Коментари - Златна мина под улиците на Лондон | dnes.dir.bg
назад

Златна мина под улиците на Лондон

Под улиците на Лондон е скрита златна мина. Тя се разпростира върху над 300 000 квадратни фута (27 870,91 квадратни метра - бел. прев.) под Ситито.

Обратно в новината

Коментари - Златна мина под улиците на Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айдеее, сега Дънди Прешъс метълс ще еме байката на цял Лондон. Ама нека, да видят и те какво значи ограбване и колонизация :)

АЙЙДЕЕ, СЪБАРЯЙТЕ СИТИТО !!!

колко мило и ненатрапващо рекламират Ситито като убежище на капитали въпросът обаче колко реално злато има там все още след опита на Щатите да пробутат волфрамови кюлчета вместо златни изгрежда нещата не са толкова прости и ясни Австрия си върна златото, Холандия също, Русия, Индия и Китай здраво го изкупуват, Германия дълго искаше поне да си види златото в американските трезори, но до последно не им дадоха, сега някакви приказки да им връщат златото, но ЗАБЕЛЕЖЕТЕ "други кюлчета" - къде са оригиналните германски кюлчета не се знае....

То там под земята и без ценни изкопаеми, сигурно повече ценност има от колкото над земята !

Не разбрах сега тези хвалят ли се или се оплакват!??? Защото от статията излиза, че под Лондон има 280 тона злато. САМО 280 тона! Китай има запас от 1658 тона, а Русия има 1250 тона.

поправка в изчисленията: не 280, а 480 тона!

Гаранцийката на батковците за добър живот. Голяма гнида е човека за тази планета ама кога ли ще смачкам ;)

А германското злато къде беше?

в САЩ, но немците започнаха да си го прибират полека... да видим дали ще успеят! Може и да не успеят изцяло...

ДА ИМ ИМАМ ПРОБЛЕМА .... ХОРАТА ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ЗА ХРАНА, НАЕМ ЗА ЖИЛИЩЕ, ВСЕКИДНЕВНИ РАЗХОДИ И Т.Н., ТЕ СЕДНАЛИ ДА СЕ ЖАЛВАТ ЗА ЗЛАТОТО СИ .....

Не знам защо, но тази статия ми звучи като прощално писмо...

след хиляда години ще има търсене на ел дорадо в Лондон

Въобще не ми дреме кой го взима златото и на кого го дава. Всички войни са за това. УСА докато не оберат на всички златото няма да мирясат, но накрая и те ще бъдат "порязани", защото човека е създаден да събира златото, накрая минава върховният CAESAR който обира всичко, на Земята няма да остане един грам злато.

сакън... ша ми гепат и златото от дънната платка.

И златото, като и хартийните пари само по себе си няма никаква особена практическа стойност, тъй че стойността му е по-скоро психологическа. Рядко е и не ръждясва, тъй че би било хубаво да си направите дръжките на вратите от него, но горе-долу толкова. Ако ви заточат на необитаем остров, ще предпочетете със сигурност кило ябълки пред кило злато.

общества съществуват именно в резултат на постигнати договорeности за съжителство и спазване на общоприети правила, за да им е хубаво на всички (държавата като обществен договор). Така и със златото. Има обаче изключение при послeдното. Виж кои са Анунаките, с каква цел са дошли на земята и какво означава monoatomic gold!

Извинявай, ама ще падна от смях - monoatomic gold значи едноатомно злато - е и какво толкова тайствено има в атома на кой да е химичен елемент. Ми учи се в 9 -10 клас.

при американците , стоящи зад канадците НА 100 КГ ДОБИТО ЗЛАТО ОТ ДЪНДИ ДЪРЖАВАТА ПРИБИРА САМО 1,5 КГ а при бай ви Тошо руснаците ни даваха 50% , демек 50 кила . та тая дънди изнася всичко, а на нас ни обясняват че заплатите ни са малки понеже производителността ни била малка

същата работа ще е и с газта , дето сега ще дупчат морето . ще си я купуваме от концесионерите / американците/ и ще "инвестираме" в тяхната икономика

Сега, ако сме джентълмени и приемем тази новина за истина , е редно онези, които пишеха за изнесените британски златни резерви към ФЕД да напишат нещичко за наше удовлетворение. Например: "Това е долна капиталистическа лъжа! Всичко е изнесено в САЩ! Продадено е на САЩ! САЩ са ограбили Англия и сега новината се пуска, за да бъдат лъгани англичаните, които никога няма да видят това злато!" А бе нещичко за наше удовлетворение, иначе като джентълмени си замълчаваме пред тази новина, която приемаме за истина... ...истинска златна мина...чак на три пресечки.... Само дето поредните изчислители на световния запас на злато бяха обявили, че всичкото злато по света е куб с размери 20х20х20 метра... Сега нещо само в Лондон количеството се оказва по- големичко и златце има в изобилие и няма кой да се кичи с него , нито да го пазарува..

Къде е българското злато в кюлчета, което беше в българската централна банка?

Къде ли е златото на БНБ след като необеспечава Бг.лев ?

Някъде далеч на Запад, отвъд Атлантика...

Златна мина под улиците на Лондон Ако лондончанин види някъде затворена улица за ремонт и дълбоки изкопани работи да звъни в полицията.