17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лекарите подсказват на бандитите за хора с мозъчни увреждания. Всъщност тези хора имат здрави органи . Жената е отвлечена за резервни части. Няма да я намерят.

Дано не си прав!

Май твоя мозък е увреден! Пфу!

Как може да си толкова гнусен! Като се случи на твой близък друга песен ще запееш.

Пишете я бегАла леля Славка. И като знам колко трудно се гледа стар болен човек и как такова гледане ти изцежда силичките и ти взима здравето... може би така е по-добре. Да си отиде с мир жената, да не я мъчат, а и децата мира да видят.

Не говори глупости. Щом някой търси майка си значи се грижи за нея и я обича. А може би е добре държавата да помисли за подобни хора да може да им слагат някаква гривна с чип и да се засича къде е човека. Имам предвид не насила, а при желание от болния и роднините.

Такива помисли могат да се зародят в главата на човек бяз акъл или на глупак който иска да блесне с глупоста си, т.е. безмозъчен тинейджър.

Благодаря на всички добри хора. И особено на човека помогнал ни да я намерим. Жената вече е намерена. И всичко е добре. Още веднъж благодаря за добрината.!! Тива е дказателство че в странати все още има много добри и сърдечни хора!!

Намерена е.

Намерена е тази сутрин, благодарение на реакциите на хората и сигнал на Иван Лелеков. Сърдечни благодарности на всички загрижени и добри хора!

Не говори така, защото може и ти да заболееш от Алцхаймер. Никой не е застрахован. Тогава какво прайм, а?

Здравейте Христина, от личен опит с подобен случай на гледане на човек развил деменция вследствие на исхимични инсулти в по-големите кравоносни съдове, ви съветвам и предлагам за всеки случай да и направите и надпишете гривна за ръката с тел. за връзка с вас и друга информация каквато Вие решите. Също може да и вземете, както на децата часовник MyKi с GPS/GSM тракер за да можете при недай боже друг такъв случай да проследите къде се е движела жената, да се свържете с нея и бързо да я намерите. Желая Ви здраве и да можете да съхраните и себе си, защото това много изтощава.

Не искам да живея болен в тежест на децата си. Това и праИм. Бих предпочел да освободя децата си в такава ситуация от тежестта. За човек в такова състояние и бездруги животът вече е свършил.

Това вече й беше писано от други хора в поста й още нощес като се търсеше жената. MyKi не е удачно (струва около € 70-90 и ще й го откраднат ония “тъмно зелените” , ако го мернат на ръката й), каква е гаранцията, че тя няма да си го свали и сама в някакъв даден момент ? Иначе, намерена , happy end :-)