Разследват бившия ректор на МУ-София след ”стряскащ” доклад

Софийска градска прокуратура образува досъдебно производство срещу бившия ректор на Медицински университет-София за безстопанственост и престъпления по служба.

Обратно в новината

Коментари - Разследват бившия ректор на МУ-София след ”стряскащ” доклад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За такова нещо в Китай-разстрел за мерзавеца и затвор за помагачите.Да му се отнемат академичните звания-този тип е позор за научната и медицинска общност.Да се разследват и ятаците от Александровска болница,че врачанския тарикат не е бил сам е ясно и на студентите.Успех г-жо Кунева,напъни се и ти бе Москов/ако не си се облажил разбира се/

този червен олигарх си е направо за затвор и конфискация.

Има нещо точно Гробарско, в погледа . Значи верно е: У-важава го, Примейра, по време на Мандака "2 в 1"

Няма работещи институции в бг. Освен когато не си си платил рушвета, тогава заработват да ти видят сметката.

А преди 2014 г да не е бил светец ..?? Показателите му за академик са най - ниски от конкурентите.... Гнус, мерзост, арогантност !!! ялото семейство 20 дни на лукс почивка в Чили и навсякъде другаде.... В килията, титла асистент, и конфискация на 2/3 от имуществото на семейството ! Само тогава ще повярвам че има правосъдие в БГ...

явно кривата куневица иска да го смени със свой човек ... Нещо неясно ?!

Шилo

Ако описаното в статията по отношение на заплатите е вярно, този е за кауша.

Ректорите с минимална заплата ли бе идиот. Управляваш система за милиони!

Съжалявам, но в това, което е описано в статията като злоупотреби с обучението на чуждестранни студенти не звучи да има нещо нередно. Цитираните такси също.

И друго си мисля---някои хора са видели вече колко са набъбнали банковите сметки на тоя боклук Митов и блицките му--също като на великия генерал от ВМА---та сега започва обратния процес--на изпрозване на сметките--откъдето дошло--там и отишло

По този начин се строят палати в кварталите в полите на Витоша, издържат се млади любовници-безделнички, ходи се на екскурзии по екзотични дестинации и се карат Бентлита, друг няма в България. Престъпниците са "елита".

По баирите край София луксозните къщи са в следния ред:мутра, лекар, мутра, лекар, мутра, лекар и стотици пъти

Палати с ректорска заплата не се издигат. Сбъркал си адреса.

Данните щяха да бъдат "СТРАСКАЩИ", ако прокуратурата си правеше оглушки както е случая с "ГЬОЛА БЕЛЕНЕ". Щом се е намесила значи случая е кокошкарски въпреки солидните суми цитирани в новината. Какво е един милион на година в сравнение с един милион на всеки три дни и няма обвинени и виновни. Защо?

Случаят не е кокошкарски. Кокошкарски е ако е откраднал в супермаркет салам за 5 лв. Той е откраднал милиони. И не са само споменатите. Има далече повече, които прокуратурата не ще да види, въпреки, че има данни.

И като се вземе под внимание, че това е само в едно учебно заведение.... представете си само каква гнилоч е навсякъде. И защо не се приеме модела на румънската специализирана прокуратура??? Защо на нас да не ни трябва- така беше казал Бащицата Борисов: Вие знаете ли ние колко сме напред пред румънците... ехе когато сме арестували, те и хабер си нямаха... да ама само ги арестуваха и после ги освобождаваха, т.е. няма наказан никой, ето затова и сме затънали в лайна до гушите! Най-накрая май ще има разстрели до стената, защото това не се издържа.

Стряскащи, стряскащи, колко да са стряскащи? Щом още не си направил икона, като свищовският фараон Адамов, значи още не е стигнал до края. Ако някой се направи труда и му напише името, в уйкито ще прочете доста интересни неща за Митов.

Егати "лекарите", които излизат от този университет! Приемен изпит по английски и изпращани в чужбина първите години?! Да си остават там и хич да не се връщат Тук има кой до ни мори!

Смешка е това, и медийните бухалки са в ход. Нищо няма да се докаже, Кунева разчиства терен за риформаторските фирми

Кунева разчиства терена за 100-те млн. на Медицинсдкия университет. Също и този водещ университет да не спечели една от Европейските програми за интелигентен растеж - Център за върхови постижения. Защо не се поинтересувате защо Кунева освободи зам. министъра, който отговаряше за Европейската програма, която е за над 500 млн. и лично я оглави?

