17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" Ей, Мартинов, ке те гръмнат за тоа суджук, бре!"

Такъв трябва да се убива. А между другото всички герберасти са рекетьори и изнудвачи. Изпитал съм го на гърба си вече и то не веднъж.

На кого да МУ хареса суджука? ТОЙ не каза ли, че суджук не яде?

го помня като се подвизаваше като футболист в Толбухински окръг в края на 80’те. Не беше лошо момче, ама се е омутрил.

Герб са сменили Бухалките с... Телефони. Преди пребивава с бухалки сега Бухалката на Герб е... Държавата!!! Цялата държава. Прочетохте ли думите на Депутата от Герб?

Този ако срещне Баба Меца на тъмно и самотно местенце, какви ли ще ги дъвчи?

Лечението на мутренската алчност е куршум в челото и на суджуци за вожда .

Да плачеш или да се смееш.

"..защото ако не МУ хареса си пътник!...." ТОЙ има кръвно, пукал е само телешката създърма!:)))))))

Какво се чудите? Така действат мутрите, от 1990 до сега. Само че, тогава бяха бивши борчета по анцузи, изпълзели от копторите, гладни, тъпи и зли. Сега, повечето от тях са гушнали чимшира. Но тия, които останаха, първо си купиха Главен секретар на МВР (да ги пази), после си създадоха партия (ГЕРБ) и работят на светло (почти). Тоя мунчо се е издънил и ще изгърми , като бушон. А този, за когото са суджуците - е недостижим!

има ли значение от коя партия от времената на саморазпада на БКП заради фалта на СССР е производителят на българските суджуци,ГЕРБ,БСП,АТАКА,НДСВ,ДПС,ВОЛЯ,ДОСТ и други партийни бизнес групировки родени от БКП на другаря Тодор Живков и партизанските семейства от която и да е партия да е българският суджук това на мене не ми дреме няма от това да се увеличи банкова та ми сметка!То Добрич си е просто Толбухин,местните феодали са си същите от Тодор Живково време,така,че гарван на гарвана око не вади!

Гнусно е...

какво му е гнусното бе,че суджукът не е на производител симпатиазант на останалите български партии борещи се за власт и пари ли бе!

Тоя става само да ядеш суджук и да пиеш вино с него за нищо друго.

Типично за герберунгелите. Няма да забравя как една нагла тъпачка от тази "партия" крещеше по джиесема си на някой си там "простосмъртен" как той трябвало незабавно да извърши по нейна заповед еди-какво си, щото тя била общински съветник от ГЕРБ. "Бивши" комуняги, които се изживяват като богове със същия манталитет на робовладелци.

А га яде суджуците .......не ревеше ....

Ще го осъдят Мартинов от 5 до 10 години ,ама друг път.Нали Гешев?

уникално нагъл тип с артистични на момента прояви. А бе типичен "Гербер", като началника си - "вожда" на племето им.

Типичния гербер - нагъл, прост, с чувство за могъщество заради закрилата от вожда им, негово величество ТИКВАТА, който превърна народа ни в модерни роби!

Абе и аз се чудех как мутра №1 така наедря напоследък! Той обърнал на "суджук диета"!

НАгъл сякаш, че е от герб бе хора.

Баце пак се спаси - добре, че не яде суджуци :)

Моля, моля - това не са само голословни декларации от страна на Баце!;) Прокуратурата, в лицето на самия Главен, направи изявление в тази посока - ни едно парченце не били стигнало до устата Му;)

На първа инстанция пробация. На втора намалена на половина, а на трета чист като неотхапан суджук.

Не за затвор - за министър е суджуклията. В Герб 4 да поеме продоволствието на държавата в свои ръце.

Суджук ми дай, суджук ми дай и повече не ме мъчи марулята и боба бате за Корни ти ги остави

Абе ,то наистина си е за съд,но все пак се набива на очи,окрадаха ни чрез КТБ,АЕЦ-ца,и какво ли не още,откраднаха за милиарди а наказани няма. Волно или неволно щом си участвал или бездействал в загуби от такива мащаби трябва да се лежи в затвора и да се връща! А за съджука, по вече ме напушва на смях,спомняйки си изпълненията на Бай Ганьо..

А дали ще го осъдят реално или пак много шум за нищо и ще го покрият, докато избият всички свидетели и семействата им!

Този човек Мартинов е грешка на природата.Такива наглеци, заслужават най-строги наказания, защото са съсипали живота на хора, безскрупулни, алчни, нахални, причиняващи морални и материални щети. А още по-страшно е, когато такива хора са в политиката. Дано българският съд си свърши добре работата.

Такива, като Живко ПП ГЕРБ ги праща я в Черноморската банка, я в Световната банка да работят за благото на народа.

ИЗБРАН КОМЕНТАР! Дежурният редактор, СПИШ! СПИШ МОМЧЕ! Ако съм аз още днес ти приключвам трудовата книжка.

ПКАЗВАТ КАК СЕ ДЕЙСТВА В ТАЯ ДЪРЖАВА. И ТАКА Е ОТ 1878Г. САМО Ч Е СЕГА ИМАМЕ ИЗБОРА ДА ИЗБЯГАМЕ! ЗА ТВА СМЕ И НАЙ- БЪРЗО ИЗЧЕЗВАЩАТА НАЦИЯ!

законите са, да мЪ прощавате сбор от членове, противоречащи си един с друг. А къдрто се бутат членове да се опитваш с г. з да разбереш нещо много рискуваш. В заключение искам да обобщя-такива не лежат нито секунда колкото и години да ги "заплашват". Пийте, яжте, гледайте сеира като муден сериал със слаби сценаристи(но с високо заплащане), ако Ви плащат 1000 лв работете за 900, не се кълнете в държава и закони-те са само срещу нормалния работещ, знаещ и мислещ човек. Благодаря.

