Най-добре живеят жените в Исландия и Норвегия

Исландия и Норвегия са най-добрите страни за живот за жените, а Сирия и Афганистан - най-лошите, според нова класация.

Обратно в новината

Коментари - Най-добре живеят жените в Исландия и Норвегия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А според феминисткото лоби в тоя т. нар. Институт за жените - мъжете навсякъде са щастливи, предполагам!

Егати държавите с "най-доволни" жени... Остави другото, ами 6 месеца зима с ужасно мрачно време, депресиите там са си нещо нормално дори за местните,да не говорим за нас от слънчевия Юг...

България не влиза в класацията!

По-сексистка класация не съм вииждал. Срам.

Там сигурно зимата ставаш на ледена шушулка. Така че е въпрос на критерии, каква статистика ще сложат. А такива често се правят по слухове, както например се оправдаваха рейтинговите агенции в САЩ, за фалитите на банки.

Тази класация е сгрешена - където има повече от 1 жена на 1 място живота става ад. Пък доволна жена от живота трудно се намира - само в приказките. Защо не направят и една класация къде мъжете живеят най-добре - нали мъжете и жените са с равни права, пък все забравяме за правата на мъжете....

къде е класацията ? Що ми намирисва на дискриминация спрямо мъжете ?!

Имах едно гадже което казваше : " Искам това , което после не искам ! "

"жените, са по сложни от математиката"!!;) никога не можеш, да им решиш задачите(проблемите)!! защото, винаги правят решенията трудни!!;))

Нашите момичета са #1

Поради свободата на избор и свободата на общуване, скандинавските жени са стигнали до там, че си внасят мъже за самоудовлетворяване от онези държави, дето са в дъното на класацията. Понеже от техните си, не могат да очакват насилие -прекалено "цивилизовани" са.

разбирам "удовлетворяване" ако го прави с мъж. Ама как да е "само-" ??? със мъж, па било то вносен не е само-, пич

Хайде нашите кранти да се изнасят към Скандинавия, а ние да си внесем красиви азиатки.

Кой ти пречи и сега да си внесеш ?! Плащаш кеш и готово !

Вашите "кранти" отдавна са се изнесли в голямата си част.. По селата ососбено, където най-личи, вече сте останали само вие и циганките. Само те са готови да живеят в мизерия, да пиете и да ги биете. Както много обичате. А истински азиатки ще гледате през крив макарон. За там трябва бачкане и кинти. А голяма част от БГ мАжете сте мързеливи нагли комплексари. Дето все друг ви е крив.

Хихихи, ти пък очевидно си една от типичното женско племе, чието най-първо изискване е "кинти".

пропаганда. Най-добре живеят жените в Русия, могат свободно да бият обоярешните си мъже, когато те се търкалят по пода.

Човеко , подозирам ,че или си мазохист или си гей ! Доставя ти удоволствие да отнасяш голата опашка !

А по отношение на секса какви са данните?

Пълен фейк. Няма такова нещо като доволна жена, пък и да се похвали, че живее добре.

Защото си дрипльо.

Sm3hurk0

А България къде се намира в класацията ?

Хем се возят в джипове от Бавария, хем се редят за "социал"

Ами щом "В дъното на класацията са Сирия, Афганистан, Йемен, Пакистан, Централноафриканската република, Демократична република Конго, Ирак, Мали, Судан, Нигер, Ливан, Камерун и Чад.", то дружката на САЩ Саудитска Арабия следва да е сред Исландия и Норвегия.

А нашите лошо ли живеят?!

Мне, добре си живеем...Най-добре се живее в Боко харем... "Меркел цъфва, щом види Борисов", а "майките искаме да го прегърнем под сакото".

Странно! Не виждам Саудитска Арабия в дъното. Кой ли е правил това проучване?

Чудесни като точно да си пукне човек от скука, но за една феминка да си мързелува и умува ще е точното място. Кучешки студ и скъпи пуловри, където най- голямата атракция са гейзери сред кучешки студ. А снимката е такава анимация, че само луд ще се върже. И за десерт 6 месеца ден...

Mного добре са там, чернилките и мюсюлмани им обогатяват генофонда, къде доброволно, къде насилствено с подкрепата на съвременните морални и всякакви ценности !

Кеф. Значи

Добреее, значи изводът е следния: жените половин година на тъмно и студено и ще са щастливи. Ако нямате време да ги водите в Северна Европа - има мазета, бункери, пещери. Действайте! :) Между другото, Синята лагуна от снимката горе е готино местенце.

Ще подхожда на очите ми Местенценценцето

Чудесно, ама къде е най-доброто място за мъжете, аз къде да бягам?

по-далече от жените :-)

В древни Рим и Гърция. Че и до ден днешен е на мода :) :) :)

От къде започва западна Европа? От където кравите са по красиви от жените!

Само балканско добиче може да се изкаже толкова типично

Приемам. Балкански мъж, силно привързан към патриархата. Милеещ за здравото българско семейство в което на жената мястото е в кухнята. Ето това е истината, защото излезете ли от кухнята, създавате проблеми, и то големи. Да започнем с Троянската война, и хилядите жертви, и стигнем до разпада на СССР, заради Раиса Горбачова, и нейното желание да се фръцка. Заради вас жените, милиони са жертви!

Може да е балканско добиче,но е прав.

Явно не си виждал пингвините от любимата ти Раша, където се кандилкат , гледат тъпо. Да не говорим за територията на Пеевски, където Хелоуин е цяла година, а на деня празнуваме деня на народните будители.

Нямат нашите мъже, затова живеят добре.

Въобще нямат мъже, за това като дойдат тук, и не им се тръгва обратно. А вие българките, си имате прекрасни мъже!

Прекрасни - на снимка във Фейса

Това дето нямали мъже си го чул от хвалбите на гларусите по морето, нали? Те, ако искали да стоят тук, нямало да си тръгват :) Имат си мъже като слънце, драги и много по-висока раждаемост от тая в БГ!

Трябва да има някаква грешка. Ирак и Афганистан не може да са там, вече години бъка от демокрация там! Германия и Швеция трябва да си делят първото място обаче, там дори има безплатно форсирано осеменяване, моно инжекция или мулти инжекция, директно на площада примерно. В Исландия са назад с ценностите и услугите.

САЩ ги няма сред първите. Има някаква грешка в това изследване, иначе и Сауди Араби щеше да е в челната тройка!

Прав си,забравих ги. СА естествено трябва да са водещи, подобава на председателя на комисията за правата на жените!

Ами да! Ние трябва да живеем заради кефа на жените. Поради тази причина, западняците вкарват емигранти, щото няма раждаемост. Скоро, заради никому ненужните бели жени, ще се смени генния фон. А прословутата бедна Африка , достигна 1 млрд. човека, ей така, както са много бедни!

А рускините къде са?

Глупости и пропаганда.Жените в Норвегия си боядисват косите в черно за да не привличат вниманието на културно-многообразните изнасилвачи.Швеция е вече световно известна с изнасилените от "мигранти" жени.Не им се лъжете на либерастите.

Ти там бил ли си?