, но въпреки това в БеЕнВе пета серия или от сорта. 3. Снимащ с телефона си бачкер с камионетка свирукаш си някаква мазна чалга. Това може да го видите само в абсурдистан.

А защо се гонят по улиците. Ами защото ЦЦ. и ББ сложиха ментета камери по кръстовищата, които нямат поддръжка. Ако на всеки светофар има контролни камери, които ти пращат белтчето директно на адреса, тогава ще внимават тия льольовци как карат. Докога ще симулирате дейност и ще се гоните по улиците като рамбовци. Никакъв ефект няма това. Просто пиар акция на поредния министър. Хората си мрат.

Тия тарикати са без адресни регистрации и ще им пратиш билетчетото точно никоде.

Аве Тупан - Той да те прегази Пък ти му пращай картички да го глобяваш !!!

Полицаите също бяха под напрежение и действаха крайно непрофесионално. Чавето в бмв-то се беше преместило на задната седалка и се държеше като тасманийски дявол. 2 пъти ухапа полицаи при опита им да го извадят от колата. И той и перхидролената кучка бяха нагърмяни до козирката. Предполагам с амфети. Чавето има регистрации като дилър. Предлагам на МВР министъра всеки автопатрул на територията на България да бъде оборудван със: 1. Уред за разбиване на стъкла, т.нар. "чукче". Едно време ги имаше дори в градския транспорт. 2. Верига шипове за принудително спиране. 3. Професионален прахов пожарогасител 4. 2 бр тийзъри тип пистолет. 5. 2 бр лед прожектори поне по 10000 lm 6. Лютив спрей за разпръскване на тълпа тип "бъчонка". Добре, че все пак не стреляха. Бяха толкова изнервени, че е цяло чудо, че не ги надупчиха. Освен това трябва да се промени закона и при опит да избягаш и неподчинение да спреш на полицай да се третира като умишлено престъпление. Автомбилът да се конфискува, а лицето да лежи ефективно пони 12 месеца!

Да бе. А кой ще обучи полицаите за всичко това? Те с един пищов не винаги се оправят.

Истината е, че трябва първо събедна реформа ... промени в закона. Да им се дадат права на тези органи, да знаят, че могат да действат и няма след това да трябва да се оправдават като п...ки и да бъдат изкарани те виновин, че са защитили обществото от някое мръсно леке. И следващия път, когато знаеш, че срещу теб ще има ефективни мерки, няма да си позволиш подобни изпълнения. А ако си ги позволиш - супер - има кой да ти противодейства!!! Докато виждаш, че сульо и пульо си прави каквото си иска в тая държава и няма никакви работещи закони, ще става още по-зле. Докато полицията ни е в такава ситуация, там ще бълва не от съвестни и морални хора, които искат да представляват закона, а от Симони Семерджиеви...които са там само да лапат. За пореден път се излага институцията и хората в нея. Как после да имат страх и уважение? Жалко за добрите хора в системата...жалко и за нас - обществото, което няма на кого да разчита.

Единият се опива да изкърти вратите на BMW то, в което няма никаква лигика.Нито може да го направи, нито пък е необходимо защото те вече са отворени.

Щото наркоманчето отвътре се опитваше да ги затвори и да бяга. Толкова беше неадекват, че предпочиташе да го застрелят, отколкото да го тестват за наркотици.

А наркоманчето през трите врати ли искаше да избяга? И предното стъкло ли затова го счупиха? Не, просто се държаха неадекватно и това е. Днес по Нова интервюираха някакъв полицейски шеф - дори той не можа да даде някаква елементарна причина за действията им. Били афектирани. Психолог им трябва явно, тази работа не е за нерваци.

Да затвори вратите и да бяга с колата, хохо! Неадекватни, последни, отчаяни усилия да не го докопат, защото нямаше връзка с главния мозък и действаше само на квото беше останало от първа сигнална система. А полицаите бяха бесни, да.

