Тигър уби служителка в британски зоопарк (видео)

Тигър уби служителка на зоопарк във Великобритания, съобщи полицията, цитирана от Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Тигър уби служителка в британски зоопарк (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В конкретния случай се убива тигъра, за да няма продължение на подобно поведение в бъдеще. Убива се без вина, именно заради хищническия си инстинкт. Тук пак промиване на мозъците - нито има сведения как така я е убил, къде, защо, нито пък какви са предприетите мерки в случая. Като с кучетата - агресивно - унищожено.

DIr-a дали сте снимка на малко тигърче, което едва ли може да изяде човек. В интернет има на по-големи - ако не може истинската, то поне в рамките на достоверното....

Хората отказват да проумеят ,че дивите животни, особено хищниците нямат никаква основателна причина,че да им се възхищават, защото са просто ходещ обяд! Егото човешко обаче е толкова надуто,че отказва да проумее, че не е център на света! Биологията си е биология, а хищникът си дебне манджата независимо колко прекрасна се струва тя на човеците, за него е ядене само. И не е нито агресивен, нито зъл-просто яде!

Все-пак човекът е център на биологичния свята на земята, ако не на вселената. Поне за просветените хора това е очевидно. Не те включвам към тях, нищо лично.

"Шофьор помете и уби жена на пешеходна пътека" каква е разликата накрая

тигрите са дъ бест в промъкването..... този тигър не е загубил инстинктите си... за разлика от служителката...

Няма данни да се е радикализирал.

Вероятно служителката е допуснала груба грешка при спазване на правилата за безопасност. За съжаление в някои професии грешките се заплащат с живот!!!

Потърсете в световните новини - служителката го е давала много свойски с хищните котки. Иронията на съдбата е, че много е обичала големите котки и се разбирала перфектно с тях, даже се снимала гушната с някои, не съм сигурна, че точно тигър беше гушнала, но наистина им е имала голямо доверие. Напразно....

И как така се е промъкнал до служителката не става ясно?Все си мислех, че животните и служителите са отделени,а не заедно.Ако е забравила да го затвори е съвсем друго нещо.Или просто да се е сближила с животното до толкова,че да си е помислила,че може спокойно да се разкарва където е то без да има последствия.Това е най-голямата грешка на повечето загинали служители в зоопарковете.След години решават,че с животното са вече близки приятели и правят фаталната грешка.

ТРЯБВАЛО Е УБИЕ ТОЗИ КОЙТО ГО Е ЗАТВОРИЛ НЕ ТОЗИ КОЙТО ГО ХРАНИ

Ми не се сетих...

Сега тигъра ще стане на палто, чанта и колан за Мелания Тръмп.

А дано ... Човек е убил не животно ЧОВЕК...

В конкретният случай тигъра не е виновен! Не съм отявлен природозащитник и т.н., но разсъждавам логично - рядко животното има вина!

изял един човек, но най-важното е, че "в нито един момент обществената сигурност не е била застрашена". Друго си е във Великобритания, представям си ако това беше станало в България, Русия, Китай или на някое друго място какви щяха да бъдат текстовете.

Слаба ти е паметта. Преди около година, тигър от зоопарка в София излезе от клетката си в помещението с аквариумите и насекомите, с което граничат клетките на големите котки. По това време в същото помещение са се намирали майка и дъщеря. Текстовете бяха съвсем спокойни и тигърът не беше убит, а беше върнат в клетката. В Русия имаха постоянно телевизионно шоу с тигъра Амур и козела Тимур в Усурийската тайга. Интересно, примитиви като теб какво още ще ползват като причина за тъпите си коментари.

за козел, това е друг въпрос, разбирам ти простотиите. Но все пак тука става въпрос за хора, па макар и служители на зоопарк.

Да, но тигърът от софийския зоопарк никого не нарани и не изяде. Това животно е много опитомено, не че трябва да е на свобода, разбира се.

Пуснете дивите животни да си живеят в естествената си среда, а който иска да ги види на живо - в специални коли - обезопасени и подсигурени срещу нападения. Така трябва.

