Жестоко тройно убийство в Загреб: Баща удуши трите си деца - на 7 и 4 г. (видео)

Публикувал писмо в социалните мрежи, в което казва, че приятелката му го е напуснала поради тормоз от бившата му жена, както и че е останал без пари

Обратно в новината

Коментари - Жестоко тройно убийство в Загреб: Баща удуши трите си деца - на 7 и 4 г. (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Решил си е проблема по " мъжки ". Бившата ми е много лоша....мън мън мън, що не взема да удуша 3 невръстни деца. Ама бившата ме НАКАРА да направя така. Аз съм жертвата.

Жените не бият мъжете си ама обикновенно ги докарват точно ето до тук.

Само не разбрах що не е закопал тормозителката вместо да остава сам и да убива децата. Щом може да убие децата е могъл да убие и бившата. Нещо не ми се връзва...

Защото децата няма да се съпротивляват и така му е по лесно. Какъв пич...как зарязват такива? Ех тез жени.

Някой си от Загреб, който имал брат, който се казвал Хелмут убил децата си. Абе...

Няма ли български новини???!!! Не ме интересуват чуждите криминални новини!

Кажи му мъж и не го обиждай повече.

Да позная ли? Изпаднал е в мъжки климактериум? Изкукал дъртак. Нещо за инстамбулската конвенция да кажете или не я е чел? Откакто мъжете не ходят на война станаха плазмодии и за нищо не стават.

Като ходят на война умират и пак за нищо не стават. Общо взето за нищо не ставаме. Аз лично съм поредния плазмодий (абсолютен помияр) и затова нямам деца - за да не предавам помиярския си ген. Ако имах деца най-вероятно биха станали същата измет като мен.

Мъжете над 40 не стават за нищо. Изкукали, дебели, плешиви, пфууууу. Пълна порутина е мъжът над 40. Трябва да се бяга далеч от такива.

Абсолютно вярно. Аз гоня 40-така и общо взето вече съм пълен брак. Тайно се надявам да не доживея 60-така, 'щото тогава вече ще пълна трагедия.

Изкукал дъртак. На 56 трябва да имаш внуци, какво дете на 4 години на 56??? И тоз е гонил кариера и е свършил в мазата.

На 32 съм,стругар съм,нямам жилище,имам 24 см достойнство,атлетичен съм,не съм гей,наркоман,алкохолих, комарджия. Но жените не искат връзка защото съм бил с ниски доходи и не мога да осигуря лукс.

Така е. Не можеш да осигуриш нищо. Ти си безпарична отрепка. Жените нямаме нужда от голям пакет, а от бездънен портфейл, разбра ли ме отрепко?

Защо да е отрепка бе,чалгар?Защото се труди почтено, а не продава наркотици ли?!

Хора, вземете и се поинтересувайте за Red pill и за MGTOW. Ще останете шокирани, но много неща ще ви се изяснят. Само се замислете как жените биват научени, че са принцеси още преди да могат да говорят. Че ще се омъжат за красив и богат мъж. Те израстват с тая мисъл, която се затвърждава когато са млади и контролират секса. Отделно съвременното общество им даде противозачатъчните, издръжката и вярата, че ковралъкът е добродетел. Мъжете пък трябва да си играят с пожарни, лопатки и пищови щото това са им ролите като пораснат, да се гърбят заради жените. Стегни се, бъди мъж, не си показвай чувствата,момчетата не плачат. И след 20 години "ма що не си изразяваш чувствата?". Абе обширна тема е. Поинтересувайте се.

Някоя стойностна жена ще те оцени. Но трябва да излизаш, да се срещаш с нови хора.

Намесени са масони ,те са му казали какво трябва да направи за да си върне работата. Извършил е сатанински ритуал.

И аз нямам ни пари, ни жена, ама си живея бате. Тук хапнеш, там ебнеш, това е живота. Не е хубаво такива драми за няма нищо...

Не го наричайте баща. Най мно да е биологичен родител.

Такива новини ме държат за дълго настрани от новинарските сайтове.

Бе, как една комплексирана откачалка не можа качествено да се самоубие, а затрива невинните деца! Не можеш да живееш повече, не можеш. Но какво са ти виновни децата? То, те сигурно са обречени с такъв родител, но им дай шанс. Може пък да имат шанс в живота. Горките деца!

еми откачалка... а най-интереснотоп е, че също като родните такива, га за децата успява да ги убие, га за него - неуспешно... а да го пита човек какво са му виновни децата...

Абе, нямате ли си друга работа, че да търсите човешки драми в чужди държави?

Поне в 80% от случаите на убийства на собствени деца - убийците са бащите. Достатъчно показателно колко им е слаба психиката и как въобще не създават здрава връзка с децата си. По-важно им е да отмъстят на жена си, приятелката си, да накранят болно его.

Всички световни статистики показват почти еднакви проценти за майки/бащи при убийства на собствените деца.

Всъщност обикновено жените го правят като резултат от следродилна депресия.

Лъжец, защо представяш измислици като факти?

Тука е виновно ГЕРБ за 12 годишното управление на Хърватия.

Този век ще бъде век на психичните заболявания. Бягаме от природата, която ни е създала, и слугуваме на машините, които ще ни унищожат.

Благодаря на Дир.бг, че ме информира за всички откачалки по света, защото тукашните не са ми достатъчни, а и по този начин се чувствам все по евроинтегриран!

На подобни случаи ТРЯБВА да се дава гласност и хората трябва да си правят изводите и да си научат уроците! Внимавайте с кого се събирата и ОТДЕЛЯЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ПСИХИЧЕСКОТО СИ ЗДРАВЕ И ТОВА НА ХОРАТА, КОИТО СА ОКОЛО ВАС!!!