Българите заделят за дома 20% от разходите си

Средният разход на българското домакинство за поддръжка на жилището: вода, отопление, горива, ремонти и др., е бил около 20 процента от общите му разходи.

Обратно в новината

Коментари - Българите заделят за дома 20% от разходите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

20% от разходите, който се равняват горе-долу на 75% от приходите...кое не е ясно...

И още 60% за издръжка на ЦРУхунтата от Банкя/нашенския Земунски клан/ и репарации към ФАЩ и ЕС.

Е бях ви фен, но с този, който е допуснал тази статия е олигофрен от Марс. Ако живее в България и има някакво достойнство няма да цъкне с мишката и да публикува тази простотия

Снощи слушах зам.министърка на Екологията, щели да ни увеличават водата и забележете, ще слагат на всеки българин такса "СОЛИДАРНОСТ". А бе, къде в капитализма има солидарност? Значи всички вкупом ще плащаме водата и на мангалите. Е.аси държавата...и ние си мълчим, нали?

80 % ?

Дааа, доста българи живеят в собствени жилища. Трябва да им ги отнемем!

То заради тези жилища е жива още мутрокрацията Ти представяш ли си ако живееха под наем и мутрата ги гъбарка с парите ... Обаче така ако не свинско ще ядем картофи и това е....

За един 20 % са 100 лв. а за друг 80 лв. Стига измишльотини.

Излиза, че българите живеят ресурсноефективно - клас А++

2 процента от българите ядат свинско месо. 98 процента от българите ядат постно зеле. Което означава, че според статистиката, 100 процента българи ядат свинско със зеле!

Четете:"Средният разход на българското домакинство за поддръжка на жилището: вода, отопление, горива, ремонти и др., е бил около 20 процента от общите му разходи." Къде и включен ТОКЪТ? В "и др." Та той, ТОКЪТ, е едно голямо перо от разходите! Поръчкова статия!!!

Точно така Зимата като ти дойде 130 лева за топлофикация 50 лева за ток 20 лева за вода 10 лева за асансьор При 510 МРЗ нека автора да си ги смята колко процента са и колко остават

Разходите за жилищни нужди у нас са втори по размер след хранителните разходи - около 31%. Да бе 31 % за храна. 31 % на каква база на МРЗ ли ? Поръчкови статии. Фалшивите новини.

Пълни глупости. Като сметнеш данък сгради и такса смет, парите за отопление и осветление, за вода, как ще се вместиш в 20% при условие че повечето работят за заплати под 1000лв чисто? Поредното поръчково изледване - вижте колко добре живеем, само че "добре" е в кавички.

Според изследване по поръчка на една немска верига, 63 процента от разходите на българското домакинство отиват за храна и миещи продукти.

Пълни глупости и се плащат пари за тях.

Щука

20% от разходите си ли? Я пак си помислете? 20% от приходите си ми изглежда по-реално!

ахам... значи, живеещите в свое жилище, които не плащат ипотека... Ми то... или живеят при баба си, или баба им е умрела вече, и живеят в нейната съборетина (а, панелка ли му казвахте, санирана) Няма вие в българия да разберете, че младите хора по света излизат и живеят на наем, след това си купуват жилище. НЯМА живот без ипотека или наем. Живее се в приятни, нови сгради или къщи. Къщата в която аз живея е на 25 години, вече собственика иска да я бута и да прави нова. Но... в българия явно тези 80% живеят в на баба си смърдоляците...

Ти луд ли си ? Кой ще ти живее вече в България ? Къде ги видя тези млади хора ? Ако говориш за Германия си прав при нас в. Германия е така Но в България с 510 лева МРЗ коя банка ще ти даде заем за жилище ?

На фона на доходите и цените на изброените дейности по дома,съм абсолютно убеден,че % е занижен. Стъкмистика.

бех учителка, по бг език. добре живея, корема ми е винаги подута! C картофи, леща, боб-фасул, само водата не пия. мнного ми е скапа! тодорка

Това е доста добре, всъщност парите не са проблем вече, както през 90-те пълна мизерия. Сега проблемът е да борим простотията и завистта.

Ти вярваш ли на тези статия ? Аз бих казал че България е на първо място по изгонени от жилището си хора от Топлофикация

Не са проблем ако си минал през терминал 2 Ако обаче си на МРЗ при някоя мутра моли се да изкараш зимата

100%-20%=80%