Дивите животни отдавна вече нямат естествена среда. Този тигър ще бъде убит за съжаление от бракониери. Единственото сигурно място за неговото оцеляване е в зоопарк.

Явно не знаеш, че на много места по света има резервати, където животните живеят в естествената си среда!

Животните от зоопарковете нямат шанс да оцелеят в естествената си среда. Те са родени в плен и през целия им съзнателен живот не им се е налагало да ловуват за храната си. Да не говорим, че шумовете в резерватите са им непознати.

Къде са активистите от "4 лапи" да защитят тигърчето ! Най-ще се радвам ако жената е била от тях !

Обществената сигурност не е застрашена а жената е починала. Какво ли щеше да бъде ако беше застрашена

Котето си е хапнало прясна мървка. Сигура го мъчат и него да стане веган и не са му издържал нервите на горкото коте?

болен болен болен злоба злоба злоба ...

Не е убил никой тигърът, просто е ловувал. Както ловците ловуват, а не убиват :)

Тигърът е бил от усурийската тайга , следователно -руски тигър . Значи Путин е виновен

Тролче, вече си изцвъка опорната точка. Хайде мирясай. А фашистчето путин... твърде са му къси ръчичките, че да стигне и до английските зоопаркове.

Момо може говори , Момо излязъл от лудница и Момо отново може изхожда се по форуми . Цвък , Цвък , Цвък

100% си соросоиден трол щом търсиш зад всеки тигър Путин? Е к'вот търсиш ще си го намериш.

100% си много на вие с мозъчната ти дейност щом не можеш да различиш готин майтап от тъп коментар

сигурно са забравили да го нахранят .

Интегрирал я е към ценностите на джунглата.

Ужас, мислехме да ходим вчера там с децата,..... Ужас

Хамертън е село не далеч от Хънтингтън. Служителката беше бяла британка и докато хората си правят шеги, семейството й страда.

бяла британка принудена да работи там а мигрантите се мотаят в центъра на помощи и щедро спонсорирани и радикализирани бетер от зверове убиват хора

Ама дали я е изял, или само ей така...за зимнина си я е приготвил?

Като любопитен би трябвало да знаеш, че такъв вид черен хумор, винаги се връща на подателя. Дано да го приемеш със същата ведрина!

Техният тигър е невъзпитан и асоциален тигър! И нашия Мъри преди 2-3 години излезе от клетката, но не само, че не уби, ами и не нарани никого! Сладур е наш Мъри!

Служителка- да не е била новите британци от Африка.

Жалко за жертвата. Природата е създала тигъра като роден да убива.И би трябвало служителите в зоопарка да са пределно наясно с това.Останалото-в случая фатален инцидент е резултат на недоглеждане и подценяване на риска.

какво да кажем за пострадалите от агресивни кучета домашни любимци и техните стопани които нагло и безотговорно ги пущат на свобода, нахапаните нахапани, битите бити или убити нали е демокрация

Къде го чукаш, къде се пука! Знаете ли, не е зле да идете при специалист. Човек с толкова много страх в душата си трябва да се лекува. Винаги се питам, ако, не дай си Боже, стане война и подобни страхопъзльовци, като вас се озоват на фронта ... ами достатъчно ще бъде да ви пуснат 3 пинчера и сме загубили битката. Моля не ми пожелавайте да ме изядат кучета, защото това ще докаже психичните ви проблеми. Същество, което желае чуждата смърт и грам не се трогва от новина за убит човек, определено си е с психични проблеми.

всичко каквото си писало е за тебе самото

ЩЕ МЕ ПРИНУДИШ ДА СИ ВЗЕМА РОТВАЙЛЕР ПОД НАЕМ, И ЩЕ ГО ПУЩАМ НА ТЕБ-ДА ТЕ РЪФА, ГЛУПАКО НЕЙДЕН!!!

Бе ти ще го пуснеш, но някои имаме и разрешително за оръжие, а и го носим.

Няма да го направиш щото си обикновен мушморок, те повечето българчета сте такива. Другото са ала-бала избиване на комплекси. Имате си ги в изобилие

тигърчето е агент на Путин - очакваме това обяснение