Още прогнози за предстояща мека зима

По моделите на NASA и американската агенция по атмосферата и океаните (NOAA) зимата в региона на Балканите ще бъде мека и с валежи около нормалните.

Обратно в новината

Коментари - Още прогнози за предстояща мека зима | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо хемисфера, бе идиоти? Дума по дума подменяте езика. Нищо не ви спира, докато не го затриете съвсем, еничари недни. Пфу!

И миналата година имаха прогноза за 1-2 градуса над нормалното, но не им се получи :)

Само преди месец и половина имаше друга статия, според която тази година зимата ще настъпи по-рано и ще бъде по-сурова. На кое да вярва човек?

А според моят "прогнозен модел" миналата зима беше ... студена.

Пишете глупости, пишете! То и без това друго не можете.

Ала бала, дрън дрън. Нищо конкретно освен изброяване на някакви модели и повтаряне 100 пъти на думат ааномалия. С две думи манипулация та дрънка. Най-много ми хареса напомняненто, че миналата зима била студена, но само на Балканите. хахаха

Никога не са давали верни прогнози от НАСА. Миналата зима когато един месец беше -15 те твърдяха, че зимата на балканите е мека и с температури над нормата - вижте архивните новини по сайтовете. Лъжат ни както и за всичко друго.

ЦИГАНИТЕ ( КАТО ИНДИЯНЦИТЕ ) СЪБИРАТ МНОГО ДЪРВА -ЗНАЧИ ЗИМАТА ЩЕ Е СТУДЕНА И ЗЛА ! ТЯХНИЯ ИНСТИНК Е МНОГО ПО ВЕРЕН ОТ ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ АГЕНЦИИ !!!!!!!!!!!

"... според АМЕРИКАНСКАТА агенция по атмосферата и океаните зимата в региона на Балканите ще бъде..." Според чилийската и хондураската агенции обаче зимата на Балканите ще бъде малко по тежка, даже предвиждат до 3 затваряния на пътя Силистра - Тутракан заради снегонавявания. А нашият НИХМ към БАН предупреждава за обилни валежи с гръмотевици южно от Сиатъл в последната седмица на Февруари. Абе защо всеки не си гледа в канчето? :)