Тодоров: Борисов държеше да остана, но ще бъда журналист

Премиерът държеше изключително много да остана в парламента, разбирайте желанието ми да напусна като опит за друг морал в политика, заяви Антон Тодоров.

Обратно в новината

Коментари - Тодоров: Борисов държеше да остана, но ще бъда журналист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тончо лекето е същия плювач по хората, както е триячът дирник. И двамата са от една гилдия, на хранилка на козяците. За 20 долара надница. Що ме изтри дирникът, какво толкова го подразни?: Сатър Балтиев ( нерегистриран ) 11.10.2017 15:32 *Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име Време е вече да се отърсим от тоя гнусен плужек! Да го забравим и не му се обръща внимание! Столчето му хвръкна, както той плашеше наляво и надясно. Айде идиот, отивай и рови архивите гаден мършояд. Едно време хората са създавали документи и дела, бачкали са, а ти продажно попово прасе, ръгано за наказание с шише от мутрата СИКаджия, щото си го рисувал като шайкаджия, се храниш от техния труд, с тоя прахоляк и мърша.

Яко си се объркАл Тото! Антон НИКОГА не е бил председател, даже член на Комисията по досиетата. Но това беше място точно за него, за да изрови старателно критите кирливи гащи на комунята.

факт е, че тони тодоров като председател на комисията по досиетата, направи най-много разкрития и свърши най-много работа. може да не е най-дипломатичният или красноречив оратор (както самият той си признава), но досега се е доказал като най-добрият експерт по разкриване на корумпирани и публични личности, които имат минало на доносници в тайните комунистически служби. тони тодоров би трябвало отново да е председател на комисията по досиетата и да продължи с експертните си разкрития. но в същото време би трябвало да остане безпартиен, за да няма конфликт на интереси.

хей, ти знаеш ли съдържанието на Хипократовата клетва!

Незабавна оставка за мрънкащата девойка Виктор Николаев!

Борисов се прави, както винаги на добрият в ГЕРБ! А, на Антон Тодоров, кадровиците на ГЕРБ му спретнаха шантаж заедно с Нова Телевизия, провокирайки го, да се изрепчи, за да поправят грешката си, че допуснаха да направят депутат един поръчков интригант, работил яко, против ГЕРБ! Само най-наивните, могат да допуснат, че разразилият се скандал в сутрешният блок на НТ е предизвикан случайно и не е по сценарии в който, бе омотан и издънен Антон Попов!Беше му спретната блестяща клопка с многоходова комбинация! Този мазен канцеларски плъх, си заслужи съдбата!

Тони-бой, ти си "дялан камък". Що не се запишеш за пилотирана космическа мисия до края на галактиката? Няма начин да не те вземат, пък и ние много ще ти се радваме.

Поредният върл критик на ГЕРБ и на Борисов, превърнал се във вярно пуделче!

Всеки ще стане послушен пудел, като му сложат вилка на врата и му покажат кирливите ризи, които не си е изпрал! Тогава дилемата е, или ставаш пудел, или ...

Антончо, ако прочетеш коментарите във форума трябва тутакси да се гръмнеш. Какъв ли те орактеризираха, а ти имаш гьон сурата и да се изявяваш. Марш в кочината......

Този екземплят ще ни умори от смях! Интересно дали си вярва на комичните лъжи? Борисов го бламира за шеф на комисията по досиетата, след което го извика и му нареди да даде оставка от парламента, която естествено бе приета единодушно. Това е логичен завършек и очаквана "награда" за поредицата безобразни безумия които бълваше през последните месеци. Тоя слабо интелигентен, но много нагъл тип окепази ГЕРБ, но в пъти повече орезили себе си. Ясно е, че никой няма да го вземе за журналист, особено след като се има предвид, че няма образование, нито имидж. Може да го вземат само за овчарче в някоя кошара, защото туй ще му приляга- лъжливото овчарче!