Той ако иска да избяга с колата, отворените или изобщо липсващи врати изобщо няма да му попречат. Това са оправдания, пич - оправдания - за очевадно неадекватното им поведение. Наркомана трябва да го изкъртят по всички параграфи за това, което е причинил!!! Но на полицаите трябва да им бъде приложена спешна терапия - не е професионално да си изпускат нервите по такъв начин. Тези хора работят с всякакви елементи, ако така си изпускат нервите, е много вероятно някой незаслужил да е потърпевш от това.

Полицайте добре си свършиха работата. Само защо клипчето спря като го вадеха вече?

ПИПО

Добре? Единият се опитва да изкърти вече отворените врати, друг се опитва да счупи прозорците с пистолет безуспешно (добре че пистолета не гръмна, че не се знаеше къде щеше да отиде куршума), други двама викат нещо с насочени пистолети. Общо взето си беше пълна трагедия. Това едни професионалисти щяха да го изкарат за 10 секунди, да го закопчаят и нямаше да има време за снимане.

Ти къде го тренира? От кои части си клавиатурен командос.

Майка на две малки деца съм,и бих постъпила по същия начин ако ме гонят трафиканти и изнудвачи! След това клипче ще си прегледам колата за да съм сигурна, че мога да им избягам. Спреш ли, не знаеш какво ще ти направят!

А Вие двете си деца на половин кило водка, кока и амфетки ли ги возите из града?! Те тия там, със сините суртучета и зелените елечета, са точно за това сложени - да проверяват. И да пазят на такива кифли като теб някой да не им влезе със 120 в задната дясна врата и да избие всички вътре. Аман!

А ти как разбра, че са друсани като няма тест? Я виж първо да не си бременен, че скоро не си се тествал.

Проста причинно-следствена връзка на база на достатъчен опит. За съжаление съм виждал достатъчно дрогирани сладурчовци и знам как изглеждат и как се държат. Тестът служи само за потвърждаване на очевидните външни признаци и за доказателство пред съответните органи.

Не че нещо, ама много техни колеги не само не попречиха, ами и доста помогнаха на други да изтрепят сума народ. В цял свят полицаите ПОМАГАТ, само на някои ширини пречат, облагодетелстват се и помагат на криминални елементи за 30 сребърника...

Ти си клоун педера....., а не майка.

с някаква овца в BMW . Неграмотни, недоучили, единствено подвластни единствено на нагон . Крайно време е да бъдат научени да се трудят .

Не само да го съдят условно, а ефективно в затвора, да прави тухли по 16 часа и конфискуване на колата и доживот без книжка.

Шофьорът неадекватен, полицаите - също. Голям цирк, вместо професионално неутрализиране. Или е опасен престъпник, или не. Трябва да има правилник как да действат бързо. Спираш, трошиш колата, ако не се предава и го измъкваш.

По бТВ му показаха номера на колата. Веднага го проверих дали има винетка и... какво виждат очите ми: рано сутринта на 29-ти, този месец в 05:16 ч е купена седмична винетка, валидна до 04.04 за 13 лв. Тези са егати отрепките :))

Ако имаш седмична винетка си отрепка ли?

Не, по-скоро дребен селски тарикат.

А простия народ не го интересува на какво основание тия изперкали дебили ченгетата са искали да ги спрат и на какво основание му чупят така нагло колата, и имат ли прокуриорска заповед да му разбиват колата и да го изкарат от там? Като ги гледам тия ченгета са ненормални особено тоя най-влаво, който е пълен психар. Тоя урод нмяма как да е минал психотеста който задължително трябва да са минали тия боклуци. А иначе разбира се че няма да спира, да не е луд да спре като го спират трафикантите на хора и наркотици българските ченгета. Страх го е, особено като се има в предвид как тоя психар от ляво е насочил и пистолет към тях. Жената за какво и слагат белезници въобще? Нямат право да изполват белезници, ако не е абсолютно необходимо, а в случаят няма супротива така че белезниците са използвани незаконно, сосбено на жената Сега тия двамата да съдят ченгетата психари трафиканти за какво им дойде на ум, че да им дойде ума на ченгетата мутри Аз полицаи на жидеото не виждам.

