Журналисти с колективна оставка в руския "Ведомсти", оплакват се от цензура

Заместник-главните редактори твърдят, че след продажбата "Роснефт" контролира изданието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защото пък в САЩ не е по различно. Цензура и ако не се харесаш на собственика и си вън!!!

В Русия отдаааавна няма цензура. Има официална линия - на пропагандните вибратори Кисельов и Соловьов (тоя с 2те вили в Комо - заслужил патриот), всички останали са вапцани с една баданарка - либерасти, 5та колона, предатели. Само че интересни явления почват да се наблюдават напоследък - Ютюб каналът на Навални вече събира аудитория съпоставима с 1 канал на 'зомбоящика'. По всевъзможни форуми обсъждащи предстоящото изнас.. ъъъ поправяне на конституцията запутинските ботове са в кръгова отбрана - плющят ги отвсякъде.

Не може да бъде. Сигурно за Вашингтон Поуст става дума.

Аналогията щеше да е уместна само в алтернативна вселена: в която WP е собственост на Exxon Mobil, едиствената американска нефтена компания, а шефът и - бивша мутра на Тръмп.

Е, ся да видят опозиционните руски журналисти на какъв огън се пържеха нашите журналисти, докато Баш Гербопитекът и Катарзиса не ги подмениха с мисирки. Нали искат демокрация - ето я им я в цялата й красота! И що реват срещу собствениците? Я колегите им в САЩ как си траят - над 95% от медиите са собственост на 8 корпорации. И изобщо не ги натискат де ... :)))

В Русия не че няма цензура , а напротив пълна вакханалия в медиите. Разпуснатост и неспазване на никакви граници и пълно отсъствие на родолюбие на някои вестници направо смайва. И никой не ги спира.Работят без ограничение.

вярваш ли си?

Не вярвам, а знам точно, тъй като наблюдавам, чета и се чудя

Ей, добре го увъртя.

Подобни антидържавни вестници в това число “Ведомости”, които водят прозападна пропаганда насочена на развал на Русия, създава смут и демонстрират ненавист към държавата си не би било възможно да съществуват на Запад. Неясно защо в Русия ги търпят. Те правят опит да разрушат държавата.

Научете поне български, чебурашки такива."На развал" ще си говорите в азиатскята кочина.Айде сега чемодан-вокзал-Москва.

Свиня, в кочината си ти - последна навсякъде .Затънал до гуша"европеец" от дъното на Европа с полуциганския произход.Затвори плювалника си.Не си в положение да отварящ човката.

разплитам си чорапите.

Ами тяхна си работа какво ни занимавате с тях.. Ами да вземат да списват, реални, актуални неща, да си продават и да ги видим колко ще забогатеят от глупостите си..

Те искат да пишат актуални, реални неща. Редактора не им дава да публикуват сегашния рейтинг на Великия Пожизнен Жрец.

естествено че ще контролират, малоумняци! Та те са собственика! А вие сте наемници на заплата! Се едно работника да каже на шефа си, няма да правя това щот така ми е кеф! Щом не ти е кеф, чао! Ебаси дебилите! Да пробват в америка така да се дървят, и веднага ще излетят от СМИто.

Президента, чрез подставени лица е придобил Медия, без да я е включил в данъчната си декларация като собственост....излита от Белият дом без инпийчмънт. Просто това в САЩ е немислимо като поведение. А Роснефт е собственост на Жужи чрез СЕКРЕТАРКАТА МУ Сечинь. Сечинь от Ленинград е ЛИЧНА СЕКРЕТАРКА на Жужи. Дори има видеоклипове в YouTube как Сечинь е девочка на побегушках и само една дума на Жужи е достатъчна Сечинь да полети за куфарите и да следва като кученце Жужи. С куфарите в ръце. Недай си боже, Американския Съд да научи, че Президента си е купил, чрез подставени фирми, медия и с тази медия се опитва да повлияе на преизбирането си. САЩ ще бъдат залети с протести в пъти по-големи от днешните. Но ако Тръмп си подаде в момента оставката и си купи Медия и започне бизнес като медиен магнат....дори ще бъде аплодиран в САЩ. Докато Жужи си купува влиятелна Медия за да може да остане ПОЖИЗНЕН ЦАР на цирка наречен Референдум. Стартиращ на 1-ви юли и .....СЕДЕМ ДЕНА РЕФЕРЕНДУМ. Цирка е пълен, защото тази "нова" конституция вече КЕ ПРОДАВА В РУСИЯ и на нейна база се приемат закони. Преди още да е имало "референдум". В това е разликата между руска "медия" и американска. На Тръмп не вестници и ТВ са яростна опозиция, но собствениците на цели социални мрежи го цензурират. Това е невъзможно в Русия. В Русия или си продуктивна медия или отиваш в Магадан доживот за подхвърлен наркотици. Както бе делото срещу разследващия журналист Иван Голунов. Спасиха го точно такива негови колеги, каквито напускат путинския вече "Ведомости". Разказаха на света за наркотиците подхвърлени от ФСБ по заповед на путинската шайка.

са обожавани от президента им, който по едно време се отказа да общува с тях. толкова са независими, че са собственост на разни магнати.

Шок и ужас: Русия морга за журналисти.За последните години в Русия са загинали 340 журналисти, в сградата на Съюза на журналистите няма място за траурни портрети, коментира Всеволод Богданов, председател на Съюза на журналистите в Русия. Откакто бившият офицер от КГБ Путин пое властта през март 2000 г., в Русия бяха убити поне 20 журналисти и само няколко от тези престъпления са разкрити. Неслучайно Международната неправителствена организация "Репортери без граници" редовно критикува Русия

Виж в Америка какво им се с;учва на журналистите които не следват партийната линия! Или умират случайно, или излитата от медиите.

я кажи едно име на убит журналист в САЩ.....

хората пишат за Русия - глупакът си знае Америка. От три дни гледаме бсп-шоу - идиотите говорят замо за Герб. Типична проява на червен дебилизъм

Влизат в нета и пишеш! https://en.wikipedia.org/wiki/ListofjournalistskilledintheUnited_States