"Борисов държеше да остана, но ще бъда журналист" !! Циркът е пълен! Реших и аз да напиша книга със заглавие "Шайката ГЕРБ - БУДА, Цв.Цв. и катила Тодоров"

С помияри да се събереш или си такъв или такъв ставаш.Но много помияри станаха на клона и някой трябваше да падне....в случая Химлера

А бе ДИРник, ти застъпи ли на пост?! Какво ме триеш? Когато тоя тип Антон обиждаше всички наляво и надясно, и вас включително, негоднико, ти къде беше бе плужек! Какви цинизми от екрана ръсеше това попово прасе!? И ти ли се храниш от неговата хранилка, гнусен охлюв?

Не се ядосвай, Тончо Тъпото си го получи:)

"Тончо Тъпото" :))

Този маймун беше малко на върха и падна болезнено ! Карлуково го очаква иначе ще е късно !

Смешно и жалко. Шефът на "шайката"адски много държи "разобличителят"на същата шайка,да остане пудел в Парламента. Че те са си лика-прилика всъщност,двамцата.Държал бил....

А бе в тази държава няма ли лекари давали хипократова клетва, да се погрижат за човека?!?!?!?

Глупако, умрял е банкянският саеляндурин за теб!Давай надолу по пързалката, Бойко, Цецо и шайката им са след теб!!!

Тони, очакваме "Шайка 2". Държим на обективността!

Да видим коя псевдо-телевизия ще назначи темерута-грубиян и катил Тодоров!

Лъже та не му мига окото! Колкото до меракът му да бъде журналист, едва ли ще го огрее! Единствената възможна перспектива която стои пред него е да стане клошар. За тази работа има нужното образование и ценз!

В Канал 3 ще пасне перфекно.

"Борисов държеше да остана"?Така ли бре Антоне ?Значи , тоя Борисов е изперкал като тебе !Нали знаем , че краставите магарета се надушват през три баира!

ГОСПОДИН ТОДОРОВ АЗ ЛИЧНО ВИ СЕ ВЪЗХИЩАВАМ ВИЕ ЗНАЕТЕ МНОГО ФАКТИ УЛИЧАВАЩИ КОМУНЯГИТЕ И ПЛАТЕНИТЕ МЕДИИ И ЖУРНАЛЯ ПОДЛОГИ НА БКП БСП НЕ МОГАТ ДА ПРИЖИВЕЯТ ТОВА ЗАТОВА СА ПРОТИВ ВАС НАПРЕД И ГОРЕ ГЛАВАТА

Браво много находчив сарказъм! Жалко, че повечето няма да те разберат.

Традицията на народния цирк продължава.

Курнелия да обясни за разбойническата приватизация на Техноимпекс.

Добре е Антончо да се прибира по светло, че като си помисля колко хора не са му приятели...

Тоя въобще има ли приятели? И кой би искал да има приятел такъв тип.! От него се отрекоха дори своите, които не блестят с особено " красив" ум!Просто антончо е нагледен пример за цялостното състояние/ вкл. и медицинско/ на гербаджиите- злобни, злостни, нагли, определенията могат да продължат!

седя и се чудя и пак седя и се чудя - с какво толкова го мотивираха Цецо и Боко за да стане техен човек,,,,,,,,,, и да забрави, че те му бяхя музата за шайката....а пък той да стане част от шайката;;;;;;;

"Премиерът много иска да остана в Парламента......", хахах, може ли човек да е такъв кретен бе, Борисов пред него може да е говорил мазно мазно и в любов да му се е обяснил, ама е наредил на шайката си в Парламента да го изхвърлят като гласуват оставката му. Това е, кво има толкова за разбиране. Антончо, антончо, много си прост бе.

айде джа и навън !!!!

....малко съм темерут..мисля да стана член на гроб.. "Шайката - Бойко, Росен, Цецо и другите"....

