Коментари - Над 21 хил. жертви от земетресението, израелски спасители разгърнаха полева болница в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Позицията на ЕС за Сирия, при която ще се предоставя помощ само на "опозицията" е отвратителна и лицемерна. Срам ме е !

Защото водещите политици на ЕС са всъщност американски марионетки. САЩ от години владеят северните части на Сирия, където е петролът. Слочаенос? Не мисла ;) Няма как американските марионетки в ЕС да вземат каквото и да било решение за Сирия без да са го съгласували с началството.

Преди година ни занимавахте всеки ден с КОВИД статистика, после сменихте с войната, сега някакво заметресение. Цяла година ли ще ги пишете тези неща? Ама давайте дневна сводка тогава, колко са починалите всеки ден, на колко години са и дали имат придружаващи заболявания!

Какво мисли Макрон, какво мисли Зеленски, къде е Байдън да помогне?

Защо Ердоган не пуска турската армия да помага ????????????????????????

Абе, някой някога чувал ли е русия или Китай да помагат на някой?

Оли, Русия беше първата страна която изпрати свои екипи спасители на терен. Китай са гласували финансова помощ над 100 милиона. Замисли се, преди да пишеш нещо. Поне за 10 секунди се опитай да помислиш.

Преди не до там много години, когато горяха едни пожади из Средна гора и нашите само гледаха умно, Русия прати самолети за гасене. Угасиха хората пожара. При това нямам спомен дали ни прати след това сметката. Това само помощтта, дето съм я видял през прозореца си.

Русия винаги праща сметка - безплатен обяд няма. Товя, ей така, само ви го подхвърлям през прозореца, че твърде много сте се заблеял, ще лапнете някоя муха!

Новината да се тълкува така: на земята ще властва Израел, в небесата Господ , който за да е правилния е посочения от книгите, които официално са произлезли от юдаизма. Ако някой не е съгласен ще му се набива канчето от ултраси според територията - отофоксални ултраси, чалми, щатска полиция или роботизирани гейове. В Китай ще е по- рационализирано. земя, небе, дух, материя всичко ще е от Партията!

Защо не строят сгради , които да издържат 9 по Рихтер ? Знаят добре , че са земетръсна зона - плочите на три континента се срещат там .

Избиват ви яко психическите отклонения в коментарите....

От Турция постоянно инфо и репортажи на живо. От Сирия - нанай.

На Сирия нищо. Те са враг на демократична Америка и Европа. Тях ги споменават само за цвят.

Пак най-важното е че няколко "евреи" са разгънали полева болница. Е за това много ги "обичам" евреите, а и целият свят винаги е имал "специално отношение" към тях.

Стара Загора по време на въстанието е оожарена цялата от турците и са изклани 10000 българи!!!!!!

Не бе, вата, май 100 млна бяха изкланите бугари.

До Гого тъпото. Вата ли е най-великата дума която успя да научиш тази година?

Това са делата на законната османска власт при принудителните им действия срещу руските окупатори и сътрудничещите им български сепаратисти. Ама зарови тази томахавка. Били сме се с турците, дано повече не биеме с тях.

Ние в училище събрахме много дрехи, обувки, одеяла, пари и различни хранителни продукти. Аз дадох 50 лв

Защо Турция не изпрати своите граждани в морските си курорти -имат хиляди хотели на двете морета ??? А хората са в палатки или студени зали.Ние осигурихме на чужди граждани хотели, а те не го правят за своите !!!

Не злобея срещу турския народ, те не са лоши хора. Имал съм комшии, колеги, имам приятели турци, с което се разбираме човешки. Против съм турските политици, които изпратиха много оръжия, с които да бъдат убивани нашите братя по кръв славяни - руснаците. Така Турция си докара чудовищна карма. Това земетресение е вид наказание, но лошото е, че народа им плаща цената, а политическата каста, която слугува на Украйна и САЩ.

Те твоите братя славяни руснаците избиват своите братя и съседи украинците. Не си ли против това?

lu4ka

Не.

Зеленски избра най-долното за да печели - война ! Защото имаха 50млрд дълг и мързеливците се чудеха , как ще ги платят . Зеленски превърна армията на украйна в наемници . Дано пролятата кръв го убие !

Не офкай бе гейзър. Извади си главата от задника.

Русия отваря мобилната си болница в първия ден.... Та Франция и изварател са копи паст....и закъсняха...

А какво е положението в Сирия или е забранено да се пише за тази дестинация? За тях помощ няма ли да има? Вчера в няколко статии ни показахте едни ухилени евро-чиновници е един кокаинов наркоман...Очевидно е че за евро-атлантиците с по-висок приоритет са укро-фашистите. Плюя на такъв съюз и такива ценности!

Ти на Карлово помогна ли че за сирийците мислиш?

Аз не беше по яко да помагам на украинците по хотелите на морето...

Плюя на един варварин като Путин в 21 век

И ние имахме десетина полеви болници когато имахме и Гражданска защита. Сега имаме пожарни щото имаме Пожарна. А, Пожарната много помага в ситуации като тази в Турция и Сирия. Например пускат сирени, мигат с лампи, дебели усмихнати се снимат гордо на фон от планини с отломки, обясняват ни тежката ситуация по телевизора. Въобще пожарникарите много помагат там.

Пожелавам на Франция и Германия да ги стигне същото природно бедствие в най скоро време

И Русия.

А, България защо я забрави