Идва уникално мека зима?

На Балканите предстои зима с температури с 2 до 4 градуса над обичайните. Това сочат прогнозите на американската агенция по океаните и атмосферата (NOAA).

Обратно в новината

Коментари - Идва уникално мека зима? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

And I think need : peace on Earth and good among people

ББ

Нали зимата щеше да бъде -40---50--сега пък щяла. да бъде топла-много познават хамериканците........

Климактериумът много се е изменил! Непрекъснато ми е горещо!

"Уникална"! Колко да е уникална? Зима. Мокро,студено и повече празници със свинско и винско. ако падне малко снежец пак ще ни изненада.

Нищо .. топлофикация ще измисли нещо по въпроса.. няма да се мине.

..."Идва уникално мека зима?"... - Ура! Може пък и да не ми теглят шута тази зима...

"Идва уникално мека зима " А за топлофикация ще бъде най-студената и мразовита от 20 години.

Има нещо гнило в това време. Все едно е юли,а не септември.

...става ясно, че нищо не е ясно... Само дето сума ти хора ще се чудят дали да ходят на ски тази зима или не,... в това число и аз!

Пуууууу... да му се не види.

Отиват индианците при шамана и го питат: -Тежка ли ще е зимата да знаем колко дърва да събираме? -Кучетата ще умират от студ-отговорим им шамана След един месец. -Да събираме ли още дърва? -Събирайте вълците ще умират от студ След още един месец -Още да събираме ли? -Още,още мечките ще умират от студ Но на шамана му станало гузно дали не е подвел хората си и решил да отиде на върха където имало метеорологична станция и да попита бледоликите къква ще е зимата .На портала видял един техник качен на стъб и го попитал: -Момче тази зима дали ще е студена -Голям студ дядо мечките ще умират от студ Шамана доволен се обърнал да си ходи ,но се извърнал и попитал -А бе вие по тези жици ли познавате? -Заеби ги жиците, гледай индианците колко дърва събират

Ето една от много статии, на които попаднах: ''Лятото не е свършило - след валежите и понижението на температурите от последните дни ще дойде сухо, топло и слънчево време, след 21 август. Това прогнозира метеорологът от TV-MET Петър Янков пред Нова тв. От 26 до 29 август отново се очакват валежи и понижение на температурите, но топлото време ще се върне от 1 септември. Прогнозата за септември е за по-сухо и слънчево време. Октомври ще е нормален, с обичайното количество валежи, а в края на месеца ни очаква циганско лято, което ще продължи до началото на ноември. През ноември и декември също времето ще е обичайно за тези месеци, януари ще е по-студен, а февруари - по-топъл, според прогнозите, каза Янков.'' Забележете какво казва той: '' януари ще е по-студен'', като само преди ден Иво Некитов пише, че същият месец ще бъде март, т.е топъл. Е на кого да вярваме???

Е, а дано! Така както щяхме да се затоплим и да се превърнем в Сахара, през последните 5-6 години се издави половин България - то не бяха порои, то не бяха градушки, наводнения, снегове и какво ли не. Айде пък и една по-топла и суха година да имаме! Как не могат да разберат тия журналисти, че времето на Земята винаги се е променяло циклично - ледников период, затопляне, потоп, суша и пак отново...

Продавам си дървата!

На сметка.Предложи цена.

Ба..ци, лично Волен ме светна, че хамериканците с ХААРПа ще я напарват такава заради имигрантите

Тъпако като теб не може да бъде светнат. Просто материала е бъгав.

Днес мека утре статия твърда зима

Искам си снегаааа

Но от топлофикация пак ще кажат.че зимата е била най студената и отоплитения сеэон най дълъг.

Имали тема, която да не я осерете?

тия боклюци от топлофикация са ми пратили летната изравнителна сметка от 250 лева нямам топла вода питайте ги тях каква е зимата да пукнат дано

Споко, за сметка на това сметките за парно ще са по-високи.

