Две бебета орангутанчета направиха публичен дебют (видео)

Две новородени орангутанчета бяха представени на обществеността в зоологически градини в САЩ и в Чехия.

Обратно в новината

Коментари - Две бебета орангутанчета направиха публичен дебют (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на връх Нова година и още едно приматче от Сливен направи своя дебют

Като прочетох набързо заглавието, стори ми се, че са направили публичен...дом, пък то само дебют. Не ви ли приличат на някои наши малолетни майки с децата си? Препратката се налага от самосебе си. А Леонардо би казал "Мадона Цеца с младенеца".

Взехте ли интервю от майката орангутанка дали го е планирала. За папа нищо не казват За нея съм готов да помогна

Но уви, няма кой да върне или замени Харамбе :(

наша съседка

Да се чуди и мае понякога човек на претенциите на Хомо Сапиенс да е "венец на природата". Първо, малчуганите са по-красиви от половината родени в определени квартали на Бургас, Сливен, Пловдив и Видин, примерно. Второ, майката няма да ги продаде, няма да ги кара да проституират, да просят и пр. Едва ли ще ги и използва за някой и друг банан като социална помощ. Също като тъмнозелените майки, които визирам с горното, орангутанката особен акъл няма. За разлика от тях обаче тя има майчински инстинкт, дори бих казал от снимките и лъха доброта- която уж би трябвало да е човешко качество, хаха. Май Диоген е трябвало да запали фенера и да отиде да търси Човека в джунглата, не на пазара;-).

Не сте прав. Орангутаните са изключително умни примати. Името им в превод от малайски означава "горски човек". Жалко, че са изчезващ вид.

комунист

Това имах предвид, де- умни, като за примати;-).

Наши хора.

Хахахаха! Сладури!

Едното да се кръсти Осамчо ; А другото Обамчо !