Изтрийте ме от ГЕРБ, отсече Мишо Шамара

Да се образува наказателно производство за нещо толкова безвкусно е пресилено, коментира главният прокурор Борис Велчев по повод делото срещу рапъра Михаил Михайлов-Мишо Шамара заради текст на песен. Не искам да съм от ГЕРБ, изтрийте ме, призова пък певецът по повод думи на премиера.

Обратно в новината

Коментари - Изтрийте ме от ГЕРБ, отсече Мишо Шамара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мишее,Нямаш ли приятели да ти подарят едно огледало...да си имаш в къщи.

АЗ питам, защо не осъдиха циганина ,дето направи от ХИМНА кючек. Или там ги е страх да пипателектората

Бяло, зелено, червено 20 по-късно! КОКА,КЕШ И КРЪВ на декорче мръсно! Прехода е охлюв, а младите гъсеница! В Бг живота ми е равен на безценица! Ако нямаш цици, бицепс или джуки? Жив умрял си и ако не познаваш куки! Масон зидарите ни ползват като тухли! А тъпанарите ще се избият за 5 кукли! Крадците карат бързо, а честните нали сме бавни! Пред цифрите на стреса, дали сме всички равни? Славни племена, но станали подлоги! Преди за висшето не сме сядали в скута на Евлоги! Навън вали и аз ня мога да спа! Отвътре ме боли поне ми е чиста съвестта! За вас е важно да сте влюбени в превода! А моя глас е на изгубените в прехода!

Изобщо не слушам такава музика като рап.Трябва да има мярка докъде може да стигнат простотиите в българските песни. Никой не трябва да се се гаври с националните символи като знаме,герб,национален химн.Веднъж прокаратурата да си свърши работата.

Щом не слушаш, добре, но повярвай, че текстовете при рапа са простотийски, мръснишки, не са стихотворения от Дамян Дамянов или Пейо Яворов

Това не е америка, където да си пееш псувни на спокойствие. Тук майката партия цензурира.

Аз отдавна те изтрих от културния си живот, дано повече хора да го направят. А ти трябва да се осъзнаеш какво предлагаш на младите хора - твоите слушатели! Или за пари би продал и душата си?!?!

Не харесвам Мишо Шамара, но в случая е абсолютно прав. Причината, поради която го преследват, е абсолютна цензура и се опит да се създаде прецедент а наказание за всеки, дръзнал да се изкаже срещу управляващите. С други думи казано, съвременен комунизъм. Апропо, не е ли точно сбирщината в ГЕРБ, която се обявяваше срещу репресиите на комунизма?! Освен това силно ме впечатли факта, че рапара се е изказал МНОГО по-грамотно от премиера и главния прокурор, чиито коментари са абсолютно неграмотнии противоречащи на каквито и да е норми в Българския език.

Какво точно Ви подразни, в изказването на Главния прокурор?

Аз не мисля, че е нормално да се пее, че червения цвят в националния флаг е мензис. Та дали е прав Шамара?

Няма да си губя времето да коментирам нито песента /ако това изобщо може да се нарече така/ нито Мишо шамара. Но щом стигаме до там, даже човек като него да говори за тези неща, даже той да ги казва на т.нар. премиер, значи може би има някакъв шанс. То това е и единственото добро, което излезе от тази пародия. А това, че т.нар. премиер е човек, който е зает с това основно да лъже и да лъска имиджа си, не е нищо ново за хората със способност да мислят.

A песента на Cлави -Hема такава дарjaва баш показва правителствата на бг ,Cлави що не е извикан на разпит че казва че политиците са педерасти???верно е нали ?затова депутати и министри и прокурр ори си траят. верно е нема такава дарjaва хехехехе.

Епа нема такъв никнейм, как изобщо ти хрумна? Хората в Германия вече повече от 60 години не кръщават деца с това име:( Психар ли си?

прочетох ви долу горе всичките коментари---мишо си казва истината,и в една нормална демократична дарява не би трябвало за истината да те садят,но уви сме маи в 195и някоя си година ,,,,,,,,,,,,,,

Не си ли чувал онзи виц, дето на един министър му писнало, подал си оставката и нарекъл премиера идиот. Премиера се ядосал и наредил на гл. прокурор да го тикне за дълго време на топло. Ама като нямало такъв член в наказателния кодекс, прокурора измислил и повдигнал следното обвинение: 20 г. затвор, от които 1 г. за обида към премиера и 19 г. за разгласяване на държавна тайна.