Типичен тъп гробарски добруджански селяндур! Просто за какво говорим! Гербер суджук и европейско надграждане! Отвратителна история!

как хубаво само са му написали "обвиненията" на тоя касапин а къде са доказателствата ,че ги е казал?Тия тъпни може всеки да ги каже за всеки неудобен и само малоумни тикви може да се вържат на такива приказки но важното е пушилка да се вдига,че иначе баба курни излита в небитието

точно, като приказките на герберския прокурор Гешев!

Ми те и на Иванчева така ги писаха... Ама с многобройни "пропуски", които сега се показват полека... Ама квичите за 3х75 =70-14? Като ви ги дрънка Гешев сте в екстаз. Тук многоточия и "не се разбира" никъде не виждам в цитатите...

комисията за отнемене на незаконно придобито имущество да видим какви ще ги свърши? този цървул според мен трябва да бъде осъден с максималното наказание!

Чета с възхита епстоларните послания на Живко Суджука към П.П. и веднага отивам на свежото следновогодишно послание на Цвърки у НС, който пък твърди, че " ПП ГЕРБ се гордее с това, че е възприемана като най-европейската партия у нас". Ако това е "най-европейската" ни партия, какво ли си пишат видните партийци от останалите ни, не толкова европейски партии...;)

" епстоларните"-чорапогащник,нещо май още не си изтрезняла от нова година но по крайбрежието това е норма-гледайте си там митьо зъркелите а за другите има кой

Случва се да направи човек техническа грешка - епистоларните се пише, да;) Но пък важното е, че видният партиен член на ГЕРБ и стожер на добричката партийна организация добре се е справил с писането и числата - я как добре е написал колко тона от кое му е нужно и какво ще последва, ако не го получи;))

на тоя само заради грозната му муцуна трябва да му дадат 10 години за да не се разхожда по улиците и плаши децата....

За сметка на това мацката в десния (не краварката в левия) ъгъл заслужава позволение да открадне 20 тона суджук без никакви последствия.

И да смените чаршафите от носилката на Ценко Чоков преди да докарате този хубосник в съда !!!! НЕ че ще го осъдите де ама все пак от хигиенна гледна точка , макар че в Бг корупцията и простотиите са заразни !!!!

В нормалните страни тоя щеше да е вече в затвора, а не да ми се изявява като медийна звезда!!!

Драги Безграмотнико, "грози" е грозен русизъм (руска дума - заемка, без нужда). Думичката на български е "заплашва". Анъдънмо?

и да кажеш на някого , че е грозен е по руски... Трябва да му кажеш, че е "нехубав"...

ама да кажеш шит или ас е мноо куул, нали?

А ''АНЪДЪНМО'' каква дума е???

ами селските ватенки се напреварваха на времето да учат русизми за да се харесат на партийния,че без него и дете не се раждаше та речника им е пълен с русизми и турцизми а иначе са "българи"

Анадъмо е изключително българска дума понеже...

да държиш за свръхчистота на езика от Мусолини ли го изкопира?

я да осветлим и бизнеса на добричките арендатори,зърнопроизводители там е интересното,кои са,как са придобивали нивите,машните,горивата,това със суджука е прах за замитане на вниманието на простолюдието!кои партийни бизнес групировки владеят житницата на България,техният произход и минало,и свързаните с тях адвокатски и нотариални кантори,Добрич е на другия край на България далеч от София!

Грози го и суджука на бай Ставри!!!

Глупости на търкалета, нищо не го грози. "Справедливият и не зависим" съд ще го оправдае.

вероятно е преял суджук, иначе какви здравословни причини ?! Или пък има лумбаго, ишиас, болят го зъбите, има сърдечни проблеми, нуждае се от операция на сливиците или там нещо подобно ?!Все ще се намери доктор-подгъзурник, който да постави диагноза "малко преди умиране" !

Двама мои приятели емигрираха със семействата си в канада и сащ поради същия проблем.Самозабравили се гербери ги смазваха с измислени данъчни провеки за да м вземат бизнеса приближени до тях хора.Суджукгейт е събирателен образ на политиката на герб!

и във Канада плащат данъци според канадското законодателство!

а пита ли ги защо са избягали в Канада и САЩ а не в русия бе селска мотико????

невинен,до доказване на противното!има си хора професионалисти,които перофесионално и необързано решават казуса!

Ми тя и Иванчева е невинна до доказване на противното, ама я тикнаха в ареста. Този бробар защо не е в ареста???

той не е в ареста защото Добрич ще се обезлюди още повече,а такива подобни бизнесмени независимо дали са от ГЕРБ,БСП,ДПС,Атака хранят и дават работа на целия град!Добрич уж е житница на България а произвеждат най фалшивият хляб в дори в Европа!

и това къде става, в страната на чудесата ли ?

..."защото ако не МУ хареса , си свършен...."

Те това е герб.

Ха ха !Бас държа,че така ще си остане,само да го грози затворът !

Не прекалявайте! Суджукът вдига кръвното! Тиквоний Банкянский ви предупреждава.

1 година условно, а на бас

Прекратяване на производството поради липса на доказателства или недостатъчно такива, в краен случай може нещо условно, ама нада ли !

Няма доказателства А къде е суджука? При филиите с мас.

А на Му харесал ли му е суджукът? Явно да, защото е имало преден път или пъти.