Разбрах- значи, или зимата може да е по-топла от обикновено, но можело и да е по-студена от обикновеното! Гениално!

И само се замисли кви пари се дават да ти го кажат това нещо.

ujabg

Нищо конкретно не се казва в статията!

И на теб харесва ли ти или не нали разбираш каква нелепост е да правиш прогнози шест месеца напред. Или вярваме на прогнозите само ако са за мека зима. Радвай се на последните летни дни, че чак догодина. И да заключаваш, че това било положението е леко простовато.

Абе,ти луд ли си бе,Некитович.Гладна кокошка,теменужки посред зима сънува.Тия същите прогнози,дето си ги из...тропал само след месец ще са на 180 градуса.Смешен си.

И въпреки това, снега отново ще ги изненада. Също и топенето, дъжда, наводненията и безработицата.

Това е чудесна новина за талибаните "бежанци" досега зимата спираха набезите заради студа ,ама сега ще станат всесезонни ,и зимата ще прииждат.

На газпромаджиите им стана лошо. Гледам че Альошата (дето се пише Паисий) и още няколко ватника вече са на амбразурата.

Че от какво?? Над 70% от газа,се израходва за промишлени цели...:):))) Ама да знаеш!! Ако зимата е мека,значи НАТО спаси България...:):))))) Ако обаче,стане толкова мека,че да настъпят непоносими жеги и дефицит на вода,значи злото ЖуЖе Путин,нещо отмъщава...:):)))))))

Дойде ли Бойко на власт и дори Господ гледа да му угоди,разбираш ли....:):)))))))

гтж

Пълни глупости! 5-дневната прогноза я коригират най-малко 2 пъти на ден, като сменят градуси (сутрешни и дневни), колко точно слънчево или облачно ще е и др. Къде са тръгнали те да ми говорят за месеци напред и то най-динамичните, защото есенно-зимния сезон е труднопрогнозируем факт! Зимата ще е каквато е! Защо през няколко дни трябва да ни се бълват измислици, на които не смеем, а и не бива да вярваме? И какво нима като е ''уникално мека'' няма да се палят печки, няма да се пуска парно или ще са по-ниски сметките и по-малко кубиците дърва в двора? Зимата си е зима, студено си е, ако ще и 20 градуса да е през деня... А и не един и два периода с по-студено и снежно време ще има така е било винаги, така и ще бъде! Колко всъщност ще е топла и суха е много относително, всеки разбира тези понятия по различен начин... Знаем, че зимите вече няма да са това, което са били, но и е рано да се отписват като сезон, само защото една или през няколко са по-меки... Тепърва ще ставаме свидетели на ккаво ли не, включително и на някои интересни зимни месеци, да си знаете! ;) И това, че януари щял да бъде март какво означава? Че март като нищо може да стане януари :))) За сметка на топлата зима, ще е студено чак до май, примерно, така че не се радвайте на такива неща едното е за сметка на другото!

Абсолютно съм съгласен, те от днес за утре им е трудно да кажат какво ще бъде, пък какво остава за месеци напред, пълен смях. Синоптик да бях станал, да си почесвам ...... по цял ден и да ми плащат, като сгреша да отговарям - "прогноза е, не е точна наука" и готово.

Именно! Защо просто не млъкнат и да оставят всичко това в Божиите ръце! На всички ни е ясно, че с природата не можем да се борим - каквото е писано, ще стане. Ако зимата трябва да е мека, ще е мека и обратното...

Ерго искат да ни кажат "Споко, няма да ви трябва Руски газ така че давайте смело срещу Русия. Видите ли и Господ е с вас" :)

тази новина е пусната за успокоение на африканците-емигранти - да са спокойни, че няма да замръзнат през зимата в Европа. Сега ще има нови вълни от "бежанци"

sonibvc@gmail.com

По добре да бяха казали че ще стане толкова студено че морето ше замръзне и ше могат пеша да стигнат от Арабия/Африка :)

А мойта прогноза е, че че го забели и че го намаа!