Аз не се сещам за текст на рапърска песен без нецензурни думи и простотии. Стилът е такъв по цял свят. Той показва колко им е тежък животът на рапърите и те основателно протестират :) Само ББ май не го разбра... Ако не харесва този стил, да не го слуша, както правя аз :) Да пращаш прокурори срещу рапърите е тъпо.... Като заключение, може да се постанови следното: Сергей Станишев е виновен!!! :)))))

Един некадърник оплю Левски, за да се прочуе, други двама простаци освинват наши светини....И се намират както винаги други простаци, които да ги възхваляват. Няма нищо свято за нашите безродници...

Форумци, много сте лоши. Защитавахте руските пусита, а плюете Мишо? Егати, то стана- не сакам да ми е добре, а на Вуте да му е зле. Епа, нема такава държава....

Има такава държава и тя се казва България. Прав/а си за двойният стандарт на форумците - скъсаха се да защитават алкохолизираните и дрогирани проститутки от Pussy, но щом нещо подбно се случи у нас - плюят на поразия. Но всъщност това изобщо не ме учудва знаейки, че пишещите тук са просто представителна извадка на българското общество.

Мишо казал да го изтрият от ГЕРБ?? Въх, ми кво ше прави ГЕРБ без Мишо Шамара бре?? Световна катастрофа!!)))) Мишоо, много си си повярвал май...Мания за величие ли, що ли?

Мишо гледаш ми се пич,ама щом си помагал на ГЕРБ духаай супата.

По тази логика и "Няма такава държава" на Слави също трябва да е в Националната следствена служба.Но за Слави не смеят да се сезират защото ще си счупят зъбките посраните прокурорчета и разните там други слуги на Бойко. Наистина се оказва, че .....няма такава държава!!

Заслужава си тоя "рапър" шамара едни 5 годинки за цялостно "творчество". Малко ли свинщини избълва за всичкото време. И греши, като рита бурето на гербаджии, щото знайно е, че не е важно как ще гласува калдараша, а как ще броят гласовете гербаджии. Ама... Тия в ареста наистина ги чукат бе, кат се появиха тия двамата ъъъ... рапъри, адни разкрачени кат насрани, яката са ги приласкали там нерапърите :)

rado_7_6@

Аз само не мога да разбера, що милиционерите се хващат на толкова гола кука? Не е нужен особено голям интелект, за да се сети човек, че цялото това (поне от сезирането нататък) е друарска постановка с участието на не-друари с техните мънички житейски тайнички, които обаче на Позитано си им си ги знайкаат :) И това при положение, че има доста време до изборите. Мицифайки, бройкайте си хората с малките тайни и се опитвайте да предвиждате ходовете на друарите (интересните многоходови комбинации тепърва предстоят), че толкова елегантно ше ви дръпнат килимчето с формална ЕС подкрепа, че ше ви се извие свят!

Човекът каза публично, чрез песен, а днес и в интервю, че не харесва ГЕРБ и точка. Сите гербери тука го изкараха какъв ли не, от родоотстъпник до простак. А той без значение какъв е - просто е противник на ГЕРБ не на герба на БГ.

Не се прави на луд, бе - никой не го гони, чене харесва някоя партия, а че сравнява флага с едиквоси..

Прав си.

Прав си. Май наистина си прав.

Тук има дежурен бойко...номет по рапъра Мишо. Захлебва човека, че каквото ""спичели" сега туй ще е, от догодина се задава глад и студ на кутийки за всички бойко...номети.

Този пък цървул за какъв се изживява?!?!

Недей да говориш срещу любимеца Борисов!

Лелеее, какъв наплив на герберасти, изпъчили се да защитават любимата партия-кърмилница! Къш, бре!

По-скоро има наплив от мъже, които са били в казармата и знаят какво значи уважение към знамето, химна и България! Жалко, че няма вече казарма - там такива като теб започваха повече да приличат на хора.

Дамян

Мунчо ти в казармата ли се научи да пишеш тъпи коментари за жълти стотинки?Там ли стана комуноиден лакей?