Виж кой ще го "замести" на поста, ние знаем, че ще го изкарат педофил, криминал и канибал. Виж кой ще го замести в бързината. Пълзяща окупация.

Еманация на шуро-баджанащината и корупцията в люпилнята на новите лекари. "Акадамик-проф.,ДМН,д-р Митев.....роден принц от кастата на БГ брамините. Колкото и минусчета да ми лепнете,държа на мнението си.Защото се базира на факти от кухнята. Безсрамници.

И аз съм от кухнята. И потвърждавам. Ако ти възразя, то ще е защото фактите са далече по-страшни - Този е един от Кой.

и присъда си позволяват да оплюват мекеретата на кунева и сие

А преди 1 Януари 2014 гад. защо не се проверява. Или той до тогава е бил честен човек. Прегледайте в нета какво пишат за него. Няма да повярвате на очите си.

Пълна конфискация на цялото имущество на целия ред изброени и помагачите-и в урановите мими-пак всички вкупом!!!Д аси платят за гяволъка!!!!!!!!!!

от съобщения в стил - доктори убиха новородено и други подобни като това как културистът Джереми Фрийман бил невролог и генетик - зле сте, много сте зл, драги информиращи и вашите ментори.

Щерките на "добрите" докторки съотв. са най- добре подготвени И, НЕ държат приемните изпити! Явяват се на препитвания- УСТНИ, От Комисия- мастите "Професори" и те ги одобряват, Ау, за докторки Боже опази, мн.скоро една такава ми се случи, щеше да ме умори, но Не беше само Бесхаберие, имаше Отмъщение, защото поисках О2 ! Болен съм от ХОББ, лежа във ВМА , дежурната док. О2 не разрешава! Отидох да я търся, а сестрата ми каза, че ще дойде... ПСИХИАТЪРА ! ВОЕННА, ПРИЕТ С НАПРАВЛЕНИЕ, С ЕПИКРИЗА, И С ИНВАЛИДНОСТ 94% Скоро беше но се мъча да забравя Но да знаете, какви ги върши тоя !

за милиардите, които трябва да платим на атомстрой, за полицаите, които рекетират, пускат и превозват мигранти във вътрешноста, седнали да терорят доктори, за да отвличат вниманието на хората от огромните безобразия на пишман управниците ни. Нека наркотрафикантите да отдъхват на разните острови, но не и професори. Защо се бъркате в академичните структури, този стол е потрошен от 20 години, а Свищов е един чудесен град. А "честните" немци съсипват редовно Европа. Първа световна, втора световна, сега се напъват за трета.

Ти какво предлагаш? "Дребния крадец" да го оставим на мира ли? Знаеш ли, че същият мошеник получи преди 7 години 25 милиона в нарушение на законите? И че прокуратурата не ще да види как е станала тази работа. Пък и не е лошо да се запознаеш по-подробно с одитния доклад.

В.Митев и коцето на "Ал. б-ца"са единствените богове в Б-я, те са незаменими и наййййййййййй умни!!!!!!!!!!!!!Те унищожих много можещи и знаещи сужители! С голямо Благодарим на М.Кунева.

Алооо, Прокуратурата, ДАНС, Сметна Палата, кога ще разследвате Александровска Болница и нейния крадлив директор Костадин Ангелов???? Над 70 милиона лева дефицит за 1 година, кражби, Циклотрони неработещи, Ипотекиране на болницата в фалиралата КТБ, уволнения на национално значими професори и доктори от развилнелия се сатрап Ангелов намиращ се под закрилата на организацията на евреите в България Шалом и организацията Джемини. Докога ще прикривате престъпленията на това човече което се прави на хирург а не е влизало в операционна през живота си? Какво чакате още, Москов ти какво чакаш още та не го махаш тоя, да ти седне на местото ли. И това ще стане в тази България.

деер

Костадин Ангелов не е крал, той толкова мозък няма. Просто си подлизурства от студентските години и затова ГЕРБ,БСП и отново ГЕРБ си го обичат неистово!

Бря бря бря, тоя бил, По- голям разбойник, от женерала Тонча, бишия на ВМА , "подарил" на доц. Кадуркина, абаут, Сто хиляди, Евра! А на него, нещо дали му направиха? Да бе да- смях в залата !

