Преливащи реки, студове и сняг разтърсиха Европа

Зимата напомни за себе си в Европа. В по-голямата част от страните на континента времето е лошо.

Обратно в новината

Коментари - Преливащи реки, студове и сняг разтърсиха Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние пак сме най-добре, ама все се оплакваме а?!

Още ски ще има !

Абе ясно е всичко - това е от Глобалното Затопляне. А аз с тъпата си глава си мислех, че температурите ще растат.

И при нас в Америката е така, утре се очакват снежни бури, пресипитация до 30 см на североизток, това са последиците от глобалното затопляне, топят се ледниците, повече вода се изпарява, охлажда и се връща като дъжд и сняг, водните пари образуват облаци, слънцето не топли, създава се инверсия на въздуга, прераства в урагани, циклони, студения вятър понижава още повече температурата ...сами си го направихме с милионите автомобили, хладилници, кондиционери и други модерни изгъзици, чиите газове пробиват защитния озонен пояс около Земята. Лакомо дупе - кръв сере

Е то беше сигурно, че след тази топла зима, всичко ще ни се върне с лихвите. Този март е запомнящ се.

А кога ще настъпи размразяване отвътре, в душите и умовете, или там вече ледниковата епоха е настъпила? Кметицата пак ли е в готовност, или и тя вече е отново изненадана, докато връчва грамотите на някое школо? Ако обучат 1/5 от чиновниците си и ги пратят да помагат с лопати, България ще процъфти само за година-две. Така е учил децата си самият Хенри Форд, за да знаят какво е отдолу до горе и един ден да управляват справедливо, ефективно и никой да не може да ги лъже.

Твоят личен пример де е?

Ти си май от безплатните

Като гледам, ако се запази тенденцията, Дунава до няколко дни ще стигне критични нива. Черешовите води са чак края на месец май.

Какво става с това време. Къде отиде топлото се чудим вси. Приватизираха ли го, национализираха ли го, знае ли някой.

Путин е виновен ...