"Премиерът държеше изключително много да остана в парламента, разбирайте желанието ми да напусна като опит за друг морал в политика, заяви Антон Тодоров." Ох, Тончо, Тончоооуу, стига вече, че от "новия морал в политиката" - твоя и на премиера, думата "морал" придоби значението на думата "политик" сред мат'рияла - нещо лепкаво, гнусно и обтекаемо!;) И за тези от ГЕРБ, които справедливо ще възнегодуват срещу намесата на Вожда им в тази морална боза, нека да напомня, че през 2009-та именно Той ни обеща същото - "нов морал в политиката";) Е, байгън от "морал" и "нови" моралисти в политиката!

Абе леке ходи си хортувай с боко като толкова ''държи'' натеб и не занимавай хората с противната си халваджийска особа..

В БНТ отдавна имат нужда от ярък мръсник!:)))) К.Каменаров ще го вземе!:)))))

Щом си е създал приятели в парламента значи или не знае значението на думата приятел или никога не е имал такива !

Хей, говедо, знаеш ли какво е катил. Малко казваш. Значи си малко палач, малко убиец, малко престъпник, малко злодей. Добра характеристика си направи. Нали претендираш за журналистика, нали онази кокошка Радева те изкара интелектуалец. Ами щом си такъв, трябва добре да познаваш значението на думите.

Антон Тодоров е споделил пред свои близки, че след като напусне НС ще започне да пише нова книга. Тя ще бъде своеобразно продължение на "Шайка - книга 1: Бойко, Росен, Цецо и другите" и ще носи работното заглавие: Свой сред шайката. В тази книга А.Тодоров смята да опише внедряването си в ГЕРБ и дейността си като народен представител от ПГ на ГЕРБ.

Нищо лично, просто питам - този човечец, женен ли е, има ли деца, ако не е и няма защо, бил ли е през живото си с жена и какво е отношението му към "мъжката любов" ?

мда

тоя се излузи като презерватив след свършила ерекция.

Леле, сега чакаме да напише " Шайка 2 - от кухнята на един бивш депУтат "

Ще продължиш да си помияр...

Значи шефа на шайката (от твоята книга) много държеше да останеш депутат, а?Ама че си и вярваш....!

С нетърпение очакваме бъдещия бестселър "Шайка 2 - Изповедта на един бивш гербераст"!

Точно така,да разкоства комундетата с архивите си.Ама трябва да има още 4-5 човека като него,че най-после да ги разглозгаме,не разкостиме конунягите със техния архив по техните глави.Щото тези архиви осве,че са мръсни,те са и кървави.Кървавите престъпления на тоталитарната държава преди 1989 г. трябва да се осветлят.А не сегашните комундета по всякакъв начин да пречат,да искат да се затваряли страниците,да не се гледало назад и да пречат да излязат на бял свят архивите.В името на младите и тяхното бъдеще,един път завинаги трябва да излезе истината,истинските исторически факти,а не лъже комунистическата история,създадена от лъжечервените историци.

"Точно така,да разкоства комундетата с архивите си" Тъй ли? Е чак тогава ще лъснат, като г.з на месечина червените гербаджииски за..ици!

До сега колко демократични правителства имаше, които имаха предостатъчно време да ги "отворят" тези ми ти пусти кървави архиви? Защо не го направиха, а? Защото в повечето страници ще фигурират я те, я техните бащи и дядовци!

да вземаш Тончо!Ако Боко беше държал "изключително много" да останеш в Парламента, на какво да се обзаложим, че всичкото депутат от ГЕРБ щеше да гласува "единодушно" да останеш?

Ако пък ТИКВАТА е държал този гьотферен да остане то язък за Мутрата!!!!!!!!!!!!!!!!

Този ШАЙКО -ПИСЕЦ ДА ПОГЛЕДНЕ Ахчиева как работи в разследването на мафиотски далавери па тогава да го раздава ''МЪЖ" като лайно на дъжд!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Журналист-астролог. С кристално кълбо и карти таро ще гадае политическата обстановка.

Много драма, много талант в тая партия, ще изядат хляба на Народния театър.