Сега още малко факти- Ваьо Митов не е доктор,той никога през живота си не е работил с пациенти, той е биохимик. второ- Устап Бендер в днешно време, създаде мрежа от слуги, които сега грачат в негова защита но скоро ще замлъкнат като посрани и ще се разбягат. Трето-Митев заедно с друг престъпник-директорчето на Александровска Болница Костадин Ангелов сключиха сделка с Вълка Волф за строеж на хотел на мястото на стола. След нашата намеса това беше спряно и Костадин Ангелов се спотайва далече от бившия си ортак Ваньо Митев, имаме много снимки от техни банкети и оргии заедно. А В Митев имаше политически чадър от ГЕРБ в лицето на друг титан на медицината който никога през живота си не е видял един болен човек-Лъчо Мозъка Иванов. Нямаше да има тези разкрития и до днес ако не се беше намесила Немската Полиция която сигнализира нашите мърди че тук има големи престъпления, обучават се дистанционно и задочно немски студенти незаконно. Обучение по медицина задочно няма. Тоест без натиск от Германия Митев още щеше да почива на Малдивите или Сейшелите. Сега се надяваме да почива в Софииския Централен

ПРЕСТЪПНИК,ТА ПРЕСТЪПНИК !!!

Кадър на ГЕРБ.

Този човек е кадър от няколк десетилетия, бе тъпак. Какъв ГЕРБ?! Беше ректор на МУ преид да има изобщо ГЕРБ като абревиатура.

Мале, мале, какви работи са ставали, стават и ще стават в нашата мила татковина... и то в университет. А тоя мазен тип от снимката, зализан и с опънати бузки си е направо за панделата драги. И защо сега се откриват нарушенията, къде спахте бе занимаващи се с одити и ревизии...

а Софийския кога ще го подкарате?

А дъщеря му как се издига в ерархията , как стана ЧЛЕН КОР ?? Ако обективно се разследва толкова кал ще се появи , че и пожарната не може да се справи !!

А Фармацевтичния , ще има ли разследвания ? Как се купуват изпити и командировки в Мароко !

Не е лесно. Искаш Кой да подкара себе си ли? Не знаеш ли, че щерката на Бибиотекарско-сарайския университет работи там и е на почит и уважение от приближените на В. Митев. А началничката проф. Киселова е един от вампирите на МУ.

Разследвайте Факултета по Обществено Здраве към МУ, там ще откриете наистина много интересни неща. Такава Шуробаджанащина надали някъде има. Всички роднини на Декан и Зам. декан са назначени до последно коляно. И пада яко източване на пари.

Там сатрап е "професор" Цекомир Воденичаров. Който не го знае много е загубил. Комунде-кагебист, после гербаджия, той пробута Лъчо Мозъка. Човек на Тодор Живков. Братчето му извърши едно добро дело - уби себе си и половината фамилия на академик Мако Даков. Този засега само безобразия върши - 75 години.

Като кмета на Перущица, същата глупост. В западните университети се влиза БЕЗ изпит. МУ може да ползва и оценки от матури. Рестора 500 лв ли да взима...а колко взимат в министерството

Управляващата гербаджииска ХУНТА в БГ гетото се развихря. Що ли ? Дали пък не копира братчето си ердьо от юг.Кой е по _голям ,, демократ,, ердоган или боко2

Аз пък си помислих, че феодалният строй се е завърнал само по селата, където живеят по прости хора. Защото Там Чоковщина цари на всякъде. Номера на свищовският научен феодал Адамов да се нарисува като Христос в Тайната вечеря обаче, едва ли има друг в света. Впрочем, нищо не се чува за тоя Адамов. Питам се, дали ще се намери съдия в Свищов, който да го осъди. А този тарикат бил селски на Курнелия от Позитано. Което обяснява много неща И още един въпрос - защо турците не признават дипломите на техни студенти доктори от Варна? Приятен ден.

Спомням си преди 2-3 години тоа Митов беше тръгнал да омайва Борисов с големите си проекти --тогава Борисов се изрази дословно така --като не можем да произвеждаме нищо друго-ще произвеждаме доктори за Европа ---така насърчи селско-бай-ганьовото образоване на чужденците из европата за евра

нищо ново за герберско-депесарска подлога

И в средното обрУзование една картинка ? Наши, ваши, псевдоконкурси, поръчки, заплати, баби пенсионерки ?