Олигофрен.

Абе ясно е че си олигофрен, но е хубаво че потвърждават предположенията ми за това

Ей, дрогиран БОКЛУК! Този наркоман е минал на червено и то няколко пъти. Щеше да да убие два пешеходци! Другия път (недай Боже) така както си пресичаш може да мине някой негов "колега" и ти да нямаш късмета на днешните пешеходци! На този нещастник баща му също нагъл! БРАВО на МВР-то днес и СЛАВА на ГОСПОД, че спаси невинните хора! А сега този булка в Централния-софийски и бой преди това в ареста. Стар познайник с грабеж и пласиране на дрога.

Малоуимен си нали? Като първо е минал на 3 светофара на червено защото тия мутри психари с пистолетите са го гонили, а не просто така. Ако не го бяха гонили нямаше нито да мине на червено нито да застраши някой. Но дори и да беше минал на червено преди това, това е просто административно нарушение, а не престъпление! Ченгетата нямат право да размахват оръжие и да го заплашват с оръжие при положение че той не е използвал оръжие и не е извършил престъпление. В интернет е пълно с клипове как в Русия разни нарушители не само че не спират ами и разнасят полицаите на предният капак с висока скорост и те пак не използват оръжие. Тия мутри са го наобиколили с пистолетите като че току що е застрелал президента на САЩ. Ако ще да е с хиляда и сто присъди, това не дава право на ченгетата да нарушават закона и правата му, които съгласно закона за МВР трябжа да защитават. Тия мутри нарушиха всички членове от закона за МВР! Това не са полицаи въобще! Това са престъпници, които го провоцират с незаконните си действия с което създават ситуация която е опасна за живота и здравето на свички. Земи прочети законите преди да демонстрираш колко прост дебил си! Виновните в случаят са ченгетата, а тези в колата не и заслугата за ттова е на ченгетата престъпници които нарушават законите. Не става тая абе ние нарушихме закона за да го хванем в нарушение. Сега за всичко са виновни ченгетата, а тези от колата са жертви. Ако ченгетата не бяха нарушили закона и не ги бяха стресирали и провокирали, щеше да е съвсем друг случай, и в него можеше да се окажат виновни тези от колата, но такива сличаи в мутраландия къдео ченгетата са мутри трафиканти на хора, дрога и какво ли не, няма Ако нямаше видео на това какво е станало сигурно щаха да напишат в протоколите че ги е бил стрелял, рязал и каквото им роди престъпното въображение. Сега казват ча били със счупени пръсти, а ако нямаше видео щяха да кажат че тези от колата са били ченгетата и са им счупили пръстите. Затваряй си устата защото не искам заради дебил като теб да стана жертва на полицейски произвол, като този на видеото.

Само като ти прочетох заглавието ми е ясно, че си неадекватен. Кафе ли трябваше да му направят на този престъпник? Много добре си свършиха работата полицаите.

Ти си поредно доказателство за интелектуалния потенциал на феновете на путин. Минал на червено, защото го гонили полицаите. Ама ти верно ли?!?

Чудесна логика момко, чудесна. Давай пример на децата си, току виж и те станали като шофьорчето престъпник и парцала куросмук! Убеден съм, че ще си горд и ще ги научиш как да отстояват правата си на престъпници!

Страното е, че има одобрили простотията на този клоун. Видно е колко карат пияни и дрогирани. Браво на ченгета.

На клипа се вижда как доста дълго време милиционерите не могат да го извадят от колата, даже не могат и да я отворят... Абе, драги униформени от МВР, научете се от вашите любими колеги зад океана как да действате на мига, и не се излагайте с подобни занимавки..., ако трябва, идете на обучение, или там, или в по-близкия Израел, но си научете урока!!!

Техният урок е научен. Ще пишем ли, или ще черпиш? Това им го повтарят 5 години, после им дават по една палка и по един таблет и айде на риболов!

