Учени откриха три планети, на които може да има живот

Три екзопланети, които може би са годни за обитаване, са открити да орбитират около малка звезда.

Обратно в новината

Коментари - Учени откриха три планети, на които може да има живот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре е, че са далеч от Земята, защото иначе ще имат проблеми.

"60-сантиметров телескоп"??? На пушката ми е по- голям.

А партии и лидери има ли там ? Обществени поръчки от които да се краде не се ли виждат през телескопа ? Цигани и мигранти чрез които да се присвояват парични средства , пардон, усвояват парични средства, нямя ли там? Е, ако е така ние ще си стоим тука ! Гербер партия, слънчоглед партия, партии на червени, сини и зелени са като циганите. Виреят само там където има какво да се краде.

Главните жреци на златният телец правят отчаяни опити да поддържат еволюционните митологии в обществото и се опитват да спечелят още малко време, необходимо им за да наложат тотална диктатура в света с която да ограничат достъпа на хората до Божията истина и истинската наука. Понеже тяхната безумна система се поддържа от масовите митологии и ще рухне чрез истината. Тъжно е че техните последователи вярват сляпо понеже оправдава беззаконието им чрез което постепенно рушат собствената си жизнена среда. Желателно е да се запознаят със законите за информацията за да не стават жертви на тази измама. Защото тези които пишат сценариите на театралните пиеси не вярват в еволюцията. Те се покланят на един друг герой - на космическият клеветник. Тези митологии са за външният кръг, за да бъдат убедени по-лековерните, тези които не искат да мислят критично и вярват на "авторитети" да станат толерантни към беззаконието на сценаристите и като следствие техни съучастници. Понеже системата на мамона има нужда от достатъчен брой последователи консуматори за да бъде поддържана. От както свят светува основната борба на тази планета е за човешката вяра. Тя определя редът и системата в обществото - Божият ред или редът на лукавият.

60-сантиметров телескоп?!? Вие изобщо замисляте ли се над глупостите които пишете?

хахахах може да е било микроскоп и да са се сбъркали леко хахахахха

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ НЯМА ДА НИ СЕ ПОКАЖАТ , ДОКАТО НЕ СЕ РАЗБЕРЕ ДАЛИ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ СЕ САМОИЗБИЕ ЛИ НЕ :))) .... ИНАЧЕ ДА ДАДЕШ НА МАЙМУНЯК КОСМИЧЕСКИ КОРАБ - ЦЯЛАТА ГАЛАКТИКА ЩЕ Я НАПРАВИ НА ДЕТРОЙТСКО ГЕТО :))

На едната платена било вечна зима, затова ЦРУ решило да им спретне една арабска пролет и да свали кървавият и диктаторски режим на тамошните ледници и гледчери....

Три планети орбитирали. После, що обикновените хора считат журналята за неуки и прости...

Моля да се уточни че това са АМЕРИКАНСКИ учени, че някои форумни русофилистици ще си втълпят че става въпрос за руски учени, което граничи с нулата !!! Четох че руски учени са доказали, че след като руснак изпие 2 бутилки водка, отделителната му система се активизира в пъти, тъй като той се напикава и осира целия. Доказали са още че тоя ефект се предява на партньорите и това обяснява защо цяла източна Европа беше осрана от 1944г до 1989г, преди Рейгън да се погрижи за това !!!

прост по рождение или си чел корана на боико м.

Рийгън? Хидролиза?

гидролиза

Брей, какви мозъци излизали от Канада? Какво пък Канадските учени са открили някога? Те "Американските" учени най - вероятно са от неамерикански произход .. ама нейсе!

Ехеее, добър ден...Това са парчета от Македония, само че в Космоса.

#пЛАНЕТИнАШИ! ще ги направим непотопяеми ракетоносачи за наши воздушно-комични сили.

ivo10

Кога ще пуснат билети до там и от кое летище?

И аз открих три къщи на нашата улица, много добри, но все заети и със собственици...

Нека напишат на колко светлинни години от Земята са тези планети и хората ,ще се успокоят ,защото никога няма да бъдат достигнати ..

Може. И Обама наподобява човек, ама не е.

Глупак... Обама си записа в CV-то 2 мандата като президент на най-силната държава, а ти какво записа в твоята биография за това време? Боли ме фара колко минуса ще ми сложите, понеже знам, че сте инвалиди на които им работи единствено показалеца върху мишката...

ivo10

Бяха празници, а ти пак си напрегнат. Що така?

Учените забелязали на една от планетите джудже с татарски черти, но все още не са 100% сигурни, че това е Пут-кин.

А Обонго откриха ли го или е било тъмно ?

...какво откриха ?

Тука има, тука нема.

Само дайте координатите и американците ще затрият живота в зародиш.

И в цялата обширна Вселена едва ли има същество по-зло от човека ...

Една от тези планети е за американците. Това е нов пазар за тях и там могат да мутират на воля. Втората, е за китайците. Много са и имат нужда. Третата, е за резаците. Да вият от минаретата колко си искат и да бият гъзове нагоре по цял ден.

Но само руснаците имат ракетен двигател, с който да стигнат до там. След 2 милиона години!

След 2 милиона години ще има ли още руснаци......Оле Боже чак толкова ли ще ги търпя.

..и тръмп президент !

Така, така.. а ако има живот, демокрация има ли? Спазват ли се човешките права? Я бързо да им спретнем един Майдан!

Не там има путеноиди и изскона руска територия. Ще я анексира Путя..ха.ха

Yaawwwn...

кватимата на кота нула

А може би учените си го измукват от пръстите.

По-скоро джурналята...

Ако има петрол ще ги демократизираме бързо-бързо,ако няма да си се въртят около звездата и да си траят.

където има петрол има и радикален ислям....редно е да има и демокрация