Открай време у нас селяните много обичат да се занимават с наука.

Поредният....Жалко за страната ни, пълна с продажници.

На този само като му чуя номенклатурните имена с по две срички, и ми става ясно що за стока е... Трагедия! А това за платеното обучение на чужденци без приемен изпит е просто безочие.

........Например основната работна заплата за длъжността "професор" цяла щатна бройка е в размер на 1827 лв., а половин щатна бройка е 1825 лв.

Защо прокуратурата или инспектората към МОН не провери и Факултета по Обществено Здраве, където е и асистент неговата дъщеря. Нека да види, как са назначени до последно коляно, дъщеря, племенници и деца на близки приятели на неговия приятел и декан на факултета Цекомир Воденицаров. Там случаен човек не може да бъде назначен. А така е сигурно във всички факултети на МУ.

Г-жо Кунева, с какво се занимава инспектората на МОН, освен че май само си получават заплатите? Всичките до един са за уволнение.

Ами в медицинския университет гл.счетоводителка сега видях е цял професор, бе хора. Тя трябва да обучава наистина всички бъдещи икономисти на тоя занаят! Много знания, много познания у тая жена има....

Как така приема студенти по медицина срещу 1000 евра без знания по биология и химия??? И след това ги рекетира за дипломата с още 8 000 евра на година---това си епродажба на медицински дипломи!! сигурен съм-че тези студенти не знаят ни англииски -ни български език -на какъв език се преподава??? За съжаление тази практика се прехвърли и върху българските граждани-студенти--- и при тях масово се продават дипломи--учебният процес почти липсва Чудя се--Правителствата на тези страни -защо не реагират--или са реагирали--за жалост -няма железни стандарти за висше образование в Европа---но след този случай---нашите дипломи зависшще са само за в кошчето за лбоклук--или като реклама -за бъдещи депутати

Абе всезнайко, в никой университет в България от комунистическо време чуждестранните студенти се приемат без приемни изпити, а само с гимнизиалните си дипломи. Сепециализираните изпити по биология и химия са за бълтгарските студенти, които се обучават по нашите програми в училищата.

http://dnes.dir.bg/news_comments.php?id=2403102&page=2&comment=148577 ...вместо да ръсиш мъдрости,поинтересувай се сериозно и документирано!Познавам си колегите!!

Това е нищо, най-лошото е колко станаха докторки по онзи начин. На една даже й сложи професорски силикон.

Фалшивият образ на "академик" Ваньо Митев беше създаден от продажните ни медии, на които той плащаше. Допълнителни факти към известните вече факти в одита на Министерството на образованието: Митев въздигна баща си до "откривател", макар т.нар. "шести тон" да не съществува. Няма нищо за него в световната литература. Независимо от това Митев издигна паметник на баща си в в родното му село Крушовица, Врачанско, насред площад, кръстен на неговото име. Освен това на името на баща си нарече Института по педиатрия към Медицинския университет, улица в София, Медицинския колеж във Враца. Ваньо Митев е почетен гражданин на гр. Мизия, Враца, Русе, дори на община Горна Малина, където се намира вилата му. Провъзгласи се за републикански консултант по биохимия, а жена си направи ръководител на Катедрата по дерматология и венерология към ръководения от него Медицински университет и републикански консултант по дерматология и венерология. Опита се чрез Лютви Местан, ръководителя и създателя на партия ДОСТ, да промени закона за ректорството, с което да създаде възможност за тяхното доживотно ректорстване. Почти всичките му обществени поръчки се изпълняваха без търг от фирми, свързани с турските партии у нас. Притежател е на апартаменти в софийския квартал Изгрев, които са на негово име или на имената на двете му дъщери. Почти половината от времето си е прекарал в разходки до екзотични места по света, което няма отношение към дейността на Медицинския университет. Има банкови сметки по света и най-вече в Израел. С една дума, той е олицетворение на бившите комуноиди, които са вече демократи.

http://dnes.dir.bg/news_comments.php?id=2403102&page=2&comment=148506 ...оо явно теб не са те допуснали до лапаница по негово време!! Може пък сега да ти се отвори парашута с Кунева!!

описаните неща са толкова дребни. по-добре е да проверят обществените му поръчки - там са дебелите пачки