Зрелищна гонка в Бургас: Патрулки преследваха предполагаеми превозвачи на мигранти

Част от колите били спрени край квартал "Крайморие", но други две, движещи се заедно със задържаните, не спрели за проверка

Обратно в новината

Коментари - Зрелищна гонка в Бургас: Патрулки преследваха предполагаеми превозвачи на мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даите повече права на полицаите във такъв случаи да са задължени да стрелят и ако някои се гътне вообще да се освобождават от отговорност докато бандитите не разберът че няма лабаво така ще бъде унищожават бюджета на държавата и пазителите на същата несмеят да ги гръмнат.Имат снаипери ако не спре право в челото то и без това е животинско.

Ако разстрелваха всички каналджии на място, щеше да бъде по-различно... Да видим тогава кой би се цанил

Без чадър от горе този бизнес няма как да се развива не са платили дето трябва и изгарят

Може да си тръгнал с буса за риба. Да стане грешка. Едва ли искаш снайпер.

''Зрелищната гонка е печатана от видеокамерите на КАТ и АПИ.'' Глаголът ''печатана'', какво означава?! (Въпросът ми е реторичен, авторът на статията е неграмотен.)

Е, ти имаш ли представа, колко кинти изкарват от тоя бизнес?! Как ще спре, храни над 20 000 в България, само.

А предпечатната подготовка къде са я правили?

Мигрантският поток е под чадъра на властимащи. Ако, наистина искаха да се освободят от мигрантските вълни, държавите от ЕС, изключвам Унгария, щяха да охраняват границите, както трябва. Това е умишлено ислямизиране на Европа, финансирано от САЩ.

Е, мислете, камерите записват, не печатят нищо....

Това е саамо за отчитане на дейност. Ще хванат 10, ще минат 150 и така... Този трафик се засили от 2016-та насам, целта е ислямизирането на Европа, така нареченото - мирно превземане. На нито един западен политик, не му дреме, за миграционните проблеми, споменават ги - само, преди избори. Или формално, какво може да се направи и не се прави. Ето, в Англия, пристигат в гумените лодки, от Франция, настаняват ги безплатно, в хотели, дават им по 35 лири, на ден, надница, за която нормален работник ще блъска 2 часа.. След това ги местят в квартири, данъкоплатците продължават да плащат, за да може да си живукат тези паразити, ... Като се съберат цялата фамилия, в една квартира, събират - от помощи, разбира се, кинти за мерцедес - това на арабите им е любимата марка автомобили и живеят за сметка на такива, като мен и вас. Дреме им на политиците, за данъкоплатците, на чужд гръб и 100 тояги са малко. И как изведнъж, от този Афганистан всички се оказаха помощници на американската и британска артмия, не знам. 130 000 преводачи, да не са ходили тия военни, с по 3-ма придружители на човек, там?! Има нещо много гнило в цялката заигравка. Да не споменавам рекламите в Англия, по всички телевизионни канали са само с черни семейства, все едно сме в Африка, взе да става смешно вече. Никой не смее да ''мъцне'', не било ''коректно''. А, да ми бъркат в джоба да ги хранят е коректно, нали?! Ама, като им изпотрошиха държавите американците, къде да идат, отиват при тези, дето ги строшиха, ... Каквото повикало, такова се обадило, ... Те си имат мисия. България не им е в плановете изобщо.

Снощи, на паркинга на Метро имаше жандармериска кола, а на кръговото за София беше позиционирана една патрулка. Въпросът е - тия за изпроводяк, някой да не се намеси ли бяха там или да ги спират?

Какви глупости пишете, направо не е истина! :-) Как така зрелищната гонка “е печатана”?! Колко му е да прочетете текста поне веднъж? А, да, сложно е.

Каква зрелищна гонка може да направят български полицаи като знаем кви хора взимат за ченгета - некадърни, недоносени, събрани от кол и въже само баклуци, но все "наши момчета". Срам и позор са всички, едно няма за свят. Надули си телата с хапчета, заприличали на мутри - горили, а който ги хване, той не ги е бил. Праят се на голямата работа, а като видят зора припикават в панталоните.

... превозвачи, Предатели, Трафиканти на Арабски Башибозуци. И е нормално да убият и и да им вземат парите на Предателите- Трафиканти и Ислямските башибозуци...