А после че се разлигави и че омекне...

..и после ще омекне

хамериканците, няма начин да не е така!

Те знаят всичко... сега ще ни създадат и пустинята Сахара с този питъл климат ... че и ни пращат африканци и араби да се заселят в нея. Грижат се за комфорта им да се чувстват като у дома си!

Мда-а-а-а...та, значи, времето ще бъде преобладаващо, и на места. Дрън-дрън - то седмичната прогноза не се сбъдва, тия ми смятат за три месеца напред...ама карай, сензация да има...

Ноа в последните 10 години винаги предвиждат топли зими над Балканите ,така че не им вярвайте много ! Същото важи и за лятото - винаги дават хладни лета. Смешно е от сега да се правят заключения зя зимата.

И освен това няма как Септември да е по-хладен от обичайното.

Идва уникално мека зима и сметките на топлофикация ще бъдат завишени драстично.

Изглежда се задава много сурова зима. Миналата година твърдяха, че ще е невероятно студена, а минахме почти без зима.

И аз очаквам доста студена зима, като вземем предвид миналогодишната :DDDD

Не четеш и не мислиш. Казах, че миналата година това, което твърдяха и това, което стана бяха противоположни. Сега ти казват, че ще е много мека - направи си извода.

Чак пък без зима. Беше си нормална зима, валя, имаше студени дни, но наистина не беше невероятно студена. Сигурно и тази ще е така, много знаят какво ще е времето след 4-5 месеца.

За прогнозите за зимата... Вождът на индиаците накарал едного да провери каква е прогнозата според синоптиците, за да знае дали да събират повече дърва. Прогнозата била за тежка зима. Почнали да събират дърва индиаците. През това време синоптиците почнали да се кумят дали им е вярна прогнозата. Един от шефовете наредил да проверят дали индинаците събират много дърва, че да се коригират. Понеже индиаците били разбиратели по това. Проверил оня, видял, че носят дърва и докладвал: Индианците трупат много дърва, следователно зимата ще е наистина тежка. ... Не знам каква била онази зима, но и не ме интересува :-) Както и от сега не мога да знам каква ще е идната.

че си много тъп, а зимата ще видим каква ще е!

Истината е, че прогноза за след 6 месеца не може да се направи. А ако не си го разчел, следва че ти си тъпият :-) Я кажи нещо умно, да те видим, умник! Криете се зад фрази като Пи ли си хапчетата, много си тъп и прочее, но не чувам нито един факт, и разумно съждение, понеже нямате такива в главите си. Стърчат ли ви косми от ушите и носа? Смшеник ограничен... Като ти кажа, че си тъп, поне обяснявам защо, но очевидно нямате способност да вденете.

Таман се бях притеснил че нямам зимни гуми !!!!!!!

Значи да не сменям летните гуми дори и дърва няма да копувам

Демек, застраховат поредното си "изненадване" , а вече и виновник си посочиха Споко, ние знаем-Герб никога не са виновни ...по презумпция те си имат винаги под ръка крина ракета

М да, те метеоролозите по цял свят са подчинени на бат Бойко и затова дават такива прогнози, че той да може да се оправдава. Тъпак.

А, дали не могат да представят данни за Банско за 3-ти март, защото тогава съм планирал ските?

мека, мека ма без парно няма да минете!

това няма да попречи на Топлофикация пак да надуе цените на парното! Сигурно си забелязъл изравнителните сметки, които ни направиха разногледи... , различно"виждащи" от топлофЕкацията...

Най-постоянно повтарящото се събитие в този луд свят е климата. Със здраве.

И Господ е решил да ни помогне, само ние не искаме да го направим!

Супер! По-малко пари за ток и топлофикация...и по-лесно придвижване...

Стига с тази топлофикация,тъпаци. Вдигнете си главите от наше село и вижте,че промяната в климата засяга държавите по пътя на имиграционната вълна.