Чернобил вече ставал за живеене

Украинският град Чернобил, където в атомна централа стана най-тежката катастрофа в историята на ядрената енергетика, вече е годен за живеене.

Обратно в новината

Коментари - Чернобил вече ставал за живеене | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

УКРАИНСКИЯТ ГРАД "ЧЕРНОБИЛ" ... Боже мили на какви глупости можеш да се нагледаш в днешно време...Чернобил не е градът, а станцията...единственият град в околностите се казва ПРИПЯТ и е на 2 километра от станцията...тоя бил казал не знам си кво оня бил потвърдил не знам си що...поне като си ги смучете от пръстите тея глупости се информирайте предварително !!! Припят ще е негоден за живот поне още 200 години, повярвайте ми изчел съм и съм изгледал достатъчно документален материал в тази насока !!!

И аз съм изгледал доста документални филми по темата и бях останал с впечатление, че най-близкият град е Припят, но според тази статия (link съществува град Чернобил на 14км от централата.

А ти бе, дарагой, ти какъв си, като не си подлога? Да седиш със събути гащи и надупен в посока северо-изток и да цвилиш от удоволствие, все едно каква идиотщина ви идва оттам, и да си мислиш, че си нещо друго?

Ако може да построят няколко блока за нашите роми, че да ги пратим там на интеграция. Тъкмо ще светят в тъмното и няма да харчат ток.

ахахахаах напълно подкрепям идеята !!!!

Айде нема нужда...

сливовица и никой нема да те гони !

Каде се намира чернобилското посолство искам да подам молба за виза . Разбрах че там още нямало синя зона

ДА ПРАТИМ ГЕРБЕРИТЕ ТАМ ТА ДА ЦЪФНАТ И ДА ВЪРЖАТ ТЕМЕНУЖКИ!!

Ехоо, Дянкоффф, чуваш ли? Това е изключително подходящо място за заселване на НС, МС, и всички "заслужили институции", а и Семерджиев и цялото ДКЕВР също да не забравиш да вземеш!

Хайде, от нас да мине, този път и семействата могат да си вземат...

То според руснаците и на луната може да се живее.. при това без кислород. Въпросът е че само за 3 минути.. но това е без значение за братушките. При тях човешкия живот не е много ценен!

забравих да напиша, че Путин е изверг!

Някой има ли представа по колко евро на квадрат вървят апартаментите там?

Всички фенове на Белене могат да стягат багажа - и дим да ги няма- към Чернобил :)))

прост народ, слаба държава...

Не се съмнявам, че дори и след НАИСТИНА най-зловещата ядрена катастрофа, която стана във ФУКОШИМА, а и след /да не дава Господ/ евентуално други ядрени катастрофи в западния свят, властващата по света световна либералстваща шайка, ако продължава да властва и тормози и обира обикновените хора по света, каквото и да се случи, винаги Чернобил ще се втълпява като най-голямата ядрена катастрофа и нищо чудно след време да дрънкат, че едва ли не 100 или 200 МИЛИОНА от хората на СССР така са загинали.

Вече 14-та година съм жив. Къде е България, къде е Киев? Ставало било за живот около АЕЦ-а. Имам изтеглен филм от "Замунда", за Чернобил. Все пак, някак си искам да си обесня каква е ролята на радиацията в човешкия организъм. Как аджеба, това динамично торсионно поле на радиацията, успява да нареди в ПРАВИЛНИТЕ ИМ ТРАЕКТОРИИ електронните облаци на атомите, в молекулите на клетките, органите и човешкото тяло, за да не загубва то жизнените си функции?! Да не говорим за предстоящата мощна интервенция (т. н. "Син лъч") от галактическият център Алциона, по време на ПАРАДА НА ПЛАНЕТИТЕ.

И ти си облъчен, но с комунизъм. Ако си забравил, да ти припомня, че при потушаването на Чернобил бяха хвърлени в радиацията не се знае колко точно хиляди съветски войничета, близкият град Припят беше изселен, заради радиацията в Украйна и Беларус и до ден днешен се раждат деца с невероятни уродства, за разболелите се от рак и левкимия да не говорим!!! Върху останките на АЕЦ-а в Чернобил трябва периодично да се излива нов бетонов саркофаг, защото старите не издържат и започват да изпускат радиация! И червените Червенотиквеничета имате наглостта да омаловажавате целия този ужас! Абе що не вземете бетонните кратуни да се съберете и да си направите в Чернобил един град-държава, хем ще докажете на света, че чернобилската радиация е най-здравословната радиация в света, хем ще ни освободите от себе си!

Бравос 6+

Браво и от мене!

Градът не беше ли Припят?