Общо 65 журналисти са убити през 2017 г.

Общо 65 журналисти са били убити на планетата през 2017 г. - 50 професионалисти, 7 "граждански журналисти" (блогъри) и 8 души, "сътрудничещи на медиите".

Обратно в новината

Коментари - Общо 65 журналисти са убити през 2017 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Излиза, че е по-безопасно да си журналист в Сирия, отколкото да шифираш в България ...

По света ги тепат, а у нас са удобни и си живуркат.

Ами само ТЯХ четеш,за другите не знаеш....

Действително е малка бройката, едни 4000 би дошло по-реалистично.

Като гледам най-много убити има там където САЩ се опитаха да наложат демокрация, но се провалиха в опитите си и там където вече донесоха демокрацията с бомби... :))

Много важно. За същата година са загинали в трудови злополуки хиляди пъти повече строителни работници например. Журналистите са нещо с особена ценност ли?

Предполага се, че журналистите са хората, които разкриват далавери на силните на деня пред обществото. Но не и в България. Или тези в България не вършат това, което трябва да върши един уважаващ себе си журналист. Те с охота ще ти разкажат за новото руско оръжие или за поредната телефонна измама.

простакът съвсем се разсъхна...като логото си....

Но в България убити журналисти няма. Те лижат задници и пишат глупости.

С калачници, бохалки, брадви? Бутане от етажи, Гранатомети! Има ли отровени, или убодени? Право на избор ако им се дава, имат ли това в Боргъс- затвора?

Това е мега измислена "класация". Фашагите укри в окрайна изтрепиха що журналисти неудобни на хунтата. Там има най-много убити журналисти.

това с затвора дали не е лек намек за Ердоган? иначе винаги съм смятал, че тия паразити кога и да ги утрепеш - се е късно. чудя се някой направил ли си е труда да провери колко хора са загинали вследствие дейността на журналистите?