Ашколсум

Не съм фен на Мишо Шамара, но първо не виждам какво толкова голямо нарушение има в текста - дори да е лош, то не мисля, че е толкова обиден за знамето, герба, родината или народа ни - просто някой си пее нещо шантаво и това е. Това, че уж сме свободни, а живеем като роби в собствената си държава, че ни мачкат турци, цигани, комунисти и псевдодемократи, мутри, бизнесмени, чалгаджии и какви ли още не, а ние нито можем да се обединим, нито се борим, а сме свели глава и се молим да не я отрежат и всеки гледа да спаси сам себе си и си продаваме душите си за стотинки е далеч по лошо! И явно, че все пак Мишо Шамара има повече достойнство отколкото премиера, който се отрича от всичко и от всеки само и само да излезе най-добрия. Защо не каза премиера честно - да бе зная го Мишо наш човек е и не съм съгласен с това което пее, но живеем в свободна държава.

НОВОТО ПАРЧЕ НА ШАМАРА Е ПОСВЕТЕНО НА АДВОКАТА МУ СТАНИШЕВ: "СЕРГЕЯТ, СЕРГЕЯТ ДО ВЧЕРА БЕШЕ БЕЯТ БЕЯТ ОТ ДНЕС Е ВЕЧЕ ГЕ............................" , АЙДЕ ДА ОСТАВИМ ЧАСТ ОТ ИЗНЕНАДАТА ЗА ШИРОКАТА ПУБЛИКА...

Станишев пак се хвана да защитава бита карта....., а какво ще кажат бабите червени?

И да се вайкате Червени КОМУНОИДИ,Бойко пак ще спечели изборите,а вие може само да му целувате ръцете и нещо друго.Това беше най тъпото ако е поръчка на Станишката или Дългият.Само Герб!!!

Бе то нито съ "комуноид" (щото и аз гласувах за това недоразумение крадливо ГЕРБ), нито съм червен, нито пък ще му целувам ръцете на тая крадлива мутра .... а пък за"друго"-то изобщо пък няма как да му го целувам ... просто защото си му го налапал ти и не го пускаш свиркаджийче с промито дребно мозъче!!!

Запишете ме веднага в БСП - ще правя дует със Сергей Станишев.

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ до кога ще ни занимавате с тоя неграмотен пръдлив индивид!!!!!!! така му пораснаха гемиййте, че се взима и на сериозно пичлемето му- недоучено просто останало, като тъпите куплети който срича с зор????

ЕВАЛА НА МИШО, ЗА ТЕЗ ДУМИ ПОКЛОН..............

А отзад Доган!!!

Този и подобни вредни елементи трябваше отдавна да са изгонени с ритници от държавата

мишо и главния прокурор на един акал, а кои даде сигнала, вече знаем. не може да се гаврим сас символите си. затова има и наказателен текст. това е отказ от националност. да е 15-1ш годишен, ще речеш - невменяем, а тои дартак и половинаи ще се прави на наивник. това е много сериозно и не трябва главния прокурор да се намесва по този махленски начин. но това са техните вазпитаници. те нищо не уважават и смятат, че могат всекиго да окрадат и измамят и сега вече и да се погаврят сас знамето, много ми се вижда. мишо, хващаи се на една честна работа, да си изкарваш парите с честен труд, че беше симпатично момче, а си заприличал на дарт циганин.

dsco@

Кое е по-малкото зло - чалгата или рапа? Чалгунята поне е в гените ни, пеят за секс и пари,но не за дрога и обругаване на България. Но понеже Пайнера държи монопола на силикона и балдърите всички медии го атакуват. Най-ярките представления на простотия и вулгарност иде от рапа. ".. мойта синя прашка.." в сравнение с " искам да е.... всички п..." си е направо безоиден текст.

Даааа, те си 2PAC, Dr.Dre, Snoop dog и така нататък световни звезди и те не са можели да пеят и са станали рапаЖии. Ама ти де да си ги чувал.Сигурно слушаш Азис на макс с ракията и салатката и всичко друго ти е чуждо

ТИЯ СА СПАЗАРИЛИ СЕРГЕЯТ ДА ИМ ПИШЕ ТЕКСТОВЕТЕ. ОЧАКВАЙТЕ РЕКЛАМА НА ДРОГА И ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ..

