В Кливланд арестуваха демонстранти, запалили знамето на САЩ

Служители на реда в град Кливланд, щата Охайо, са задържали 17 протестиращи, които се опитали да изгорят американското знаме, предадоха Асошиейтед прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - В Кливланд арестуваха демонстранти, запалили знамето на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И така, демонстрират против Тръмп като горят американското знаме...не ли малко странно?

Кои са за Тръмп: 1.средната класа, доколкото още я има, 2.белите американци на средна възраст и по възрастните, 3,интелигентните бели младежи! Кои са за хиларката: 1.Корпорациите,национални и транснационални, 2.цветнокожите паразити преживяващи от социални помощи, 3.емигранти от кол и въже! Ако греша, поправете ме!

Не грешиш , всичкото мамалига + мека китка е за Килърито ! Къде има по-нормален човек е за Тръмп.

Че нали Путин още преди няколко месеца номинира Тръмп за президент на САЩ, а в света нещата, бавно но сигурно, се нареждат както каже Владимир Владимирович!

тежки времена чакат САЩ-пламък след пламък на социални бунтове.Ветерани от безсмислената война в Ирак живеят в незавидно състояния.На повечето им отказват лечение тъй като нямат осигуровки, но всички те имат оръжия.Това е само една малка частица от обществото. Да не говорим за другите групи от хора изхвърлени от системата.

Демокрацията е силна когато е защитена. Демокрацията не може да позволи нейните символи да бъдат потъпквани от разпасани лумпени.

Само да допълня,че демокрацията може да си позволи да бъдат потъпквани цели държави заедно с гражданите там,от ракети томахоук,`щото лапачката,разбираш ли.... И 45.000.000 на купони за храна може да си позволи тая демокрация и да и печата парите частна фирма може и да задържа в тайни затвори може и то,без обвинения и да създава ИДИЛ може и да тъпчи гражданите си с ГМО може и да екзекутира деца с пластмасови пистолети може и да лъже за да почва войни може!! Това е в реда на нещата!! Прав си! Знамето може самите ние -управляващите - да сме го превърнали в тоалетна хартия,но да го обижда нЕкой по улиците - не мо`е,`щото демокрация тука......

Изключително интересно интервю на Тръмп пред NYT! Тезиси: America first - да оправим блатото в страната Америка първо, а после всичко останало. За човешките права - как можем да даваме съвети на Ердоган за защита на правата на човека, след като в нашата страна стрелят в полицаи. За НАТО - ако бъде нападнат член на НАТО, САЩ ще защитава само страните, които са изпълнявали задълженията си. За Асад - той е лош човек и е вършел ужасни неща. Но ДАЕШ е по-страшен враг. И много други интересни неща. Дира, публикувайте го!

Ааааа - не така,не така!!! Не може да гориш знаме в знак на протест.... Само к..рви по ц..ци в руските църкви може да протестират!! Първото е диващина,а второто признак на западна цивилизация......

В Русия всичко може, дори аутист да има абсолютната и не ограничена власт.

Нещо грешиш... Не внимаваш на лекциите и не четеш опорните точки всяка сутрин!! Аутистът е бил другаде - има и книга с неговите идиотщини през осемте години на неговото управление...:):))) Между другото,знаеш ли как според него се нарича на английски ядреното оръжие?? "New killAr weapon"....... Затова го назначих там,трябваше ми дебил за тая работа.....

ще си го окошарят - стой та гледай.Може да не го съдят, но те окошарват за най-малкото провинение - веднага ръцете на гърба. Може в последствие да го пуснат - но първо в куша. Я не пиши глупости. За американците знамето е свещено. Те го слагат пред къщинте си не само за презници. На загинали полицаи и войници покриват ковчезите им със знамето.

И за българите знамето е свещенно и се слага по къщите не само за прАзници...

За всеки гражданин трябва да е свещено знамето на Родината му... Въпросът е,в лицемерието на властта там!! Грижат се за знамето и ги управляват масови убийци които унищожават цели държави заедно с народите им! До знамето стигнали,че всичко друго им е наред,включително 45.000.000 души на купони.....

словото е едно, действията - друго. Това са противозаконни действия. Но ако пред Белия дом говворя против президента нищо не ще ми се случи - това е свободата на словото. Не знам докъде се простира свободата на словото. Живея в САЩ и знам че ако наричам черните НЕГРИ - ЩЕ МЕ АРЕСТУВАТ. Къде е тук свободата на словото..

Eла в България и си викай на негрите негри! Добре дошъл!

someone

започна гражданската воина.

A posle i za svetovna voina - ako germaneca Tramp stane prezident na USA. Togava mnooooogo amerikanci shte napusnat Amerika...

"Никой от задържаните няма да бъде обвинен заради опита за изгаряне на националното знаме, тъй като са защитени от Първата поправка на американската конституция, която гарантира свободата на словото." Това исках да кажа и аз. Заглавието явно е подвеждащо. Демонстранти не са арестувани защото са запалили знамето, а защото са създали безредици. Ако обаче Тръмп стане президент, жална им майка на американците! Все едно наш Волен да стане президент (пу, пу, пази Боже!).

...а ако Килъри Клинтън спечели изборите, жална НИ майка тогава, на НАС и на целия свят изобщо... Ти кое избираш?

Искаш да кажеш, че хубаво е да изберем омразата, диктатурата и войната?

Едно от голямите нещастия за България беше, че националиста ВОЛЕН СИДЕРОВ не успя да стане президент. Най важната задача на президента е да защитава националните интереси, а ние да превръща страната ни в нова колония.

Какви идиоти да изгорят знамето на Родината си.

...ами такива, които са срещу Тръмп... което от друга страна означава, че той е на прав път и е засегнал и дразни точно тези, които трябва...

А унас арестуваха ли тези, които свалиха знамето пред общината в Кърджали, или още не са прегледали записите на околните камери?

Трябва да дадеш още едно, допълнително уточнение: Понеже не съм запознат със случая, би ли уточнил какво точно е станало в Кърджали? Ако са свалили знамето на общината, тогава органите на реда би трябвало да имат пълното основание да арестуват. Ако в САЩ някой се опита да свали знамето забучено на купола на Капитолия във Вашингтон, също ще го арестуват - на секундата. Друг е въпросът дали изобщо ще успее някой да се покатери дотам, едно че е много високо, друго че се охранява много сериозно. Същото се отнася до всяка държавна или обществена институция в САЩ. Ако имаш американско знаме което си го носиш сам и го запалиш на публично място, никой няма право да те закача. Ако обаче направиш нещо със знаме което е поставено някъде от властите, е тогава си загазил яко!

Аууу, колко си "умен", направо преливаш от акъл...!

На тия дето са горили знамето, САЩ не им е родина, нали се сещаш...

не виждам добре общото между изгарянето на знамето и свободата на словото .

Демек същите като у нас!

За съжаление, няма да ги стигнем американците, както казваше покойният Тодор Колев (лека му пръст на човека). Обаче вместо това, американците ще ни стигнат нас. Повтарям, за огромно съжаление...

Ето кои не харесват Тръмп - тия които палят знамето на страната си, демек предателите!

Обърни внимание на расовата им принадлежност...типичният избирател на демократичната партия - негри(най-вече) и латиноамериканци.

Е, успокой нервите, ако (пази Боже да не става!) изберат Доналд Тръмп за президент, той ще въведе расова хигиена. Даже няма нужда да ги кара да носят отличителни знаци на реверите си защото ще се вижда че не са истински арийци... не съм сигурен обаче с евреите какво ще прави.