Жребият в ЦИК за местния вот: БСП са с №1, ГЕРБ - 7, а ПП-ДБ с №66

58 партии и девет коалиции са регистрирани за изборите на 29 октомври

Обратно в новината

Коментари - Жребият в ЦИК за местния вот: БСП са с №1, ГЕРБ - 7, а ПП-ДБ с №66 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На ПП-ДБ направо 666 да им бяха дали!

Е, кой ял- ял, сега да влезе истенската вечеря. *хората започнали да връщат поръчките!

Защо набувате в очите на хората само номерата на БСП, ГЕРБ и ПП-ДБ ? Защо не е посочен номерът на "Синя София" ?

Смехът ми взе да става вече дяволически.Ако не се лъжа,видях 67 политически организации,оретендиращи за избирен вот.Това е вече неоспоримо долазателство за невъзможнист на Българите да управляват собственната си страна. Ори дадените обстоятелства,честно казано,орепочитам да спечелят ДПС.Защо ли? Защото всички знаем,че тази небългарска и протурска формация никога не е била извън управлението на България.Защото ако ДПС получи директен вот и съотвртно директно управление единственното,което жи им останало е да си свърлат изключително добре работата,но този път в полза на България.Но дори и да не се соравят,то този път завинаги ще бъдат пометени от тълпите.При всички случаи Бългатите бихме спечелили от управления на ДПС. Така стоят и нещата с оня злодей Сакскобурготски,който като един ит Царете на Божеството Рптшилд управлява индиректно страната ни.Някога се борих за неговото директно управление,защото далаветите му нямаше да бъдат възможни поради директното носене на отговорност.Просто гласувайте за ДПС,за да свършите веднъж завинаги с тях.Единственният начин да се противопоставим на българомразците е да им дадем временно властта и ги оставим да омажат гащите.Веднъж овоняна България следва бунт и край на създадените от КГБ формации. Просто гласувайте за ДПС .Така ще гласувате реално против тях.ДПС никога не са искали директна власт тъкмо защото така ще им се покажат кирливите ризи. Това е моят родолюбив и Български съвет.

Страхотна логика, Саше... А щом и някога си се подлъгал по Симеон, още повече затвърждаваш...

Точно пък "Възраждане" ли с 42? "Дълбока мисъл" сигурно се спуква от смях

Хора, ако и сега не излезете масово да гласувате, няма на кого да се сърдите после!

66, отличниците

Не 66, а 666 е истинският номер на ПП-ДБ!

666 много им подхожда на сатанистите

Колелото се върти ...

Ех другариии,преди бяхме Единствените, после станахме първи няколко пъти. Сега сме номер едно само в бюлетината и по скоростно губене на електорат. O tempora,o mores!!! Извинете,позабравил съм руския. То и внуците се окопаха в гнилия Запад.

Господ си знае работата! На тия уж "демократи" им прилича този номер 666! Майко продавци!

Господ осветлява

Трябваше да им се падне 69, като символ на ротацията

Символ на парапета...

02.02. им отива най-много.

Когато Дъглас Адамс пише своята книга „Пътеводител на галактическия стопаджия“, той вмъква в нея една централна шега, която през годините става по-известна от самия роман: „42 е отговорът на Въпроса за живота, вселената и всичко останало“. Оттогава много хора губят години от живота си и полагат огромни усилия, опитвайки се да открият защо Адамс избира точно това число.

Нямаше ли 666 да им дадете на ППДБЛГТБ+

"Продължаваме промяната-Демократична България" с № 666

Господ осветлява