Коментари - Жители на Драгичево плашат с пътна блокада заради безводие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма част от соц водопроводите са от етернит/азбест бетон/ и често се разпадат, а азбеста е канцерогенен.

Гледай ти какъв интересен казус. Значи според ВиК (което е държавно дружество) когато получаваш вода по водопровода те те таксуват за нея и ти я заплащаш. В селата макар да нямаш канализация също те таксуват за отвеждане на отпадни и (забележете) дъждовни води. В задачата се пита следното: ако ВиК смята, че водопровода е общински, защо го поддържа и на какво основание го ползва и събира пари за нещо което преминава по него? ВиК заплаща ли такса на общината, че използва водопровода им за доставка на своя продукт до клиента? Понеже при ЕРП и газопреносната мрежа е така. Излиза, че когато събират пари е техен, но когато трябва да се подменя вече не е техен, а е на общината.

Драгичево беше вилна зона с 5 къщи. Сега колко хора живеят там и какви данъци плащат? Огромни къщи но нали са хитреци не плащат данъци или плащат символични и не се водят по адресна в драгичево.сегаа вода нямало не стигала е как ще стига? И някой им виновен ми айде първо погледнете себе си не искате да давате а само някой ви е длъжен

Вдигайте се с винкелите и напред към София! Поведете България към промяната. Време е!!!! Събудете се и излизайте навън, всички заедно рамо до рамо да свалим тези престъпници от власт!

Корнелия, Радев и Копейкин да си изпият успокоителните.

Комунистите са виновни за това безводие на селото- направили водопровод, който едва издържал едни нищо и никакви 60 години и се пука. Нарочно са го направили, за саботаж на ББ.

С изключение на 4г. Перничани за които не случайно има толкова вицове, ако не са на ясно да им кажа де, щото са тъпи парчета, та само 4г кметът им не е бил от бсп! Сега кмето да им построи водопровод!

Не им вервайте!Тея само плашат.

а палщането на данъци е на данъкопалтеца.. но той не може да търси сметка за какво крадливите управляващи му харчат парите, но пък държавата може да съди, ако не ги даде.. еми .. прост народ.. спи..тръпи...500г