Брилянто изпълнение на полицаите - да стоят от двете страни на колата с насочени пистолети един към друг - няма какво да се обърка А и стойките които чупят с насочени пистолети са доста зрелищни

Липсва ми Хамериката... Там само щяха да изнесат мършата настрани след като му пръснат мозъка след второто предупреждение и неподчинение на полицейска заповед. Даже нямаше да си праят труда да бършат лайната от седалката на боклука и курволячето с него.

А, ама то в колата имало некъв русоляв парцал дето максимума в животът му е да лигави и навива масура на отрепките в обществото успели с престъпна дейност да спестят заветните 10К за да си купят 20 годишна гробница с надпис BMW. Защо ли си мисля, че ако им бяха пръснали кратуните и на двамата, обществото щеше да е някак по-доволно?

Такива копелета се трепат на място, иначе след 1 година пак ще ги гоните по светофарите, а и гоненето може да не мине без жертви.

Защо не му казват името? Кого прикриват???

Имам само 2 въпроса към ония горе ,пишещите законите. 1.Защо криминално регистриран за грабеж и,за разпространение на наркотици се разхожда между хора свободно? и 2.Имало ли е случаи такива индивиди да се променят,какво поколение могат да създадат/ако имат поколение/ и въобще трябва ли да замърсяват земята такива отпадъци?

Не разбрах при напълно отворена врата този каде се вживява какво искаше да направи да извади вратата от пантите ли.

Полицаят просто искаше да разшири отворът на вратата за да не се нарани проститутката като излиза.

За какво им е оръжието на нашите полицаи,някой знае ли?

Много силно впечатление прави на коврите. Така де - не могат да са гангстери, поне могат да привлекат вниманието на проститутките им ...

винаги сме питали дали некой некога ше им обясни на полицаите че пищова не е само част от униформата и да им покаже как се ползва

Група селяндури с пищови се мъчат да измъкнат руса шаврантия с тежък характер/столичанка/ и дрогирано добиче в една класна 20 годишна баварка с врати които вече не се затварят. Пълна безпомощност и за двете страни!

Точно.

След като ги подминава като малка гара, прави опит за бягство, нарушава неколкократно правилата за движение ( с което застрашава живота и здравето на невинни граждани/селяни), след като го виждат, че кара по начин, по който очевидно не му пека кого ще утрепе, за да се измъкне от проверката.... Та, след всичко това, полицаите вече са толкова вбесени, че дори се чудя как си удържаха нервите да не ги гръмнат и двамата дрОгари в немската кочина. Може би, ако не беше изрусеното курве на предната седалка, а некой брадясал дришльо със суичър (худи), щяха да ги гръмнат през стъклата след третата "покана" да излязат доброволно.

Слава на Бога, че няма загинали пешеходци! А нашите полицаи да вземат да ги обучават или да изучават екшъни, че като гледам как неадекватно боравят с оръжие направо ми е смешно!

добре че са ги хванали Но това не е адекватно поведение за полицаии -пищови а къртенето на вратите направо кърти :)

В Америка да са го гръмнали 300 пъти тоя боклук.

добре че не живеем в САЩ ,а в Европа -много филми гледате от САЩ :)

живеем там и гледаме улиците на живо

Alal vera, alal vera Kada možeš tako Ti da živiš, a ja da ti umirem polako Еми, камьонджия бате

Ами камионджия.Като баща ти ,който не познаваш.

КОГОТО не познаваш Научете го този български език, бе!

Стигнахме ги Хамериканците...

При неподчинение на полицейски служител в САЩ се стреля моментално... после се обяснява, че заподозреният бил бръкнал в джоба си. В ютуб има стотици клипчета.

Четири мишока извадили пистолети и не могат да отворят вратата на колата, за да извадят руса курва и надрусан боклук от колата. Бог да ни пази с такава полиция. Пълни смешници!