ауууу колко в червено се е облякал пък този, явно е минал от страната на Бесни Селски Пенсионери

Не бре, просто слушай в песента какво е червеното... А Станишката да седне да защитава някой, за който държавното знаме е кокаин, марихуана и мензис... не знам

мишо шамара се слуша от тинежджърите. харесват го. песните му, макар , че са безвкусни възпитават децата и в това е проблема.

Браво , Мишо ! Един от малкото , които казват нещата в прав текст !СВОБОДА ИЛИ ГЕРБ ?!

Браво другарю,ти откри ваксина срещу СПИН!

Браво гербер, викни Боко-лейката да те полее.

Стига сте ни занимавали с този неграмотен чалгар. Сега след и като спинозните от бсп-то станаха дрогирани рападжий, сигурно ще го канят да им пее на Бузлуджа. А чинията може да я превърнат в световен рап-център.

шамара е позор....самовлюбен кретен само една солена глоба и затвор го ъправят него и дръгите псевдо певци изпяли и написали тая просташка песен и това ми било рапар -смешник ще дранка такива глъпости ще сравнява червеното с ...идиот *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Текстовете на фолкгърлите ги пише Надежда Захариева /мъжът й- Поета ще се обърне в гроба/. Сега разбрахме, че текстовете на рапърите ги пишат на Позитано 20 в съавторство със СЕМ и прокуратурата. Очакваме да се присъедини и новия ВСС.

Текстовете на Надежда Захариева са всъщност много хубави. И на мен ми е жал, че твори за просташката пасмина от фолк гилдията, но истината е, че жената просто си изкарва хляба в тези трудни времена.

Г-н Главен Прокурор, защо чак сега започнахте да говорите истини? Защо не казвахте досега, че прокуратурата е подложена на политически натиск, че заместниците Ви са нискокултурни и арогантни, че манипулират системата, нещо, което се видя и на делегатското събрание, на което изборът беше предрешен?

Вени, никъде в песента не се споменава за триколзор а за бяло, зелено и червено ... ако ти искаш да внушиш на всички, че си чул думи неспоменати в песента( а едва ли си я чул и веднъж) нЕма да ти мине номера! преди да ошамарим руснаците, шамара ошамари псевдо националистите... сра мота... това е като стихотворенията на деса поетеса: "...ако те няма ставам бясна и ставам все по тясна и по-тясна... ще пуфна сякаш гъба съм пърхутка и тръпне жадната ми... натура" преди последното многоточие всеки мозък вече е довършил изречението с ритмичната българска дума ... гугутка... нали Вени !?! :)))

Прекалено много внимание отделиха на незначителното келе Митьо. Поръчково про БСП прокурорче се изаква и после столетницата разбърква и разпръсква лайната. Има къде къде по-сериозни песни, които критикуват властта, но не ги закачат. Така че в случая не става въпрос за налагане на политическа цензура. Защо никой не привика "Ъпсурд" - защото правят нещата със стил.

НЕЗАКОННО ПОСТРОЕНАТА ВИЛА НА ПЛЕВНАЛИЕВ (СЕГА ПРЕЗИДЕНТ), НА БРЕГА НА МОРЕТО - ЗЕМЯТА Е АБСОЛЮТНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ - НЕ Е ЛИ ГАВРА С КОНСТИТУЦИЯ, ГЕРБА, ЗНАМЕ И ВСИЧКИ ЗАКОНИ??? КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА,ОБЛАСТНАТА УПРАВА И ВСИЧКИ КОИТО "ЛЕТЯХА" НАД ТАКИВА СТРОЕЖИ???

Много ми напомняте на мюсюлманин, които за една карикатура, един филм искат хора да убиват. Вие не сте по - различни - само, че при вас е за една песен....хихиххихи

Не се хаби, пич. Виж повечето коментари. Тука да водиш спор за принципи е все едно да водиш спор с 10 годишни. Остави ги да си трошат главата.

Дума, дупка не прави! Ставийски хора уби, надрусал се и не лежа в затвора,а сега Шамара ....лелелее, докъде я докарахме - за текст на песен да се задържа човек...срамммм...направо ми напомня ония комунистически времена на репресията

Къде видя, че се е надрусал?

Гаргамел

Ти видя ли катастрофата? Ако не си - това значи ли, че няма жертви...