Ако стрелят, ще има после рев: "То беше много добро момче, поздравяваше винаги и ми носеше торбите от фантастико" Трябва полицаите да имат повече правомощия в такива ситуации. Хайде всички наркоманчена и уона-би мутрички с коли са по 5 бона да ми нацъкат минусите.

Е каква е тая селска полиция? Какъв е този полицейски гняв в тази вече съсипан скапана държава... да съжалявам, че се изразявам така за родината ми, но за жалост си е самата истина. Заради тия простотий с полицейските органи и с тази разруха на държавното правителство ще карат младите и не само те да емигрират от родината си, защо заради тези неща ще сме принудени да го направим. Защо полицията руши колата незнайно? Като самата тя не е виновна ами водача и!

Къде ще емигрират такива,,млади,,бе педал?Къде ще оставят боклуци регистрирани за грабеж и разпространение на наркотици да се разхождат с автомобили без книжки.

"държавното правителство "/ "полицията руши колата незнайно? Като самата тя не е виновна ами водача и" ...... Я вземи емигрирай ти и опитай научиш някой друг език, че този МНОГО ти куца ;))))

Наркоман с изрусена курва в бенве - типичният лузър...

А бе защо едното ченге се опитваше да изкърти вратите на беемвето?

Щото наркоманчето отвътре се опитваше да ги затвори и да бяга. Толкова беше неадекват, че предпочиташе да го застрелят, отколкото да го тестват за наркотици.

Полицаите са много зле...беше ме срам да ги гледам

Музиката в кабината на камионджията кърти здраво. Значи като за фон на тия безпомощни прасета в униформа, които едно стъкло не могат да счупят е екстра. Цялата българска милюционерщина в 90секунди. Даже няма нужда от редакция. А онова другото прасе как прикляка се едно държи лека картечница... Пълни зъмбаци!

Дрогиран сиганин отказал тест.Ама като гледам полицаите и те нещо са превазбудени.Дилъра им е един и същи

БЕЗНАДЕЖДНО.

Направо онемях от бързите и адекватни действия на полицаите. Абсолютна пародия... Нашата полиция В(г)и пази.

А ти какво искаш, и как си я представяш тая работа? Да стрелят ли? В града, през деня, срещу не въоръжен човек? На филмите много лесно и зрелищно става. Но реалният живот не е филм.

Можеше да счупи предно дясно стъкло и да ги извлекат за 20 секунди! Ами ако тия отвътре бяха въоръжени?!

Селянката,ако беше в нормална държава и тя трябва да търка наровете поне 2-3г.А дрисльо дето се правел на Шумахер и случайно не е убил никого, поне 10г.

Браво на момчетата за добре свършената работа , язък , че не хвърли някой камък да му сцепи курвенската глава на тоя вътре циган.Можеше малко и стоп патрончета , те възпитават добре.Браво на полоцията , повече смели такива мъже трябва ма държавата , не дженарее с Москино и Филип плейн

Не може без Москино и Филип Плейн, складовоте на Илиенци ще фалират! :-))))

Нищо ново под слънцето. Млад селски тъпук, надрусан и с Бием-Вие.

Да му сцепят анала в районното !

Във Второ Районно само ги потупват по-гърба и кой от къде е. В Надежда и Свобода е пълно със северозападнали аутсайдери, които си мислят, че като са дошли от село, селяндурщината е останала там, но уви не!.....и жените и децата им са пълна трагедия, а за хигиената да не говорим.....

хванат ли те пиян и/или дрогиран - конфискуване на превозното средство и продаването му и парите да се даряват на нуждаещ се или на детски домове, а провинилият се да търка нара 3 години и да му се отнеме правото да шофира за 5, ако повтори нарушението, присъдата се удвоява и така след всяко следващо нарушение. Като опандизят десетина човека, останалите ще се кротнат.

Чуй сега Пичага, иди и виж паркинга на митниците и тогава пиши как се,, продават" конфискуваните камиони. Държавата е лош стопанин...

Всичко е много лесно да се направи, но никой не го желае.

точно така е на практика, за жалост. Никой не иска да се променя статуквото, само плямпат